- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
potkem
aktív tag
Tényleg monitor bajjal küszködöm . A drága LG Flatronom úgy döntött 3 év után, hogy a két függőleges oldalán, szépen lassan elkezdett vakulni. Olyan mintha valami befolyt volna szélről. Két folt van a szélén 1cm széles kb 3 cm magas. A foltok teljesen átlátszanak, csak kicsit sötétebbek. Már elvileg nem terjed.(szerintem)
Néztem azzal a progival mellyel a te monitorod teszteltük. 
Nagyon kiadta a szín hibát.
Nem sejted mi lehet vele?
Ezért megvehettem heroin áron.
-
potkem
aktív tag
Mostanában már igen.
Ez egy régebbi videó. Most már én is használok mindent, a guggolás az egyik kedvencem.
Na meg medkit páncél nélkül már a harc kezdetén el van döntve, ki fog feküdni a földön.
A lean-el vannak problémáim.(állítólag nagyon kilógok)
Egyszerűen nem tudom megunni, pedig már lassan 2 éve tolom. Néha kihagyok 1-2 napot de a 3. napon már játszanom kell.
Néztem a videókat rólad. Nekem még van mit tanulnom.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Hyundai, Kia topik
- Crimson Desert
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- További aktív témák...
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyhogy pfuj.

Hát nem.

Jó arc, + a szervere is stabil! a Pass-t majd ide beírjuk és mehet a game, csak majd időpont kellene pontos!