- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Nem dobozban van. Algida koppintás az összes, és majdnem olyan jó is.
Van Magnum szerű(69Ft), meg Cornetto szerű(59Ft)(Ugyan akkora és majdnem ugyan olyan is.)
Meg van egy dobozos, ami 220ml, 4 izű meg van benne vmi lekvár is. (79Ft.)
Biztos van ennél jobb fagyi is, de rosszabbat már többet ettem
Olcsóbb biztos nincs
Egyébként nem minden azért olcsóbb mert szar.
[Szerkesztve] -
oceanearth
őstag
hát igen a vári az verhetetlen. mi minden pénteken megyünk, 7en mint a gonoszok, de lehet cask 6an. imádjuk azt a helyet, bár most az a baj, hogy nyár van és rengetegen vannak. télen, ősszel, tavasszal nincs akkora tömeg. mik a kdevenc fagyiaid ot?? nekem csokis keksz, banán, ananász, grapefruit, kókusz, narancsos csoki, gyömbéres rebarbara, chilis csoki, fahéj(cartedor jobb). én általában 10 alatt nem állok meg, abból 2 grapefruit és 2 banán biztos benne van
-
Trak
addikt
Menj el egyszer az említett fagyizóba, és utána meglátjuk, hogy még mindíg jobb lesz-e a jégkrém.
Én is szeretem a jégkrémet, sok olyan is van, amit szívesebben ettem, mint egyes fagyizók fagyijait, de amióta ismerem ezt a fagyizót, azóta nem veszünk jégkrémet
Viszünk dobozokat, és ott veszünk többet, amit otthon szép lassan felélünk -
oettinger01
őstag
az a baj az ilyen ''gazdaságos'' dolgokkal, hogy igazából azért olcsó, mert műanyag.... tele van E betűs dolgokkal, akár csak a jégkrém, viszont a fagylalt semmilyen tartósító, vagy természetellenes származékot nem tartalmaz, ezért is kerül annyiba.... hidd el ezt tudom a szakmámból kifolyólag
én úgy vagyok vele, ha jót akarok enni azt meg kell fizetni, mint mindent az életben az ember a saját igényeinek megfelelően döntse el mi a fontosabb neki és ez alapján válasszon terméket is...
-
Trak
addikt
válasz
oceanearth #37 üzenetére
Én is a váriról beszéltem a 19-es hozzászólásban
Verhetetlen jók...
Tavaly - tavaly előtt hetente akár többször is otthagytunk 1-2 ezer forintot.
Szerk.: Loha: egy gagyi jégkrém sehol sincs egy igazi fagyihoz képest...
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Lidl áruházláncban 60Ft-okért vannak nagyon finom jégkrémek.
Franc se vesz fagyit 120Ft/gombócért. -
Winner_hun
félisten
válasz
oettinger01 #38 üzenetére
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
oceanearth #37 üzenetére
Ja, nekünk is van fagyigépünk. Eredeti Philips.
Tényleg javít a fagyi állagán, de szerintem simán fagyasztva is egész jó. Csak úgy kicsit jeges lesz.
Mi minden topikban összefutunk? -
oettinger01
őstag
én cukrász vagyok és otthon szinte lehetetlen igazán jó fagyit csinálni, vagy nem éri meg, mert komoly gépeket és alapanyagokat igényel, minden ezen múlik...
-
oceanearth
őstag
hát sztem fagyigép sokat segít a fagyi készítésében. nem is drága, nálunk pl 9000ftért vehetsz is márkásat.
hogy egy kicsit off legyek, sztem a legjobb fagyizó a vári cukrászda, ami a szlovák és a csömöri út srakán található, nagyon sokat járunk oda. a legjobb fagyi, meg a fahéjas cartedor, kár, hogy kiskereskedlemben még nbem láttam -
_az
senior tag
dobozos jégkrém rulz. 5-600ból kapsz 1 liter finomságot, oszt az mégis több, mint 4-5 gombóc fagyi. és persze most drága jégkrémet emlegetek, pl cartedor
bár egy hely van, ami iszonyat jó, csak ott meg 140 egy gömb. a törökbálinti corában, azt érdemes kipróbálni -
Yaye
őstag
válasz
Winner_hun #33 üzenetére
Naná hogy van értelme, van legalább annyi mint a pucércsajosnak, vagy a ''téged mi dühít'', meg a ''ma este alvás'' topiknak.
A fagyi akkor lesz jó sima, ha fagyasztás közben keveredik. Ha csak simán megfagy akkor jeges állagú lesz. És persze szigorúan tejből és nem vízzel, sőt szerintem az is segít ha nem a legvékonyabb sovány tejet teszed bele hanem valami zsírosabbat.
A főzött fagyiban szerintem tojás is van (arra nem esküdnék meg hogy mindegyikben), a jó állaghoz szvsz az is nagyban hozzájárul. -
c4-eXp
aktív tag
válasz
Winner_hun #33 üzenetére
Sok sikert!
-
Robaj
addikt
válasz
concret_hp #24 üzenetére
10 dekát írnak ki, onnantól émmá nemtom lemérni, de más fagyizóhoz képest jól ''belemakolnak'' a bödönbe
-
c4-eXp
aktív tag
Nah, megtaláltam a könyvben. Fél liter joghurthoz ír 25dkg cukrot, és 2 citromot. Na ez nagy baromság, így szerintem túl édes lesz. Elég kb. 15dkg cukor, és a 2 citrom szvsz kevés. Én legalább 4-et bele szoktam rakni, ha már citromfagyit csinálok.
De ha másmilyen gyümölcsből csinálom, akkor is legalább 1-et belenyomok, mert frissítő lesz tőle a fagyi. Most nézem, hogy a szakácskönyv nem is írt tejszínhabot, de érdemes belerakni, saját tapasztalat. Egyébként a legjobb módszer tényleg a kísérletezés, mert lehet, hogy valakinek nem ízlik annyi cukorral, amennyivel én szoktam csinálni. Lényeg, hogy még a krém keverése közben meg kell kóstolni, és ha jó, akkor mehet a frigóba. Ha nem, akkor adagolni kell még hozzá cuccost.
-
Lortech
addikt
Eger sétálóutcáján is van egy nagyon jó fagyizó. 85FT egy gombóc, és 5gr, de az tényleg annyi (+). Egy szimpatikus idős úré, aki szépen fel van öltözve köténybe hozzá, ahogy meg van írva a nagykönyvben. Nagyszerű fagyikat csinál, és érdekes ízek vannak. Nagyon meglepődtem, hogy ilyen is van.
szerk: tőle 20méterre meg ott egy fagyiskocsi egy kávézónal, amelyen fityeg a ~3gr/115ft címke, ráadásul ''olyan'' is.
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Mikor Horvátországvan voltunk ott harmiccenti magas fagyit adtak
meg 10 meterre dobálták egymás szájába.
-
Tangerine
senior tag
válasz
Winner_hun #9 üzenetére
Nem tudsz olyat csinálni otthon.
A fagyit folyamatosan keverni kell hűtés közben. Ez a leglényegesebb. -
Trak
addikt
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Drágának tényleg drága, de én inkább ritkábban járok egy igazi fagyizóba, ahol 120 ft egy gombóc viszont olyan a fagyi, hogy elsírom magam a gyönyörűségtől, minthogy gyakrabban egyek porból készült szemetet, vagy dobozos mirelit izét.
Hangsúlyozom: igazi fagyizó
Ilyenből is elég kevés van. Tőlünk van egy kocsival kb. 20 percre, na az igazi fagyizó. Amióta ismerjük, csak oda járunk. Minden évben nyernek díjakat, ki vannak állítva a serlegek, meg lehet kóstolni az új, díjnyertes fagyikat is, bár nekem azok általában túl extrák, maradok a sima fagyiknál.
Amúgy a topiknak tényleg nincs sok értelme...
[Szerkesztve] -
c4-eXp
aktív tag
válasz
Winner_hun #16 üzenetére
Hű várj, megkeresem szakácskönyvben, ha már ennyire fontos lett.
-
Winner_hun
félisten
-
c4-eXp
aktív tag
válasz
Winner_hun #14 üzenetére
Nekem van egy qrva jó citromfagyi receptem.
Fogod a natúrjoghurtot, összekevered cukorral (mennyiségeket most így fejből nem tudom, de lehet kísérletezni), aztán habverővel megdolgozod. Ezután belenyomod pár citrom kifacsart levét, ha a citrom húsát is belerakod, akkor még jobb. Plusz valamennyi reszelt citromhéjat is tegyél bele. Ezt az egészet megint vered egy ideig a habverővel. Végül pedig bele kell nyomni egy adag tejszínhabot, és elkeverni vele. Az egészet be a frigóba, aztán lehet zabálni.
u.i.: Nekem is a citrom a kedvencem, de a receptben a citromot lehet szinte bármilyen gyümölccsel helyettesíteni. Lényeg, hogy menjen bele gyümölcshús is, attól csak jobb lesz. -
b14
senior tag
Ki szokták sajtolni a gyümölcsnek levét és azt keverik tejjel, meg mittudom én mivel és azt kavarjáűk hülés közben is. Így let a Chockapic
-
mayerlaci
senior tag
válasz
Winner_hun #10 üzenetére
Mármint a tetején a nagy darabokat.
-
Winner_hun
félisten
válasz
neongorack #6 üzenetére
jah
miért ne? ki milyet szeret?
De engem az érdekelne, hogy hogyan lehet fagyizós minőségü fagyit csinálni home-made vagy legalább hogy lehet-e
-
mayerlaci
senior tag
válasz
Winner_hun #5 üzenetére
Csak az a baj mikor veszik a fagyit gyümölcsdarabokat nem raknak bele.
Topicnak semmi érteleme. -
[amne]
senior tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Meg kéne húzni egy határvonalat, hogy mi fér bele egy hardver oldal fórumába, akár fáradt gőz akár nem. Azért, hogy on is legyek, az igazi fagyit főzik, mint ahogy az igazi pudingot is, ezek az instant porok (kutyuld össze, mocskosabb fajtája akár már vízzel is ajánlja) sose lesznek az igaziak.
-
mayerlaci
senior tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Azt nem tudom de nekem a Citromos a kedvencem.Szoktunk venni fagyiport az baromi finom ha megvan csinálva.Roletti rullz.Csak az is má 20FT nem 5.
Neongorack arra gondolt nem sok értelme van a topcinak.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
neongorack #2 üzenetére
-
neongorack
senior tag
SZVSZ NO COMMENT!
Kát hogy olyan smiley nincs ami a fejét fogja! Srry!
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Én nagyon szeretem a fagyit csak felment az ára
így otthon szoktunnk fagyit csinálni, ami abból áll, ogy fagyipor megvesz 2 deci tejjel 10 percig kutyulás aztán bevágom a frigóba és hadhűjjön. De ez messze nem olyan finom, vagyis nem olyan krémes vagy lágy vagy mittudomén mint a fagyizók többségében. Az lenne a kérdésem, hogy a fagyizói fagyit azt hogyan miből csinájják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest