Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem azért vagyok fent facebookon, hogy chateljek...és nem mindig van arra időm, hogy magyarázkodjak, hogy miért nem érek rá éppen és csak 1 perce ugrottam fel...
Amúgy meg, ha én kikapcsolom a chat-et, akkor én sem látom a többieket...látom, ezt írták is...Alapból kikapcsolom, ha valaki ír üzenetet, és van időm belépek cahtre és beszélek vele, nem értem ezzel mi a gond... Ha, én akarok valamit, én is így teszek...
De, olyan is van amikor belépek és úgy hagyom, mivel a facebooknak van egy késleltetése ezért elég sokáig zöldként jelez még, és ha ilyenkor ír rám valaki, nem érti miért nem válaszolok.
Összegezve, szerintem nem baj, ha jelzed az ismerőseid számára, hogy most nem alkalmas.
A legjobb erre az lenne, ha lennének állapotjelző gombok, mint a Talk/Gmail esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_