Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
sziasztok,
Elérkeztem megint egy olyan szakaszhoz a játékban amikor jó lenne végre használni a döntő kombinátorokat vagy mi a tökömet..
A problémám a következő: Azt szeretném elérni, hogy a drónhálózatomban mindig legyen elegendő javítókészlet, teszem azt 100 db.
Azt már megcsináltam, hogy raktam egy építőt az egyik drónállomás mellé aki gyártja a javítókészleteket, de szarásig vagy legalábbis amíg tele nem lesz az adott központ ami kb 5-600 db. Nekem nem kell ennyi, legalábbis szerintem.
Adjatok már tippet, de szájbarágósan, hogy hogy lehet elérni azt, hogy ne rakjon többet be, mint X db?
Ezt a piros és zöld drót dolgot nagyjából vágom, bár az sem tiszta teljesen, hogy miért van két szín...azt tudom, hogy velük lehet a logisztikai hálózatra kötni az eszközöket.
Azon most kezdtem el agyalni, hogy amit kérek az az egész hálózatra igaz lesz vagy csak az adott drónközpontra? Tudnak szállítani javítót két központ között?
Ti hogy csináljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest