Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Minimális angol tudás + mellékelt videok alapján szerintem megtalálható (lesz) az összes gnóm. Itt van például egy ilyen kettő az egyben útmutató:
http://www.thehdroom.com/news/Fable-3-Gnomes-Locations-Guide/7906Amúgy minek annyi sok-sok céhpecsét? Az összes ládát ki akarod nyitni? Ha nem ez a cél, akkor bőven elég ami a főküldetésekhez jön + ami az egyes helyeken a támogatás megszerzéséhez kell. Az összes mágia ág tuti nem kell tekintve, hogy csak kettőt tudsz egyszerre használni és kettő darabbal is simán végigvihető csak mágiával az egész. (no jó, azért egy jó puska hasznos néha. A gnómokhoz meg létszükséglet). Nekem a tűzlabda + örvény a kedvencem, de lehet van jobb is

Ha pecsét kell, de sok, akkor a vásárolt fegyvereket mihamarabb fejleszd arra a tulajdonságra ami a több pecsétet adja (én kihagytam ezt, de nem is vagyok maximalista). Persze hasznos ha nem nagyon halsz meg. A korábbi helyszíneket ahol volt ellen, azokat időnként hasznos újra meglátogatni. Lehet nem nagyon teremtődnek nap mint nap újra az ellenfelek, de a jétékban szerintem minimum egy utánpótlás szokott jönni (vagyis nem újratermelődés ez, inkább "bevándorlás" lehet )

Ha megveszed az erődöt ahol az élőhalottakat lötted Swift őrnagyékkal, ott lehet játszadozni így később a mozsárágyúval. Vagy ehhez más (is) kell? Csak mert van egy erre vonatkozó feltétel az egyik fegyver fejlesztésénél. Az így leölt csontikra is lehet másodjára/sokadjára pecséteket gyűjteni, vagy az csak kétkezi melóval jön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Rose RS250A hálózati lejátszó
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest