Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
Sajna nekem se jött be igazán. becsúszás viszont van
asszem w+jobb egér+sprint. vagy valami hasonló
az felborítható asztalokon jót röhögtem. a lean borzasztóan hiányzik, annak ellenére, hogy combatban csak ritkán használtam.
a Hud az most még zavaró, de talán meg lehet szokni, a robotos részt viszont baromságnak tartom, nekem valahogy nem illik bele a Fear-be, remélem multiban nyoma sem lesz ilyesminek. a logitech g3 oldalsó gombjai sem hajlandóak működni a játék alatt... -
Lajkó
őstag
Sikerült nekiveselkedni. Baromi rövid !
Végül is nem volt rossz. De voltak elvársaim, aminek nagyon nem felelt meg.
A becsúszást tényleg nem sikerült kicsikarni, de nekem nem is hiányzott. A kicsi, szűkös helyeken olyan szinpompás dolgokba akadtam, hogy nem tudtam hirtelen, hogy fel lehet-e venni. Az asztalt fel lehet borítani, de minek, ha gugolva is kilóg a fél testem, és nem lehet kihajolni mögülle? Eléggé kicsikék a kijelzőn az ikonok, és csatában szinte nem is figyeli emiatt az ember(így elsőre). Nagyon pontatlanul lehet benne célozni. A Robinak valóban kitakarják az izomágyúi a fél képernyőt, de ettől függetlenül ezt a részt élveztem a legjobban. Lehetett vele aratni mint egy E514-es KOMBÁLYN !!! XD
Nem tudtam configolni a Lachesis plussz gombajait? Nem találtam a mouse sensitivity!?!?!??? Nincs becsászás! Nincs LEAN !!! Akkor mi van??? Bakker !
Eléggé csalódott vagyok így elsőre. Na de hátha a teljes verzsön jobban kiadja majd.

10-es skálán kb 7-et adnék neki.
-
alien_
őstag
válasz
[MaxPaYnE]
üzenetére
akinek laggol ez a game annál nem stimmel valami
Ez a dolog a felhasználók többségénél jelentkezik, configtól, rendszertől függetlenül, és szerinted ez user hiba...?
Leginkább fejlesztői.
Ez nem lag, hanem egy-egy másodpercre megáll tölteni a game, olyan mintha swappol-na, de 2gb -nál, 4gb-nál, XP-n, Vista-n ugyanúgy megvan.
A játék világából eléggé ki tud rántani az ilyesmi, szóval biztos lesz rá patch, csak kérdés, hogy mikor..Nálam elég ritkán csinálja szerencsére, de akkor is.
-
semetka
őstag
Nagyon király gém lesz, de ezt az akadást tényleg meg kell oldani.
-
Jó lesz ez tetszik végre egy normális game és a grafika is a helyén van.

Márcsak ezt az akadást kell megoldaniuk.
-
[MaxPaYnE]
csendes tag
hát nálam meg 8500GT van X-Fi Fatal1ty Titánnal és igaz csak 1024x768-ba de amit enged az mind maxon van és nincs latecy sehol
átlag fps 40-60
min amit láttam 14 a buszos jelenetnélakinek laggol ez a game annál nem stimmel valami

de nemsokára megnézzük mit mutat a game GTX295-el
bűn ez a 8500GT

sztem kurva jól van optimalizálva.
-
Mozso26
senior tag
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Nem kell uj hangkari , nekem X-fi -vel laggol 2-5 mpket elég gyakran. Megnéztem Win7-en is, és ott is ugyan az a helyzet nem javult.

BECSUSZÁS: A futás mellé nyomod az egér jobb gombját a meelét , és természetesen az elörét.

-
alien_
őstag
Kivégeztem a demót. Ígéretes kis játék, a hangulat nagyon ott van!
Hangok nagyon el lettek találva. Nagyon nagyon. Elsötétített szobában, Sennheiser HD555-el fejemen, EAX-al, X-Fi CMSS 3D -vel olyat szól, hogy döbbenet. Csak kapkodtam a fejem minden kis neszre..Beteg egy játék, bár nekem az előd kimaradt. Grafikával mi a bajotok?
Nálam is 1-1 másodpercre néha beakad, olyan mintha swappolna.. Nem jöttetek rá a megoldásra? Nem annyira zavaró, mert amúgy sztem megvan a fix 60fps kimaxolva natívban (XP).Viktor77: Nálam is, XtremeMusic-kkal..
-
tupacamaru
veterán
válasz
ScouserHUN
üzenetére
Ha van rá módod akkor egy próbát megérne. Valaki csak ad egy hangkarit addig amíg kipróbálod hogy amiatt akad-e a dolog.
-
ScouserHUN
tag
Nekem Realtek alaplapi hangkártyám van, és 72 fps-ről laggol 2-3 mp-eket.. érdekes... Mivel lehet ezt megoldani? Új hangkártya? Milyet vegyek? Lehet hogy ez a baj a konfigommal? Mert több játéknál is tapasztaltam hasonló laggot mint ennél. Pl a Mirrors edge is megy 60 fps-el, de van amikor laggol mint az atom...
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Egy kis help kellene dob egy ilyen hibaüzenetet instalnál
thx 
-
Gyusz
őstag
Én valamivel jobb demóra számítottam. Szerintem hülyeség ez a kékes keret a képernyőn, gondolom a sisakot akarják érzékeltetni, de engem zavar. Mostanában minden játékfejlesztő a lehető legminimálisabb HUD-ra törekszik, erre itt nem pont fordítva csinálják? A mechbe beülve szintén alig látok valamit a hülye effektezés miatt. A grafikával szerintem nincs gond, leszámítva az ellenségek körül a glow effektet. Továbbá az első részben szerintem jobbak voltak a fegyverhangok, meg a belassításkor is a hangeffektek.
Ezek után kíváncsi vagyok a végleges verzióra, mondjuk ami nekem nem tetszik, azt már úgysem módosítják.
-
medvezsolt
senior tag
Szerintem se ó, ha ingyenes lenne. Ugy gondolom, hogy azért a Combat elvan picit hanyagolva. 1.08 pecs óta nem igazán nyultak hozzá a fejlesztők. Pont ezért,mert ingyenes. Biztos azt gondolják, hogy minek öljék bele a pénzt, ha ugyse jön vissza.
Szal inkább fejlesszenek a fear2höz egy ütős multit ,pénzért.
Bár lehetne olcsóbb a gém, akkor mindenki venné és több pénzük lenneja és
[VP]-se előre
DDDDDDD
LOL -
Richter36
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem is kell, hogy ingyenes legyen, mert akkor ugyanúgy tele lesz mindenféle hülye csíterrel ez is. Ha ingyenes akkor semmit nem kockáztat egy pb bannal. Így meg legalább meggondolja hogy kockáztassa-e a 9000ft-os játékát.Arról nem beszélve, hogy akkor milyen lenne a pb támogatottság is.
-
Lajkó
őstag
Nekem meg most jött le, de mindjárt mennem kell melózni.
Na majd délutál !!! de mi lesz így a Combattal.
XD -
Pecc
őstag
Most próbáltam ki a demot, jó lesz ezek után aludni

A demo alapján szvsz méltó folytatása lesz az első résznek singleben.
A hangok, hangulat megvan, a jól bevált és látványos lassítás megmaradt. -
Richter36
őstag
Ez érdekes mivel nem DX10-es a game.Én is Win7-en tolom és nagyon jól megy, aminek örülök is,mert ha a multi is beválik akkor nem kell gépet fejleszteni egy darabig. A becsúszás nagyon hiányzik. A mesterlövész puska az nagyon erős lett a shoti viszont mintha gyengült volna.
-
Armahun
addikt
Xp-t nem szereti, azonos beállításokkal: WinXp 25-30, win7 55-60 fps.
-
mad1
veterán
Tenyleg...Ugyanaz az engine?

-
Armahun
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én úgy érzem hogy pont azér fogják ezt sokan megvenni, mert az ingyenes combattal beoltották a népet.
Vagy fordítva, aki megvette volna a multi végett nem teszi, mert vár, hogy ingyenes legyen.
A kihajlás viszont hiányzik a becsúszással együtt.
Mozso26:Már biztos unja mindenki tőlem, mert folyton ezt fújom: alaplapi hangkártya .
Elődeinek is ez volt a nyűgje, és ha jól tudom a motor azonos. -
Mozso26
senior tag
Feladatkezelöben néztem egy magot használ de azt 100%ban jol menne nálam maxon de folyton megakad 2-3 mp-re.Nagyon idegesitö pláne hogy elég jo konfigom van , bátyámnál a 8800gts512 mb-n meg akadás nélkül megy.Probáltam a cpu controlerrel de csak elosztja a terhelést és ugy is folyamatosan akad.Ha valakinek van valami ötlete ne tarcsa magában. Kodek pack nincs fönn 32bit Xp minden driver a legujabb.
-
Skizz
addikt
Hm, elég érdekes. Lehúztam a demót, felraktam ahogy kell, de indításnál fekete képernyő fogad és "nem válaszol". Vista64, 8.12-es ccc és összes ápdét. Ötlet?
-
Buldozer99
senior tag
Holnap kipróbálom én is, kiváncsi leszek!

-
OnSeT
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Majd ingyenes lesz ennek a multija is.
Combat 2 néven fogják kiadni, a FEAR 3 megjelenése előtt.

-
Lajkó
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
YO a szó Tesó !!!
Ha esetleg bejönne a cucc, akkor továbbvigyük itt is a <DFC> szellemet?

-
tupacamaru
veterán
Hát én meg akartam venni, de majd még elgondolkozok rajta. Nehogy úgy járjak mint a PM-el. Alig játszák páran és nem sok szeró van.
Pedig nekem jobban fut a Combat-nál. Mindenki várja itt a nagy csodát ettől a gémtől, de szerintem a csoda elmarad.
A Combat sikere nagyban attól is függött hogy ingyenes volt. Szerintem. -
Lajkó
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Maximum ha kevés lesz az olyan szerver, amire utaltam már, akkor megvárom amíg valaki megunja a gamét, és megveszem tőle occcsóóóért !
Persze az sem ártana, ha tetszene a multi. Elég kicsi az esélye így, hogy nem lesz lean. 
-
feka007
veterán
Végigvittem a demot. Hát olyan jobb közepes game. Grafika nem lett vmi jó, de a pályák változatosabbak sokkal
-
bozont
veterán
Nem lesz ez rossz, elég hangulatos és nekem a grafika is tetszik. Talán még jobban is tetszik mint az első rész. Nagyon szépen futott maximum beállításon, bár nagyon laggolt a játék, 1920x1200 mellett kevés lenne neki az 512mb vram?
A másik meg, hiába 16:10-es felbontást használok, a játék 16:9-ben fut, alul felül ott a fekete csík. Remélem ezt javítják a teljes verzióban. -
Rusher
őstag
Miért nem PcDome-ról húzzátok? Max sávszéllel jön
Kiváncsi vagyok milyen bár igaz nincs most vga-m hozzá, de remélem lfut egy 8500GT-n...
-
Enton
addikt
Az első résszel nem nagyon játszottam de ez tetszik!
Elég rövid a DEMO a 2GB-hoz képest. De egy töltéssel megussza az ember.
x2 6000+,
8800GT 512MB,
2GB DDR2,
és simán ment 1920*1080 ban minden maxon 4*Anisotropic és 4*FSAA mellet 30-40 FPS közt ugrál! Fraps-al néztem!
Bejövős a game!
-
keIdor
titán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hála istennek nem 12.000Ft lesz a játék!

munky: Az nem baj ha nem szép a játék, csak legyen jó és kössön le! Mostanában egyre szarabb játékok jönnek, nagyon látszik, hogy csak a grafikára mennek rá. Mostanában ez a divat...
ennek az első része tetszett, remélem ez is fog! -
munky
őstag
Háát... Én kipróbáltam de annyira mondjuk nem fogott meg.

Látványvilág nem mindenhol üti meg a 2009-es szintet (érződik a játékon a sok csúszás) leszámítva néhány látványos effektet.
Legalább a gépigénnyel nem lesz gond mert az adatlapomon található konfiguráción száguld a játék 1680X1050-es felbontásban.
A hangok viszont elég jól a helyükön vannak.
Van hangulata de többet vártam.
Este még adok neki egy esélyt hátha akkor nagyobbat üt.

-
OnSeT
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
United Kingdom-ról kezdtem tölteni, onnan 12 óra alatt jött volna le.
De menetközben letelt a 48 perces várakozási idő fileplanet-en, így mostmár onnan szedem

Elég szépen jön:
: 
-
Jofi81
őstag
Ha hazaérek, én is letöltöm a demot.
Remélem gyorsan lejön. -
Mozso26
senior tag
8 ora mulva lent is lesz ,csak 60kb-vel jön nem tudtok egy jobb helyet?
Ja az orosz tükrötválasztottam lehet ott a gond?

-
csutkaa
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
én már szedem
10% ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Richter36
őstag
Már csak kettőt kell aludni
Egyébként a multit azért szerttem volna kipróbálni, mert elsősorban azért veszem meg és nem akarnék zsákba macskát.Legalább egy pálya erejéig jó lenne beletekinteni a multiba is.Sokan a multi miatt vesszük majd meg.Legalábbis azok akik tolják a combatot is.
És sok mindenkit izgatott a dolog, hogy lesz e medkit vagy a COD-os öngyógyítós akármi lesz. -
mad1
veterán
De varom mar a csutortokot

-
Vistaboy
veterán
Január 22.-én jelenik meg a F.E.A.R. 2. PC-s Demója!
"A legújabb információk szerint a F.E.A.R. 2: Project Origin PC-s demója január 22-én, csütörtökön érkezik meg. Elvileg több helyszínt is megtekinthetünk majd, de hogy mekkora darabot tartalmaz a teljes játékból arról még nincs hír. Maga a történet közvetlenül folytatja az első részt, mintha a kiegészítők sose léteztek volna. Ez nem különösebben meglepő, tekintve a Monolith milyen rossz véleménnyel volt róluk. "
Forrás: PC Dome.FIGYELEM! A linken videók találhatók a PS3-as Demóból, így Spoileres!
-
Gyusz
őstag
Jön a demó január közepén, továbbá közzétették a gépigényt is (ami szerintem elég barátira sikerült):
Minimum system requirements:
* CPU: P4 2.8GHz (3.2GHz Vista)/Athlon 64 3000+ (3200+ Vista)
* GPU: Fully DX9-compliant graphics card with 256MB (SM 2.0b). NVidia 6800 or ATI X700.
* Memory: 1GB (1.5GB Vista)
* HDD: 12GB
* DirectX: 9.0c
* Sound: DX9.0c compliant
* Optical drive: DVD (boxed only)
* Internet: BroadbandRecommended system requirements:
* CPU: Core 2 Duo 2.2GHz processor family/Athlon 64 X2 4400+ (required for MP host)
* GPU: Fully DX9-compliant graphics card with 512MB (SM 3.0). NVidia 8600 GTS or ATI HD 2900 XT.
* Memory: 1.5GB
* HDD: 12GB
* DirectX: 9.0c
* Sound: DX9.0c compliant
* Optical drive: DVD (boxed only)
* Internet: Broadband (768kbit/sec upstream required to host 16 players) -
Vistaboy
veterán
F.E.A.R. 2.: Project Origin képek
15 új kép a jövő Februárban érkező akciójátékból.
-
Vistaboy
veterán
"Mint már többször megírtuk, a Monolith végre visszaszerezte a F.E.A.R. széria jogait, így ismét ők ülhetnek neki a horror játék fejlesztésének. A F.E.A.R. 2: Project Origin pedig eddig kellemes kis akciódarabnak tűnik, hisz a trailerek alapján a srácok tényleg szakítani kívánnak a kiegészítők lapos hangulatával. Még ha néha el is alszanak közben…"
Forrás: PC Dome. -
fear19
csendes tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
Kit kell ismerni?

-
keIdor
titán
-
Vistaboy
veterán
Mondjuk ebből az egyik a már korábban is linkelt Alma Returns Trailer, de a másikat attól még érdemes megnézni.
-
Vistaboy
veterán

F.E.A.R. 2. Project Origin: Alma Returns HD Trailer!"A legújabb Fear 2 trélerben Alma drága visszavonszolja műbabáját a kísérleti komplexumba és megint durcás lesz. MÁSZTSZÍ! "
Forrás: Hardwired.Igaz, egy picit rövid, de annál hatásosabb.

-
Kr/\toS
senior tag
válasz
GC-EvElyN-
üzenetére
A ph-s alteregójukat nem igazán. ;) Egyébként én csak Double_X et ismerek..

Engem érdekel a single a történet miatt, legalább annyira mint a multi.(remélem nem nyírják ki a készítők pointmant.) Az tuti hogy előbb a singlet játszom végig, nem akarom a multiban előre megskubizni a fegyókat.
-
Vistaboy
veterán
Új képek a Project Origin-ből!
"Hat új in-game kép érkezett a sokáig szimplán csak Project Origin néven készülő alkotásból, melyről már a bejelentés óta tudni lehetett, hogy a 2005-ben megjelent F.E.A.R. folytatása. A készítők valamiféle licencelési gond miatt nem használhatták a F.E.A.R. nevet. Mint az látható, ez a probléma megoldódott, és immáron F.E.A.R. 2: Project Origin néven fut tovább a fejlesztés."
Forrás: CyberGen.hu -
sid.:Rc211v
őstag
gépigényröl lehet valamit tudni ? (bocs ha mar volt
) -
Vistaboy
veterán
F.E.A.R. 2: Project Origin újabb videó.
"A Monolith Productions Inc. és a WB Games Inc. hivatalos programjának új megjelenési ideje 2009. február 10. Az év leginkább várt alkotásai közé tartozó Project Origin több interakciót és változatosabb környezetet ígér az előző F.E.A.R-hez képest. Az enemy mesterséges intelligenciája is alapos változáson megy keresztül. A legújabb videó megtekintése jó eszköz arra, hogy a 2009 elején ránk váró borzongásokból jó ízelítőt kapjunk."
Forrás: CyberGen.hu -
Richter36
őstag
De várom már.Remélem azt a birodalmi lépegető izét nem rakják bele a multiba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vistaboy
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Szívesen.

"Az Activision Blizzard eladta a FEAR név felhasználási jogait, így a Warner - Monolith páros által készített folytatás címe mától FEAR 2: Project Origin lett!
Az előzményekről annyit érdemes tudni, hogy az első rész megjelenését követően a Monolith összeveszett az Activision Blizzardhoz tartozó Sierrával. Szétváltak útjaik, a FEAR név azonban a kiadónál maradt, a Warner fivérek által felkarolt folytatás pedig hiába követte az első rész eseményeit, nem viselhette a hozzá méltó címet. Egy internetes pályázat segítségével végül a Project Originnek nevezték el a játékot, és már kezdtük is megszokni, tegnap viszont megtört a jég, és a Warner kicsengette a jogokért járó milliókat. Köszöntsük tehát a FEAR 2: Project Origint, mely PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jövő év február 10-én érkezik!"
Forrás: Gamekapocs. -
Vistaboy
veterán

Project Origin: Új név és megjelenés.
"Még több félelem, még jobb grafika, fejlettebb mesterséges intelligencia. Röviden így lehetne jellemezni a mától F.E.A.R 2: Project Origin névre hallgató projektet. A Warner Bros. Interactive Entertainment megerősítette, hogy mostantól átnevezték a játékot F.E.A.R 2-re. A Monolith Productions Inc. és a WB Games Inc.hivatalos bejelentése holnap fog megesni. A Monolith programjának megjelenési ideje, ha minden jól megy 2009. február 10 lesz."
Forrás: CyberGen.hu. -
Kareszovics
addikt
Mindent összevetve szerintem ez egy "várom" kategóriás játék.
Főleg, hogy én elfogult vagyok a játékot illetően, mert én még nem fostam annyira képernyő előtt, mint ettől a produkumtól (de van még1 játék, az pedig a Thief - The Dark Project). 
-
feka007
veterán
Én a legutóbbi NFS után nem tudom mit várjak... Persze lehet, hogy most kaptak észhez, rájöttek mégse tudják minden játékkal eljátszani azt, amit a Simsszel... Egy jó autós gamenek csak örülnék, bár a Grid is elég jó lett, annak a törése, grafja megáldva egy jó árkád játékmenettel + vmi történettel elég jó lenne.
Dead Space már videók alapján is rohadt paráztatós, csak épp elég agyatlannak is tűnik, úgy meg kevés lesz, de majd meglátjuk. -
Gyusz
őstag
Amiatt nem aggódom, hogy csak jövőre jelenik meg, mert lesz mivel játszani, de nekem egyre ígéretesebbnek tűnik a játék. A videókat mindig eszméletlenül jól összerakják, talán félelmetesebb lesz az egész első résznél, a játékmenet is bővült új dologgal (pl.: némi Shogo utánérzés) és a grafika is ütős. No meg az első rész is akármennyire is szenvedett a jó helyszínek hiányától, még második végigjátszáskor sem tudtam ráunni. A rövid egy-két perces gameplay videók meg annyira egysíkúak szoktak lenni, hogy már meg sem nézem őket, mindig egy fegyverre, helyszínre, vagy ellenségtípusra koncentrálnak.
Szerk.: Az EA szerintem egyre inkább kezdi összekapni magát. Az idei évre a NFS Undercover, a Mirror's Edge, a Dead Space (bár elvileg ők a Godfather fejlesztői is, szóval kicsit aggódom) és a Red Alert 3 is ütősnek tűnik, aztán jövőre jön a Dragon Age, továbbá készül a Rage. Régen nem vártam ennyi EA játékot.
-
feka007
veterán
Nekem szinte mindegy mikor jön, idén lesz CoD5, Far Cry 2, Fallout 3, az új Stalker, Crysis meg BiA pedig heteken belül itt vannak. Igazat megvallva engem eddig nem nyűgözött le gameplayek alapján, se grafikailag, se hangulatilag, jó lesz ez majd az Alienssel együtt tavasszal.
Mod: Red Alert 3 szintén idén. Ezeken kívül is lesz még pár érdekes game, pl. Dead Space, csak félő, hogy úgy fog járni, mint tavaly a Jericho (hogy egy kalap sz* lett...), főleg ha az EA-n múlik...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10, 64 GB, cellular, 129.000.-
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De akkor le sem töltöm a demót, felesleges lenne.
Kihagyom. 

Leginkább fejlesztői.

DDDDDDD
: