Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: R.I.P.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Minimális angol tudás + mellékelt videok alapján szerintem megtalálható (lesz) az összes gnóm. Itt van például egy ilyen kettő az egyben útmutató:
http://www.thehdroom.com/news/Fable-3-Gnomes-Locations-Guide/7906Amúgy minek annyi sok-sok céhpecsét? Az összes ládát ki akarod nyitni? Ha nem ez a cél, akkor bőven elég ami a főküldetésekhez jön + ami az egyes helyeken a támogatás megszerzéséhez kell. Az összes mágia ág tuti nem kell tekintve, hogy csak kettőt tudsz egyszerre használni és kettő darabbal is simán végigvihető csak mágiával az egész. (no jó, azért egy jó puska hasznos néha. A gnómokhoz meg létszükséglet). Nekem a tűzlabda + örvény a kedvencem, de lehet van jobb is

Ha pecsét kell, de sok, akkor a vásárolt fegyvereket mihamarabb fejleszd arra a tulajdonságra ami a több pecsétet adja (én kihagytam ezt, de nem is vagyok maximalista). Persze hasznos ha nem nagyon halsz meg. A korábbi helyszíneket ahol volt ellen, azokat időnként hasznos újra meglátogatni. Lehet nem nagyon teremtődnek nap mint nap újra az ellenfelek, de a jétékban szerintem minimum egy utánpótlás szokott jönni (vagyis nem újratermelődés ez, inkább "bevándorlás" lehet )

Ha megveszed az erődöt ahol az élőhalottakat lötted Swift őrnagyékkal, ott lehet játszadozni így később a mozsárágyúval. Vagy ehhez más (is) kell? Csak mert van egy erre vonatkozó feltétel az egyik fegyver fejlesztésénél. Az így leölt csontikra is lehet másodjára/sokadjára pecséteket gyűjteni, vagy az csak kétkezi melóval jön?
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honda topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgatós találkozó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Excel automatizálás, VBA, riportok – megoldom, hogy ne kézzel kelljen
- További aktív témák...
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest