Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yann
csendes tag
válasz
Mackósajt
üzenetére
bocs az offért,
de ha már dio2, én inkább annak a mentési rendszerét átkoztam. méghogy félóra játék...
hellen single playerként volt hogy másfél-két óra hent volt amíg el tudtam araszolni a következő waypointig.
mert ugye ha kiléptem mielött megtaláltam volna a következő portált, sőt mondjuk nehézségi szintet is váltottam néhány baal-runért akkor újragenerálta a helyszínt és keresgélhettem az utat újra a meglévő legutolsó portáltól.
szóval az sem volt mézes-lekváros kolbász.hogy ne csak off legyen, itt meg a -bandita táborba bejutós- küldivel tanultam meg, hogy nem menti el a küldetést. amúgy is szar volt, mert nehezen találtam meg hova kell elbújni, hogy bejuthassak a kapun anélkül hogy észrevennének. legalább ötször nekifutottam, aztán végül mikor végre szerencsém volt és bejutottam még összeszedtem a bandita ruha szettet, magamra öltöttem, mentettem és kiléptem...
klassz volt a következö belépéskor látni, hogy meztelenül ácsorgok a tengerparton...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest