Új hozzászólás Aktív témák

• ssolitude

őstag

A harcokba érdemes bullettime-al menni,ugy lehet tanulmányozni az ellent,lelassítva a történéseket.Maga elé rántja a fotelt fedezéknek,felborítja a kanapét hogy mögé térdeljen,elbújik egy láda mögé és vakon tüzel a feje fölött,hihhetetlen.Nem lehet megunni,Ha sokat tökölök egy fedezékben,vagy mögém kerülnek,vagy lerohannak,de azt is alakzatban.
    Félsebesültre lőttem az egyiket,ilyen hülye terpeszbe megrogyott,próbálta összeszedni magát(már ezek a mozdulatok példátlanok).Mire felállt ujra odamentem,20 centiről shotgun-al az arcába!Olyan hátast dobott,mint a legjobb hollywoodi kaszkadőr.
    Ha mellém soroznak a falba(csak ha van vakolat,az irodaházi fakkokban nem!!)olyan por lesz,hogy szinte érzem a szememben.Másodpercekig semmit nem látni.
    A rakétás löveget beküldtem egy kisebb társaságba,az emberi (vagy nem emberi?)testrészek röpködtek ki a füstből!Szédületes látvány!
    Érdemes minden eksön végén meghagyni egy ürgét,félholtra lőni,hogy még éljen,odamenni,és mondjuk lerugni a fejét:)vagy mást.Olyan reakciói vanak a gépnek,hogy ilyet nem láttam sehol.
    Amugy nem para,közepe szerintem kicsit lapos,helyenként HL2 gyanus.De nagyon jó game.
    Kis kártyán is megy,de egy középkategórián már tényleg szép(6600GT).Persze a nagy vassal még szebb.

Új hozzászólás Aktív témák