Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kr/\toS
senior tag
Én gyanítom hogy az új rész visszatér a gyökerekhez és ismét Craig Hubbard vezeti majd a fejlesztést. Illetve már ide is visszahívták segéd direktornak csak valszeg nem akarták lefejezni a dizájnerfőnököt.
-
AthlonXP
őstag
Én ismét megérkeztem végre a Nyugalom szigetére. Bár máig sem tudom felfogni, hogy egy atomerőmű telepet hogy lehet így hívni?
Marhára nyugodt vagyok, hisz csak egy üzemen kívüli atomreaktor belsejében szaladgálok, miközben egy halott és meztelen 15 éves természetfeletti erővel bíró pi@a vadászik rám és közben még a replika katonákat is írthatom ezerrel. Ja és mindezt úgy, h közbe mindenféle hülye látomások törnek rám és mindössze csak egy sima golyóálló mellény van rajtam. Nem is értem, miért ne lehetnék abszolút nyugodt?.. 
-
Peti78
őstag
Én el is felejtettem hol járok. Valahol a robbanás után
-
AthlonXP
őstag
Hát akkor nagyon sajnálom..
Namost itt a "vadállat" címszó alatt nem tom, h Almát érted-e vagy a replika parancsnokot. Mert Alma még csak egy dolog, de a parancsnokkal rendesen meg kellett küzdeni. Mondjuk ez is tipikus filmes klisé volt. Mer amíg eljutunk hozzá, addig egy egész replika hadsereget kell kiírtani, aztán meg amikor már elérjük őt, akkor meg ott kell kínlódni azzal a hülyével. Ahellyett, h fogná a stukkert azt fejbelőné.
Nem is értem mi célja volt ennek, mintha ő olyan nagy vki lett volna a játékban. Pedig utána még van katona is meg minden sz@r.
Én először azt hittem, mikor végre elintézzük a parancsnokot, akkor már nem lesznek katonák, hanem csak Alma szörnyecskéi. Na mindegy, most megyek át fele a szigetre az erőműhöz, bár természetesen meg kellett álni közben, mert nehogy már csak úgy át menjük, nem is értem.
Pedig már úgy mennék Almához, kéne egy kis "Pite"...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
trepac
csendes tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Köszönöm, rendes vagy de már megoldottam. Nekem továbbra sem maradt nyitva a liftajtó. Eléggé lelombozó,hogy egy ilyen kaliberű játékot ilyen hibákkal adnak ki (ez a hiba nem csak nálam volt, angol nyelvű fórumokon nagyon sokan panaszkodnak erre a hibára, és arra is, hogy amikor neked ugrik a vadállat az ajtó mögött hiába nyomod a jobb egér gombot nem enged el). Nekem egy kicsit csalódás ez a játék, az első jobb volt.
-
mclord
aktív tag
-
trepac
csendes tag
Lenne egy nagy kérésem, ha valaki a liftes utáni kimentést elküldené nekem nagyon hálás lennék, mert lassan megőrjit
. Ha valaki megtenné privibe küldöm az email cimet. -
trepac
csendes tag
Sztem megveszem még1szer a játékot, mert nekem tetszik és végig akarom játszani. Amúgy tényleg működik a pályavállasztás de csak azokon a pályákon amiket végigvittél.
-
AthlonXP
őstag
Igen, elfelejtettem a mentéseket. Bocs. Tényleg nagyon hülyén van megcsinálva benne a mentési rendszer. Csak az után tudod majd választani a pályákat, ha már végigvitted ( asszem ). Közben nem lehet. Én is most másodjára tolom az egészet. Most tartok annál a résznél, ahol egy gyakorlópályán be vagyok zárva és a replika katonákat kell megölni. Ezt a részt nem szerettem, fölösleges időtöltés és a lőszer is fogy + a játék sem halad közbe..

-
Peti78
őstag
Nyomok rá mingyá egy shift deletet
-
-
AthlonXP
őstag
Lehet, igazad van

trepac: Lehet vmi bug, próbáld meg újra betölteni azt a részt, hátha megjavul. Elvileg úgy kéne mennie, ahogy a videón látható. Amúgy az jó rész volt. imádtam fogócskázni azzal a vmivel. Nyomattam neki a söréteket ezerrel.
Mondjuk én nem nagyon bújkáltam előle, én vadásztam rá, így azt a részt elég hamar letudtam. Bár a liftes résznél enyhén meglepődtem én is. 
-
trepac
csendes tag
Sziasztok. Kellene egy kis segítség - az "interval" 5 nél, ahol a kártyát kell felvennem és vissza lifthez, ami persze nem nyilik - kézzel nyitom, ugrik Alma az ölembe - ütöm ahogy érem elenged a lift lezuhan - hogyan tovább???
Megnéztem az ide kapcsolodó videot http://www.youtube.com/watch?v=xwQvZKbrp1o&feature=related - azt látom Alma eltünése után liftajtó nyitva marad és leugrik az ürge - de nekem nem marad nyitva a liftajtó??
Itt toporgok és nem jutok semmire.
Segítsetek ha tudtok.
-
AthlonXP
őstag
De türelmetlenek vagyunk.
5-e van, szal még még nincs lemaradva annyira.. Sokan várják már azt az írást egyébként ( én is ). 
Amúgy lecserélném én csak az a baj, h az a cím már több éves és sok mail oda érkezik, amit csak ott tudok elolvasni. Tudod olyan ez, mint egy régi telefonszám, sokan csak azt ismerik és amikor számot kell váltanod, akkor senki sem tud elérni, mert az újat nem ismerik. Persze én is megírhatnám az új címem, de sokan vannak, akik kűldtek/kűldenek oda levelet és van köztük olyan is amit regisztrációhoz adtam meg ( pl. myvip, iwiw, stb ), amiket már nem is tudok. Szal legalább egyszer még meg kéne tudjam nézni a mailt, de így nem tom mit csináljak.
Amúgy ritkán használom, mert inkább a Hotmaileset adom meg mostanában már mindenhol, csak hát ugye a régi dolgok miatt még kell. -
Peti78
őstag
nem lesz blog Kratter?
-
Raider 01
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére

-
AMD_ok
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
nincs mit

remélem ,müködik is Nektek, nekem egy pillanat volt és okés
-
Raider 01
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Megpróbálom köszönöm!

-
zso73
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én tettem fel, mert így nekem full magyar volt!!
Ez jó!! -
AMD_ok
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
Helló
Mailedre elküldtem a magyarítást

MOD: Raider01, neked is elment a regfile
Én is végigtoltam, igaz, az 1 rész nekem kimaradt, de ez tetszett
-
tupacamaru
veterán
-
Raider 01
aktív tag
válasz
butcher eu
üzenetére
Én sem!

-
Raider 01
aktív tag
válasz
butcher eu
üzenetére
Nem tudod hol találom?
-
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!
Nem olvastam vissza,de ha jól emlékszem van hozzá magyarítás.
Valaki tudna nekem adni egy linket?
Előre is thx! -
AthlonXP
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
Igazad van, ezt benéztem. Pedig én is olvastam, hogy a 2. rész az első vége előtt kezdődik. Csak akkor ez nem jutott eszembe de most, hogy olvastam beugrott.
De végül is most már lényegtelen! Atomot a népnek!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kr/\toS: Jó ötlet lenne, támogatom.

-
butcher eu
senior tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
egy dolgot tudok, a atombomba ami a 2. rész elején robban, az ugyan az mint ami az egy végén van. a kettö kicsit hamarabb kezdődik mint az egy befejeződik. és mielőtt felrobban, látjuk azt egy rejtett szobában egy monitoron, ahogy alma végez a faterjával. onnan kijövünk, és akkor az ablaknál, először tünik fel a 15-éves alma, (addíg csak a kislányt láttuk) majd buummmm. de ennek sem tudom az okát, hogy miért látjuk hírtelen felnőttnek.
-
AthlonXP
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
Hát, ha minden igaz, akkor az első résznek úgy lett vége, h felrobbant egy atombomba ( érdekes, ilyen jelenet most is volt, úgy látszik ez a készítők mániája...
), miközben mi a társainkkal együtt távolodtunk a helyszítől egy helikopterrel. A következő jelenetben már Almát látjuk, amint felmászik a gép nyitott oldalán a fedélzetre és intimebb kapcsolatba lép velünk. Felejthetetlen élmény volt az anno.
Szal a lényeg, hogy ő nagyon is jól volt az első rész után.
Mondjuk az engem is érdekelne, hogy kitől terhes a végén? Mert a lemezeken lévő leírásokból és a beszélgetesekből kiderűl, hogy őt használták anyaként a hülye kísérleteikhez. Az viszont nem tiszta, hogy most a végén egy korábbi terhességét látni vagy ez egy mostani új álapota? Az viszont elgondolkodtató, hogy a végén megfogja a kezünk és mintha a hasára tenné azt, hogy érezzük a kicsit a hasában... Miért? csak nem a miénk?
Az a katona meg a végén, aki ott ökörködik, amikor próbálnánk újra bekapcsolni a gépet, sztm a kolegánk, akit addig követnünk kellett, mert a metróban ( vagy hol ) eltűnt. Gondolom Alma hatása alá kerűlt, azért néz úgy ki.Nyugodtan tessék beszólni, ha nagy marhaságokat írtam.

-
butcher eu
senior tag
ha valaki összefoglalná nekem pár mondatban mi történt pontosan az első másodeik részben, nagyon hálás lennék. Vagy egy blogot írna róla logoutba, az lenne a legjobb.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
butcher eu
üzenetére
Khm hát az eredeti FEAR2 mellé van is...

Játszd végig az első részt úgy hogy végighallgatod az üzenetrögzítőket, és mindent megértesz. -
butcher eu
senior tag
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
butcher eu
üzenetére
Ezek az életének a főbb megrázó momentumaiban rögzült lelki kivetülések..
Kislányként tették be a sztázisba, az aszott alakjában pedig halálakor nézett úgy ki. Most megjelenik egy új kivetülés, a termékeny, merthogy az is volt. -
butcher eu
senior tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
engem felettébb zavar, hogy most játszottam végig a játékot, és nem vágom hogy mi történt. de nem tudom hol tudnék ennek utánnanézni. a másik. alma nem meghalt az első rész végén? mert ha igen, akkor hogy lett 15-éves? vagy rosszul emlékszem? És kitől terhes? az elején miért kislány, és a robbanás után miért nagylány?
én vagyok csak ilyen GYP-s, vagy más sem érti ezt. -
AthlonXP
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
Az sztm maga Alma.
15 évesen.
Néha persze gyerekként is látni ( 8 éves ). Érdekes, h ilyenkor van rajta ruha is, nemtom talán a kislányt már nem merték ruha nélkül mutatni a készítők. Pedig sztm 15 évesen sem feltétlen kéne így mutogatni.. Nem tudom.
-
butcher eu
senior tag
válasz
butcher eu
üzenetére
már kaptam választ az előző kérdésemre..
ha jól értem ez a nő akit végig követtem ez az Alma anyja?
-
butcher eu
senior tag
hali skacok
hány óra játékidő van a játékban, és hány szint? jelenleg a 6-os szinten vok, mennyi van még hátra?
-
Peti78
őstag
na ez se lesz piros kiemelt topic. Bezzeg a combat
-
ZakRob
senior tag
Pár perccel ezelőtt értem a végére.

-
ToxLee
őstag
Nagyon furcsa a játék az első után. Ha itt belelövök a falba akkor ilyen háromszög alakú faldarabok esnek le ami hihetetlenül gagyi. Az első részbe sokkal jobban megvolt csinálva. Meg mintha az MI is butább lenne, de lehet tévedek.
-
zoo8800
veterán
Én is végigvittem. Francba.
Várom a folytatást
-
zso73
veterán
válasz
butcher eu
üzenetére
Persze én ezzel tisztában vagyok. A gyerekeim ( 14, és 9 ) is ezen akarnak pörögni. Narutó, és Jajj a szörnyek.................. És sajnos a média tele van, szeméttel, vagy abból áll.......
-
butcher eu
senior tag
így már teljesen érthető. de ez a game18+ os
a befolyásolható fiatalok látnak olyan dolgokat a televízióban amin még csak karika sincs. ezek közt filmek, rajzfilmek, animációk, stb, ja és plussz a híradó. ott minden nap közvetítenek terrorcselekményt, kivégzést mészárlást. nemi erőszakot, gyermekrablást, Natasa Campust, stb. így nem biztos hogy a játékok okozzák a nagy kárt a gyermek fejlődésében. -
zso73
veterán
válasz
butcher eu
üzenetére
Akkor bővebben. Én ne ijedtem meg egyszer sem a játék folyamán, vagy nem emlékszem rá.
Nem volt rémálmom, sem semmi.
Viszont annyira beleéltem magam a fejbe lövős dologba, hogy elgondolkodtam. Vajon tényleg ilyen lehet egy embert közelről fejbe lőni? A játékokot persze nem akartam abbahagyni, így az ellenfelet le kellett gyűrni. És megmondom őszintén - Hasonlatosan rossz érzésem támadt, mintha megöltem volna egy embert a valóságban. Persze tudatosult bennem, hogy ez nem történt meg, és nem vagyok gyilkos, de az érzés az rossz volt. Nem öltem embert (és nem is szándékozom ilyesmit tenni) így csak gondolom, hogy milyen érzés lehet.........És persze éretlen személyiségeknél, egy kicsit módosíthatja az értékrendet, ami később rosszul is elsűlhet....Ezt értettem én lelkileg rombol dolgon.Esetleg, ha valaki hajlamos, neveltetésével nem ellenkezik annyira, akkor a lövöldözés kipróbálásra is serkentheti a játék................
Remélem most érthető lesz. -
maflame
aktív tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Áááá, kb 2 hete töltö...izé..vettem meg de 20p-nél többet összesen nem játszottam vele, illetve multiban néha-néha.
...hát igen, azért elég hülye "Fókusz hír" lenne: Éjjel megjelenne a hálószobánk közepén Alma kis hálóinges szilüettje, én meg ijedtemben megdobálnám ébresztőórával, miközben ő kiabálna, hogy "Apaaa neeee, neee!!" ...najó, ez beteges!!!!!! -
maflame
aktív tag
Nekem is ki kellett volna már nőnöm elvileg a "gamer korszakból" de úgy veszem észre, hogy aki annak idején ('90-es évek vége felé) belekóstolt az ma is játszik. ...legfeljebb kevesebbet. Nincs rá idő, ilyesmi.
Van egy 10 éves, hosszú barna hajú lányom. Ez azért kicsit probléma ennél a játéknál
-
AthlonXP
őstag
válasz
bishoplogan
üzenetére
Hát, ott inkább már idegesítő volt a játék ( számomra ), pl a telepatikus erősítőnél is. Főleg, amikor a 2. bekapcsolást kellett végrehalytani. Az az idóta meg álandóan félrelökött a kapcsolóktól, meg azok a "szellem" katonák is ott ökörködtek össze-vissza, tisztára felidegesítettek.
Ja és a másik ami még nagyon zavart, hogy álltalában pont ahoz a fegyverhez nem volt töltény ami épp nálam volt, emiatt sokszor cserélgetnem kellett a stukkert. Persze, azért olyan nem volt, hogy teljesen lőszer nélkül maradtam volna, mert mindíg bejártam a helyszíneket utánuk. Leginkább a gépkarabélyt használtam, a kis távcsövest, nekem nagyon bejött. De jó volt még a szögbelövő is, meg a shotik. -
Szkipi
tag
Sziasztok
Nos én kicsit kétkedve fogtam hozzá a játékhoz mivel az első rész nem igazán kötött le..pedig eredetiben van meg...túl unalmas és monoton volt, ízlések és pofonok nekem nem jött be.
Most itt a 2. rész...ami nekem oly hatalmasan kellemes csalódás , hogy 2 pálya híján, másodjára viszem végig..
Én már rég kinőttem a gamer korszakból, szóval eléggé válogatós vagyok játékok terén.
De ez valami pokolian jó, izgalmas és nem is tudom még mit írjak róla...nagyon rég volt, hogy egy játék órákra lekötött..de ez igen!!
A végére pedig lenne 1 kérdésem...a fegyvereket lehet valahol állítani, felszerelést változtatni, ugyanis a neten már többször is láttam "PC Screenshot" képeket a játékról, amin a gépkarabélyon nem távcső volt hanem sima irányzék
-
AthlonXP
őstag
"Ez a játék lelkileg rombol, nem annyira félelmetes"
Hát, lehet benne vmi..
Mondjuk az elég "romboló" volt, amikor először kerültem intimebb kapcsolatba a meztelen Almával.
Na utána már nem tudom, h melyikünk vadászott jobban a másikra...
Viszont a vége az nem volt semmi, pár kérdés fel is merült vele kapcsolatban. De nagyon várom már a folytatást. Kíváncsi leszek, majd vajon hogy fog kinézni a DX11-ben?
Nameg, hogy mi lett Almával. -
butcher eu
senior tag
válasz
infectedmann
üzenetére
osztom a véleményed, a 2 kedvenc részemet írtad le az előző hsz-ben. és az ilyeneket hiányolom az újból.
-
infectedmann
őstag
Reggel kivégeztem a játékot.
Tetszett, de lehetett volna benne egy kicsivel több para is. Mondjuk így is néha eléggé teleraktam a gatyámat
Első részben mikor felkapaszkodtam az egyik létrára és a csóka felnézett hiretelen megjelent Alma plusz mikor leértem a létrán és elfordultam balra akkor is megjelent Alma. Ezt mind vak sötétben. Na a 2. részben nem sikerült annyira beszaratni

Amúgy kár, hogy ilyen rövid volt, pedig legnehezebb szinten voltam végig

-
AthlonXP
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
Pont azért írtam, h tegyél fel egy magyarítást.
Amúgy álltalában azokat a lemezeket van idő és lehetőség elolvasni, mert nagy részét olyan helyen találod, ahol már ( esetleg még ) nincs ellen. Olvasás közben pedig szünetel a játék, szal olyankor nem támadnak meg. Amúgy a legfontosabb információkat ( a storyval kapcsolatban is ) a beszélgetésekeből tudod meg. A lemezek főleg az adott pályarésszel kapcsolatos infókat tudatják veled ( pl. 1-1 fealadat megoldását segítik ). -
AthlonXP
őstag
válasz
butcher eu
üzenetére
Amúgy, ha elolvasod a játékban megtalálható kis emlékeztetőket ( vagy mik azok a kis lemezek ), akkor azokból is sokat lehet megtudni, nameg az elhangzó beszélgetésekből...
Tegyél fel hozzá magyarítást, ha esetleg nem lenne az a game, fentebb többen is lenkeltek hozzá ilyet.Más: Sikerűlt végigvinnem.
Jó kis játék, bár sztm az első részétől jobban lehett félni, sokszor olyan volt, mint egy átlag FPS ( persze az is lehet, hogy anno ez a játék újdonság volt ugye, ez meg végül is csak egy folytatás és már nagyjából azért tudja az ember, h mire számíthat ), de mindent egybevetve nekem nagyon tetszett.
Azért a végén meglepődtem rendesen amikor Stokes ( asszem így hívják azt a csini nőt aki velünk van ) elmesélte, h mi történt a Almával, meg miket tettek vele. Szegény kislány, hisz még csak 15 éves. Perverz állatok!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
butcher eu
senior tag
válasz
F.E.A.R.2Fan
üzenetére
köszi az infót. hát szégyelhetik magukat a dx miatt. de mindegy. mag a game kárpótol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nameg érdekel, h mi lesz végül is Almával?

Namost itt a "vadállat" címszó alatt nem tom, h Almát érted-e vagy a replika parancsnokot. Mert Alma még csak egy dolog, de a parancsnokkal rendesen meg kellett küzdeni. Mondjuk ez is tipikus filmes klisé volt. Mer amíg eljutunk hozzá, addig egy egész replika hadsereget kell kiírtani, aztán meg amikor már elérjük őt, akkor meg ott kell kínlódni azzal a hülyével. Ahellyett, h fogná a stukkert azt fejbelőné.
Nem is értem mi célja volt ennek, mintha ő olyan nagy vki lett volna a játékban. Pedig utána még van katona is meg minden sz@r.
Pedig már úgy mennék Almához, kéne egy kis "Pite"...
. Ha valaki megtenné privibe küldöm az email cimet.
sajna nem jött be. Nem lehet hogy a "boltba" rosszul crack-elték?? Kiborít de nagyon

Az kemény, azért őt ne lődd szét 1-1 keményebb FEAR-ezés után. nehogy túlságosan beleéld magad a játékba...

Jó kis játék, bár sztm az első részétől jobban lehett félni, sokszor olyan volt, mint egy átlag FPS ( persze az is lehet, hogy anno ez a játék újdonság volt ugye, ez meg végül is csak egy folytatás és már nagyjából azért tudja az ember, h mire számíthat ), de mindent egybevetve nekem nagyon tetszett.