Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
"A Warner Bros. és a Monolith kicipelte a Project Origin-t a GC parkettjére és örömmel tudatták minden érdeklődővel, hogy jövő év első negyedében érkezik a paranormális jelenségekkel telitüzdelt játék folytatása PC, PS3 és X360 platformokra. Szerencsére a kissé labilis Alma nem kezdte el felkolncolni a játékosokat, de ki tudja mit fog művelni, ha a FEAR osztag elcsípi végre a grabancát. "
Forrás: Hardwired. -
Gyusz
őstag
Úgy néz ki csúszik a játék megjelenése 2009 elejére link.
-
feka007
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére

-
Crytek
nagyúr
Na egy frankó hír magyarul fog megjelenni ez is!
-
Mozso26
senior tag
-
Detox!
senior tag
Azér nem csak egy skinről beszélünk,, de reménysugár lehet hogy nemrég a projectorigincommunity.com fórum szekciójában, feltették a kérdést a fejlesztők: legyen-e medkit? . Szó-szó nem sokan szavaztak (mer sokan nem is tudták h lehet), de még ha nem is túl magabiztosan azért a medkit nyert (ennek ellenére az oldalon utána közzétették h nem lesz medkit..) . Ami mindenképpen pozitív hogy kikérik a véleményünket (bár leszarják) ,, és talán belátják hogy a magra kell / lehet építeni, nem a "fun" pistikékre.. Ha nincs medkit és a többi item, akkor ez is elmegy a parasztkemper cod irányába. -és akk. még 3évig a combatot nyomom
Nem éttem miről beszéltek, nekem anno a FEAR X800GTO-val meg 3800+ A64-el röcimentesen futott 1024-ben csontmaxon,, igaz SM 3.0 nélkül
Sztem a gépigény nem lesz irreális. -
Vistaboy
veterán
-
keIdor
titán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Szerintem egy 8800/9800, HD2900/HD3800 bőven elég lesz hozzá. Októberre meg középkategória lesz. HD4000 és GTX-200-akkal meg biztos nem lesz gond.

-
Vistaboy
veterán
Brutális F.E.A.R. - Project Origin képek.
"Bőkezűen méri a katonák repeszek szétszabdalta testéből kifröccsenő ribizlilekvárt a Monolith. Kibővítik a bejárható területet. Mindenképp szeretnék felülmúlni az első részt. A felvételeken látható irodaház tehát csak az egyik helyszín lesz és már ennek is komoly épületrajzot készítettek, nem csak egyszerű folyosókon és kockaszobákban folyik a hent."
"Sztori tekintetében is történt előrelépés: egyből tudjuk, kik is vagyunk valójában. Michael Beckett, a Delta Force kommandósa szerepébe csöppenünk. Parancsot kapunk Genevieve Aristide kimentésére az Armacham főhadiszállásról. Röviddel a FEAR befejezése után érkezünk. Végignézzük a reaktor felrobbanását. Ezután lesétálunk a városba rendet rakni. Apróka gond csupán, hogy a hamvaiból feltámadt, szuper-pszi energiáktól sercegő agyú Alma megint sikeresen összekapcsolta elméjét a kannibál nagyfőnök Fettellel, aki félelmetes klónkatona-hadsereget tart agykontroll alatt..."
Forrás: Hardwired. -
cbr688
senior tag
majd ha megjelenik a demó vagy kijön a topik biztos több lélek lesz a topikban...
senki sem találgat h milyen lesz?mire való egy ilyen topik?
-
Mozso26
senior tag
Emlékeztek mekkora helyszinek voltak a Blood2-ben. A léghajo (bombákkal a fedélzetén amin Have a nice day felirat volt), örültek háza , metro(amin utasok voltak és le kellett öket hentelni), a 10 emeletes ház ahova felcsöngettél és ha jol emlékszem beleszolsz hogy kinyirsz mindenkit ..erre beenged az öregasszony ....csodálatos volt az a játék. Ahoz képest ez a Fear nagyon gyengusz és a videok alapján én semmi ujdonságot nem látok még grafikában sem. Most vittem végig a Perseus-t és valami dögunalom volt Egyedül a multija kivállo az viszont 5-ös.

-
idiot
tag
Hát ezek a videók engem meggyőztek arról,hogy amikor megjelenik
muszáj lesz játszani vele

-
Vistaboy
veterán
Kijött egy újabb videó, amelyből kiderül, hogy hány liter vért lehet kiontani a játékban egy perc alatt?
-
Vistaboy
veterán
Kijött egy pár új kép és egy videó a Project Origin-ből.
Lehet hogy csak régen játszottam a F.E.A.R.-rel, de nekem úgy tűnik, mintha egy picit turbóztak volna a grafikán. Az effektek sokkal szebbnek tűnnek. Bár, lehet hogy nálam van a probléma, lehet hogy 7800GTX-en nem tudtam Full-on játszani a játékkal. Már nem emlékszem...

-
Gyusz
őstag
-
Detox!
senior tag
Nekem továbbra is tetszik, de ha kiveszik belőle a medkitet és átveszi a helyét ez a böszme "regenerálódós" rendszer, akkor rengeteg mp playert fog veszteni a game. Mármedig aki eredetibe megveszi annak sztem a 80%-a a multi miatt teszi.
Medkit nélkül az egész játék alapja veszik el,,, a rush..... -
mad1
veterán
-
feka007
veterán
Hát...Szerintem meg még mindig nagyon steril a környezet, pedig egy kis változatosság már az első részben sem ártott volna, de ott még igencsak jó volt a grafika, viszont három év elteltével szerintem elég gáz ugyanazokat a textúrákat felhasználni... Pedig ha legalább változatos lenne a játéktér, akkor simán jó lenne, de így, hogy ugyanúgy néz ki, mint a Fear 1... Bár az biztos, hogy a sebességgel nem lesz gond (mondjuk az egynél se nagyon volt, 6800GT-n játszottam végig soft shadowzal).
-
Vistaboy
veterán
Nekem tetszik, az elején nem sokkal a megérkezés után orgyilkosok támadnak ránk. Kemény az álcázó ruhájuk, bár sok gondot nem okoznak. A társaink egy kicsit zavarnak, néha önkéntelenül is majdnem lelövöm őket. Megszoktam már hogy egyedül vagyok, furcsa így lövöldözni.

-
Gyusz
őstag
Project Origin előzetes
Sok új infó mondjuk nincs benne. -
Detox!
senior tag
"...és a tűzharcok sem korlátozódnak majd az első rész helyszíneire jellemző szűk folyosókra és szobákra (harcolhatunk majd a lerombolt városban, de egy metroállomáson is tiszteletünket tesszük)."
forrás: [link]

Egy várost porig romboló robbanás után, a romok közt küzdeni az életedért; Szorongva félve az ismeretlent, amit nem értesz,, miközben végig Alma árnyéka kísér...
Mindezt a Monolith által tálalva.Van még kérdés?

-
feka007
veterán
Nem akarom elvenni a kedved, de én nem csak a grafikára utaltam, inkább a biztos nagyon változatos, izgalmas, folyosó helyszínekre, ezért mondtam, hogy FEAR 1.3-nak néz ki. Ok, nem muszáj motorcsere, nem mindegyik fejlesztő teheti meg minden évben, de pl. a CoD4-nek sincs olyan túl ütős grafja, de annyi benne az újítás/ változtatás, hogy nem éreztem azt, hogy megint lenyomták a torkomon ugyanazt. Jó mondjuk egy horror fps-sel nem lehet forradalmat csinálni, de azért egy pár új helyszín belefért volna, egy berendezéscsere elég kevés egy új részhez sztem. Na mindegy, attól még biztos szeretni fogja aki imádta a Fear 1-et (én csak szerettem), de nem hiszem, hogy lesz akkora mint az első rész. Ja meg ugye jön az új Alien game, ami kb. egyszerre jönne ezzel, ha ezzel tisztában vannak a Monolithnél, akkor még kiadják előtte szvsz...
-
Detox!
senior tag
[link] velük és az ő serverükön szoktam CTF-ezni ha félévente egyszer rámjön,, ergo nem hiszem hogy újat látnék az említett seron
DE egyszer majd azér felnézek,, igaz nem ma mer melo van. Btw a CTF sokkal durvábban a campről szól mint a TDM,, de gondolom waroztál már sokat így nem kell ecsetelnem mi megy 2 komoly team közt 
szerk.: meg a public CTF-nek kb semmi értelme sincs (semmi csapatjáték..), ezér szeretem jobban a TDM-et,, csapatjáték ott is ritka de legalább jönnek a fraggek.
jahh meg ismeretlen clanserokra amúgy sem járok, mert 2perc és ban

OFF off.
-
Mozso26
senior tag
Most néztem meg, nekem jo a link!(firfoxal tudtam csak letölteni)Semmilyen célzás nem volt irányodban.
Amugy arra gondoltam hogy ahol én tolom már nagyon ritkák a noobok.Nehéz öldökölni ha megy elöre az ember.Ctf-ben tolom hátha még emlékszel.
Figyu gyere már föl egyszer a DDG's serverre 23:00 körül,ez ctf megnézem hogyan irtod a nem noob népet 10-esével ugy hogy nem campelsz. -
keIdor
titán
-
Én már 2 éve kezdtem el játszani multiban, lenyomtam 1 évet aztán 1 év kihagyás volt.
Most 1 hete felraktam, hogy meglessem mi a helyzet de már nem sok régi arc van.
Töltsd le a Fear Combat-ot mert az a játék ingyenes Multiplayer része,ezután igényelni kell hozzá egy ingyenes kulcsot és már játszhatsz is vele.
Amúgy sok szerver van még most is és azért vannak is rajtuk,úgyhogy nálad volt a gond.
Sok sikert!! -
keIdor
titán
Nagyon nagy game lesz! Csak jöjjön már
-
csongi
veterán
Egy jó híra rajongóknak!Hódemzővásárhelyi tecsóba 5K a Gold edition verzió magyar nyelvű könyvel,és feliratozva a game:-).2db lemez. Alap játék és az extrection point küldetés.És persze lehet tolni a multit. Amire nagyon kíváncsi vagyok.-)
-
Detox!
senior tag
Nyamiii (^.^), köszi a linket
, téleg disznó az a movie. Nagy kár hogy a multi részről nem beszéltek az interjúban, igaz mit is lehetne arról mondani, valszeg 16 vagy 32 playeres lesz, telis-tele fegyókkal, és a szokásos game typeokkal. Azért rem. a leírásban említett vezethető robot kimarad a buliból :S:S Ja és a graffal szvsz semmi gáz, itt már szebb mint az eddigi trailerekben
Még szerencs h van FEAR, így addig sem unatkozom amíg kijön
-
Gyusz
őstag
Némi infó, és van ott a hírben egy videó is, ami elég ütős lett.
-
Detox!
senior tag
Mint írtam és rájöhettél engem igazán a multi része érdekel... Ott nem szempont a graf, a pályák esetleges egyhangúsága (spec a Combat multi mapjai is váltotzatosak csak kevesen vannak ) , viszont amiket írtam az hatványozottan. Tudom hogy legtöbbeteket a single rész érdekli, de azért annyira nem voltak olcsók a FEAR para eszközei... Persze ha full gammával, hang nélkül játszátok akkor olcsók
Próbáld ki sötét szobában, normális gamma szintel, és headsettel..
A graf meg igényfüggő... TE vettél kb 3kilóért egy gépet,, persze hogy elvárod az SM4-et meg DX 10.1-et. (de ugye az is baj ha annyira szép hogy megakad rajt vmi 1600*1200-ban). Viszont nem a te "fajtád" van többségben, ergo nem is rád építenek a kiadók az eladásokat számítva. És amit az első hsz-emben írtam még mindig tartom: a story most is el fogja vinni a játékot, és biztos vagyok bennt hogy most is lesz olyan kaliberű játékmenetbeli újítás, amitől megint seggre ba*uk magunkat. (pl mint anno FEAR-ben a bullet-time..)

-
feka007
veterán
Hiába nem a grafika a fő szempont még fps-nél sem, ez így akkoris gáz, , nemhogy elavult, de még a kidolgozás is hanyag, ha megint minden második pálya ugyanolyan lesz, mint a FEAR-ben, én végig se játszom, akármilyen félelmetes lesz.
Habár az első részben elég olcsó ijesztgetéseket nyomtak, kívncsi vagyok léptek-e szintet, az igazi horrror feelinghez jó megvalósítás is kéne.
A Crysis mediumon is szép, azt meg már egy 25 ezres vga is viszi. -
Detox!
senior tag
válasz
Fittipaldi72
üzenetére
Szerintem te a FEAR-re gondolsz, mert a Project Origin (laikusoknak FEAR 2
) még nem jött ki.. Tehát a FEAR-nél nem tartom kizártnak hogy nem indul el 256 MB rammal, bár inkább csak videókártya és proci miatt szokott nem elindulni pár gépen (VGA-ból azt hiszem min. DX 8.0-t hardverből támogató kell neki, proci fronton pedig a régi ( ~1.7-2Ghz-esű) Cerkákkal szokott gond lenni, bizonyos utasításkészletek hiánya miatt).
Tehát sztem nem a kevés ram miatt nem indul, de vigasztaljon hogy 256 rammal élvezhetetlen még a leggyengébb graf beállítások és legkisebb felbontás mellett is
-
Fittipaldi72
tag
Az hogy lehetséges hogy nekem 256 mb-os ramon nem indul el?512 kell hozzá?
-
Detox!
senior tag
Háát azok a képek tényleg nem túl meggyőzőek
. Igaz engem a graf. a legkevésébé sem zavar, multiban ugyis 640*480 all low ftw
. Maradjanon meg (esetleg fejlesszék tovább ha egyeltalán lehet..) a FEAR mozgáskúltúrája, ezalatt értem a tárgyakra való szabad ugrabugrát (nem megnyomok egy gombot aztán magától felmászik álá CoD4), lehessen továbbra is bunny-hoppolni, és maradjon meg a fegyónélküli gyilkolás (Combatban csak fegyver és granyók nélkül 4 féle képpen ölhetsz), ahogy a lean is. Én tökéletesen elégedett leszek ha kapok egy új fegyókkal, mapokkal, skinekkel, hanghatásokkal, (ezekáltal új lehetőségekkel) feltúrbózott combatot, amihez lesz normális PB, és kiküszöbölik benne a bugokat/glitcheket
.
A single része annyira nem érdekel, a story és játékmenet biztos hogy lebilincselő lesz megint, aki meg a graf.ra meg 88GTX-ére veri a aszát az meg mennyen Crysisozni 20fps-el
-
Gyusz
őstag
Megjelent néhány új kép.
-
Detox!
senior tag
Tűkön ülök emiatt a játék miatt, szó-szó sokat várok tőle. A FEAR képes volt újat hozni a játékmenetbe és a hangulata is ütött minden addigit. A multija pedig szvsz mindent visz.. A pörgés, a mozgáskúltúra által nyújtott lehetőségek, számomra a legjobb multis játékká avanzsálják, amit 2éve nem tudok letenni. Ha pedig csak azt a fícsört nézzük hogy ingyenessé tette a multi mókát a Monolith (ráadásul nem 5 meg 10év után amikor már senkit nem érdekel), és nem tette meg azt amit bizony megtehetett volna (nevezetesen hogy beetetik a jónépet 1-2hónap free game-el, utána pedig visszalockolják hogy akik ráálltak csak a multi miatt is megvegyék a stuffot), hááát ez olyan szimpatikus húzás volt a szememben hogy megvettem eredetiben is a játékot, pedig ugye tök "fölös".
A fejlesztő gárda a régi tehát szép reményekkel várom a folytatást, és bízok benne hogy a multi része képes lesz elcsábítani a FEAR mutijától. És ezt ne úgy tessék érteni hogy játszom 1hónapig vele aztán átmegyek egy másik fps multijára és így tovább.. Nálam ez nem így megy, szeretem a tartós és tartalmas kapcsolatokat
-
mad1
veterán
csak azt nem ertem ha mar ez a 2.rész,miert nem mas az engine
akkor ezert nem volt vege a perseus mandatenek....amugy nagyon kedvelem a feart. -
Battleaxe
tag
az extraction pointnál az normális ,hogy 2 giga rammal seving checkpontnál 2 másodpercre megtorpan a játék ?szerintem rosszul van optimalizálva.
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
válasz
HDR renderin
üzenetére
nálam ment fullon szaggatás nélkül.
amúgy tényleg nagyon parázós, játszd végig a teljeset is -
Djuree
félisten
micsoda? fear 2

mikor? -
HDR renderin
senior tag
ez a F.E.A.R. Extrantion Point vagy mi elég parázos game!!!
Megvan a demo és beszartam egy pár helyen!!!!
Pedig egy pálya van benne!
Grafika az nem sokat változott,mindha egy kicsit újitottak az optimalázásán!

de egy pár helyen lement ilyen 30fps-re!
Átlagosan elment ilyen 80-90fps körül!Pedig pár shader be volt kapcs.
Árnyékok,amugy meg automatikusan berakott magának mindent.
1024*768........
én még rásegitettem egy kis szűréssel is,beraktam 16x-os.
[Szerkesztve] -
Bencus88
nagyúr
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Erről említést tettem már a Fear rovatba is

-
XanD3R
senior tag
válasz
üzenetére
egy kérdés akkor miért azt írtad hogy F.E.A.R. 2

amikor nem is az lesz a címe...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
üzenetére
Na ez jó hír!

-
addikt
F.E.A.R. 2!!
Nos, bár a Monolith a mai napon bejelentette,[link] hogy folytatja nagysikerű paráztatós akciójátékát, a fenti címmel nem fogunk egyhamar a boltok polcain találkozni, mivel a F.E.A.R. [link] név jogai az első részt kiadó Vivendi Universal birtokában vannak. A folytatáshoz - melyben, hála annak a ténynek, hogy a karaktereket és egyéb cuccokat már a fejlesztőcég védette le, az első rész sztoriját folytatják - még nem találtak kiadót, ám Samantha Ryan, a Monolith Studios elnökasszonya kijelentette, hogy a fejlesztés során a PC-re fognak koncentrálni, mert hisznek abban, hogy a PC-s közösség is képes egy játék sikerre viteléhez - ezt már a F.E.A.R.-el [link] is bebizonyítottuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Habár az első részben elég olcsó ijesztgetéseket nyomtak, kívncsi vagyok léptek-e szintet, az igazi horrror feelinghez jó megvalósítás is kéne.