Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
A végéről pont lemaradtam ma, az első sessiont láttam amikor pont 1-re ért le. Jobb volt így nézni, hogy zölddel már játszottam jópárat, előtte amikor néztem nehéz volt követni
Amúgy LC-t mindíg szeretem nézni, amikor Xcom2-ben majdnem félórás turnt tolt akkor is élveztem a folyamatos számolását 
Amúgy ha úgy döntök, hogy megveszem a teljes készletet, az pontosan, hogy fog működni? Visszakapom a goldot és a packból nyitott lapok is eltűnnek? Vagy mindenből kapok 3-at még vagy 1-et? Mondjuk van egy legendem day of the dragons, mi történik vele, marad 1, vagy lesz 2? Ha maradna egy, de előtte dischenchantolom akkor kapok újat?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Vatera, Teszvesz topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy LC-t mindíg szeretem nézni, amikor Xcom2-ben majdnem félórás turnt tolt akkor is élveztem a folyamatos számolását