- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Én jelenleg csak az 1123. vagyok

-
Vincsó
aktív tag
A következő linken le lehet tölteni csak egy accountot kell csinálni. Bővebben: link Igaz kicsit sorbanállós a dolog elöttem is csak 938-an vannak de gyorsan csökken kb. még 70 perc aztán töltöm.

-
zerone
tag
Egyébként nálam SoundBlaster PCI 128-cal nincs hang. Tapasztalat? Ez a hangkártya miatt lenne?

-
zerone
tag
válasz
Dilibogár
üzenetére
Tényleg kint van egy új demo. A neve alapján 1.2. Sajnos csak elöfizetöknek. Erre:
[URL]http://www.fileplanet.com/150285/150000/fileinfo/F.E.A.R.-Multiplayer-Closed-Beta-[Subscriber-Only][/URL].
Ha valakinek megvan, tolja már ide! Torrentben nincsen még.
Az elsö bétához is van egy patch, ha valaki játszik ezzel:
[URL]http://www.fileplanet.com/152276/download/F.E.A.R.-Multiplayer-Beta-Patch[/URL]
Ez ingyenes.
Jó lenne az új verzió, talán tényleg optimalizált már.
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
Nemrég olvastam, hogy a játékot sikerült optimalizálni, úgy hogy olyan gépeken is elmegy, amin a HL2 is futott. Szerintem ez remek hír, mert a demo-ban amiben volt gépteszt (v. mi), abban az fps néha igencsak leesett. Elvileg ősszel jön pontos dátum még nincs, ha minden igaz.
-
deedee
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
ja...Meg a duke nukem.....Abból is mikor lesz valami....
-
deedee
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
a stalker már kinnt van???
-
Dilibogár
csendes tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Heló Emberek!
Kijött egy új verzió, V 1.2 Ez is béta de elvileg sokkal kisebb a gépigénye! Elvileg a fileplanetről le is lehet tölteni (sztem ez NEM warez) csak nincs ingyenes szerveren :\ Ha valakinek megvan esetleg és megtuná oszani velünk hálásak lennénk
elére is kösz! -
bagyulajuve
addikt
A legjobb akciójáték díját megnyerte az E3-on. Ha minden igaz akkor ősszel már tolhatjuk is. Bár edig minden játéknál volt csúszás, legalábbis a legjobban vártak közül (HL2, Stalker, BF2, GTA: SA,)
-
deedee
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
majd ha nem csak multi-demo lesz,henem kész játék,single-móddal,akkor telelesz a topik...Én is itt fogok nyomulni,többekközt...

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
UPP!
Ennyire nem sz@r a game
-
Motion_Blur
félisten
hi!
Hogyan kell aktiválni a slowmotion-t????
Ctrl elvileg, de nem műxik
, amúgy kurva jó a game
Hogyan kell a falon futni?
Mi az a snake???
Előre is Thx
-
Cosmic Gate
aktív tag
• US version of Windows(R) XP with the latest service pack installed
• DirectX(R) 9.0c (Included) or higher
• Pentium(R) 4 3.0 GHz or equivalent
• 2GB of RAM
• 256MB DirectX(R) 9.0 video card with pixel shader 2.0 support

én ilyen readme-t nem is mernék írni

kell vennem még 1 giga ramot

nem baj biztos megéri majd

-
-SeveN-
aktív tag
Multiplayer milyen a gamaban? Csak DM v. van benne COOPERATIVE CAMPAIGN is?
-
Szikorarobi
csendes tag
válasz
Dilibogár
üzenetére
Szia! Gratula az oldaladhoz.
Parszor mar gyilkolasztuk egymast.
A videodon is fent vok.
Nem ertem mert sulyedt el igy a topic itt.
Azert irok mert ez a nagyon jo jatek megerdemel egy jo nagy up ot.
Amugy nekem megy fullban tokeletesen.
Par dolgot vettem vissza mert nem tetszett pl tul sotet lett a game.
Ha kijon a full verzio tarolni fog.
Csak jonne mar! -
rocket
nagyúr
Nagyon szep a jatek remelem maga a jatek is elvezetes lesz (bar a video alapjan 100%
), vegen feltunt egy erdekes dolog, az ATI logoja, egy ujabb jatek az ATI GITG programjaban, mennyiseg helyett ok inkabb a minosegre torekednek, gondolom a jatek amirol a videot csinaltak egy r520-on futott, mert ez a jatek valoszinuleg hw killer lesz, max. grafikan 
-
Thom!
veterán
Bővebben: link
FEAR E3 tréler
Ez üt!
-
TexT-BoY
addikt
nem dehogy nekem az MP version van meg alias Netes kliens

neten lehetr jáccani nagyon állat csak nagy a net igénye IS -
Dilibogár
csendes tag
Hali!
Csinálgattam egy oldalt a játéknak, szerintem érdemes megnézni aki szeret játszani;)
http://fearmulti.uw.hu
Küldjetek jó képeket és akkor azok is felkerülnek!
(Text-Tboy az 5X4 karakter
) de nem bunkó akartam lenni!! -
TexT-BoY
addikt
na nekem is megvan a gamma
szerintem a tetsztet lenyomni csak medium feletti grafon érdekes mert alatta se viz se robbanás...
nekem az adataimnál lévő konfiggal:
Átlag: 21FPS
min: 1FPS
max: 80FPS
25FPS alatt: 73%
25-40FPS között: nemtom
Neten jácottam kicsit sztem jo kéri a CDkeyt oda ezt irjátok:
1234-1234-1234-1234-1234
szal kb mind1 mit irtok csak 4x5 karakter legyen -
P!Hfan
csendes tag
na úgy látom fire fox itt is királykodik de már unalms egy kicsit
-
superxaba
tag
Szerintem sem jelent még meg.
Bár lehetne valaki okosabb, mint mi, azt' utánanézne, mikor jelenik meg - legalább hivatalos formában -. -
Elrood
őstag
Szerintem a srác a Cold Fear-re gondolt.
Jó kis game, csak az irányitás pocsék (számomra). -
illusiON
őstag
abba kéne hagynod a 'nekem már megvan baz' dumádat.... bocsi, de amig oda nem adod senki se fogja elhinni... bocsi az offér, de nagyon diegesitő, hogy a gta topicban is kacsázik...
-
fire fox
csendes tag
Igen merrenéztél utána torrnetkeresőkön netán google elárulom Letölthető torrenten kereszül a teljes verzió

-
ssolitude
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Biztos hogy nincs F.E.A.R. végső verzio.Csak demo.Utánanéztem.
-
ssolitude
őstag
Mekkora a mérete a teljes verziónak?Mert egy 500 valahány megás multiplayer demo-t leszedtem,de ez demo.És nem jó hozzá a cd-key

-
fire fox
csendes tag
tévedés srácok már torrenten keresztül teljes verzióban letölthető

-
superxaba
tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Mivaaaan???
Már készen van?
Nekem is kell!
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
Überfrankó lesz a játék, de remélem az optimalizáción dolgoznak még egy picit.
1024*768-ban medium 33fps, high 18 fps, de néha belassult (nem bullet-time).
Sztetek megjelenik még idén? Jobb lesz mint a SZTalker zstem....,de azt is várom mán... -
superxaba
tag
innen: Bővebben: link már nem letölthetők a bemutatós videók.
Nem tud valaki más linket? -
Szikorarobi
csendes tag
1 jo nagy UP!
Amugy jo reggelt!
-
Szikorarobi
csendes tag
Sziasztok skacok!
Valakinek sikerult felrakni a patch et?
Nekem azt irja nincs telepitve a game. LOL
Aztan kilep.
Ha van valaki akinek sikerult segitsen pls!
Mar majdnem mindegyik server uj verzioval megy.
A vegen meg nem tudok jatszani. -
uzsz
senior tag
Vazzeg! Hát nem igaz, hogy midenhol csak azta szar multiplyervideót találom!
-
arpi6k
addikt
Kipróbáltam ezt a demót. 1024X768. 6X/16X minden maxon 15FPS.
Remélem dolgoznak még vele a srácok. Amúgy nagyon jól néz ki. -
uzsz
senior tag
Honnan is letölthető ez a bétás multidemó?
Nem találom sehol -
HolloW
senior tag
Up! neki, mert jó a szlóó mósön

-
HolloW
senior tag
Egy szerveren tudok játszani, valami ''Hungs'' jobb pingem van FEARben, mint csben ... köszönhető a fasza netcodenak. Mondjuk lehet nem a csével kéne összehasonlítanom

-
joola
aktív tag
Hát szerintem nem egy nagy szám a grafikája (nem fikázni akarok) de annyira lefogja a gépem, hogy még kilépés után is 2 perc mire összeszedi magát. Nem sokat játszottam vele, de amugy nem rossz csak idegesítően nagy a gépigénye. Pedig mennyi sokkal szebb játék simán megy a gépemen...
Hátha alakítanak még valamit rajta
-
HolloW
senior tag
CD-key verification failed.
Ez erdekes
Valakinek irta meg ki ?
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Türelem. Nemsoká szerintem hivatalosan is elérhető lesz. Egy optimalizálatlan szarral mégis mit akarsz kezdeni? Ráadásul nem is single... szerver nyilvánvalóan nincs hozzá, mert ugye béta és nem hivatalos, így max olyan tudja kipróbálni, aki beavatott. LAN-on lehet max tolni.
[Szerkesztve] -
D4v3
őstag
Meg kéne szerezni ezt a bétát

Vki tud segíteni? -
HolloW
senior tag
Azt nem tudja valaki, mert van az, hogy a maxon futtatom a Fear-t es neha ilyen kis kockak vannak a texturakban ... LOL

5.1 es catalystre epulo omega driverem van -
X@b3e
addikt
# 31

-
Az optimalizálásról: szerintem is elég lol nekem 1280X1024 16AF 4AA truform lefuttattam a tesztet averge FPS 17.

-
Dilikutya
félisten
Véleményem erről az.... ''optimalizálásról'': Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
X@b3e
addikt
Ez a multi-beta hivatalos? Mert akkor lökhetnétek egy linket

-
HolloW
senior tag
Hi.
Nekem 800x600, maxon minden, MP-be nagy zsirul fut
a configom a a profilomnal .
A slow motion DM ugy mukodik , hogy van egy ilyen injekcios tu szeru valami es ez kb masperc alatt feltoltodik, megnyomod a slow motion gombot es a kep szele kap egy blur effektet a kozepe meg kielesedik. Ezt nagyon eltalaltak a tervezok !
)))
A combokrol nem is beszelve
-levegoben rugdosas bY matrix
-becsuszas bY Mortal Kombat
-meg levegoben fordulos eros ruga's
asszem ennyi amit leakartam irni
-
kokobe
őstag
én is leszedtem a multiplayer betat nekem maximumon 1024-ben nem szaggat a jó gépem miatt de amugy a neten is írták hogy a betat dirct durva gépre optimalizálták a teljessel nem hinném hogy így lessz!
-
X@b3e
addikt
Hát ezt tuti nem fogom kihagyni. Bár nemrég néztem meg a Grudge-ot és eléggé lesújtott. A feelingje vmi hasonló lehet
-
MUŁĐER
addikt
itt le van írva a játék története...aszittem egy szokásos lövöldözős stuff lesz,de mostmár egyre jobban érdekel -
BrianX
csendes tag
-
Jozsué
tag
kikerült a warezokra a multi demo-ja!!! csekkoljátok! nekem egyenlőre nem megy... sztem a gyengusz gép miatt (p4 2.5 , 512 mb rdram 1024 , asus geforce ti 4600)
-
Dilikutya
félisten
Kis ápp a topiknak: Bővebben: link
-
Type-R
őstag
''F.E.A.R. - multi élvezetek
Már elméletileg csak néhány hónap választ el minket a F.E.A.R. megjelenésétől, éppen ezért hamarosan nagyobb zuhatagra számíthatunk belőle. Addig azonban be kell érnünk a FEARHQ csapata által prezentált három friss képpel. Az alant látható szemelvények a játék aktuális multiplayer móduszát példázzák, nevezetesen azt, amelyikben bekapcsolható az időlassítás. Éppen ezért láthattok görbülő teret, torzított részeket, és ''csíkokat'' az éterben. Szerintem kötelező lesz... szerintem
'' Bővebben: link -
Type-R
őstag
''F.E.A.R. - elmosott gyilok
Eszméletlenül örvendezek, lévén beindulni látszik a marketing gépezet, mely az idei év nagy reménységét, a F.E.A.R.-t hajtja. Eszméletlen jól néz ki az az elmosás effekt, melyet egyre több képen láthatunk. Ez két esetben is előjön: amikor valamilyen robbanás történik a közelünkben, illetve, ha alkalmazzuk az időlassítást. Sajnos a titokzatos horror kislányról még mindig nem lehet semmit se tudni... tény, hogy ő lesz a sztori csattanója. Az új képeket feltétlenül nézzétek meg!''
képek: Bővebben: link -
Type-R
őstag
''F.E.A.R. - mindent bele
Bár az idei év egyik legnagyobb sikervárományos FPS játékának megjelenése még odébb van, a GameSpot csapata abban a szerencsés helyzetben volt, hogy kipróbálhatták a multiplayer változatát. Erről össze is hoztak egy kis cikket, melyet teljes egészében itt Bővebben: link olvashattok el. Néhány apróságot emelnék csak ki: összesen 6 multi mód várható, ezek közül a legtöbb ismert már - kimarad a capture the flag és a ''pontvédős'' lövöldözés. Ezektől különválasztva lesz még úgynevezett slow motion DM és slow motion Team DM. Ezekben lehet előcsalni az időlassítást, mellyel igen látványosan ölhetünk majd. Természetesen a már jól bevált Havoc motor egy módosított változatát használja a fizikai rész. Érkezett egy rakat új kép is belőle, feltétlenül csemegézzetek belőlük:'' Bővebben: link -
nemcso
őstag
Nagyon igéretes a GS DVD-n lévő múvi a játékról...

-
bzoley
veterán
''F.E.A.R. sztorija:
Azonosítatlan katonai szervezet foglal el több milliárd dolláros repülésügyi központot. Foglyokat ejtenek, de nem közlik követeléseiket. A kormány válaszul speciális erőket küld be, de gyorsan elvesztik velük a kapcsolatot, mert egy hátborzongató jelsorozat megzavarja az összeköttetést. Amikor megszűnik az interferencia, a katonák sisakkameráján csak annyit lehet látni, hogy valami ellenállhatatlan erő darabokra tépi a őket, mielőtt még reagálhatnának. Tutibiztos, hogy nem a Sarki Vécésnéni hétvégén szórakozás céljából szabadon eresztett szörnyei okozzák a galibát. Az a valami, ami széttépi a katonákat, leginkább egy hatéves kiscsajra hasonlít. Beküldik a paranormális jelenségek és lények ellen specializálódott FEAR osztagot. Nevük a First Encounter Assault and Recon rövidítése. Parancs nem a foglyok megmentése, hanem az ismeretlen fenyegetés kitakarítása az épületből. Csapatod összes tagja speciális képességekkel rendelkezik. A te különleges tulajdonságod a szupergyors reflexeid: emiatt a játékban lesz a Mátrix első része által meghonosított bullet-time effekt és akrobatikus kung-fu. Gránátok szintén belassítva, istendurva buborék-effekttel robbannak fel. Az ellenség falra mászik a gyönyörtől, hogy rád ugorhasson, csapattaktikázik és gránátokat dobál.'' Hardwired.hu
Én a Shogoval játszottam annak idején sokat. -
GamerX
csendes tag
Ez a F.E.A.R. vmi ürlénygyakós FPS lesz nem?
-
Parker
tag
A Monolith az egyik kedvencégem
A Blood sorozat nagyon bejött nem ártana
belőle egy harmadik rész -
Frigo
őstag
Láttátok már a Hardwireden a legújabb F.E.A.R. képeket .Mostmár ezt a játékot jobban várom mint a HL2-őt vagy STALKERT .Ez lesz a következő nagy durranás.

-
Raymond
titán
Nagyon hangulatos. (Csak a harmadik videot lattam).
-
engusz
veterán
Elnézegetve a videokat, úgy látom, hogy egy picit hasonlít a F.E.A.R. és a Far Cry grafikája. De nagyon tetszik! (Azért egy-két textúrán bőven van mit javítani.)
-
Frigo
őstag
Bizza király lesz és nem kell majd 2-3 évet várnunk rá,amúgy ne csak az E3-as videot töltsétek le hanem a 2-es és a 3-as videot is .Na azok nagyon parák

-
Alvin_ti4200
félisten
Az E3 óta nagyon várom ezt a játékot, a Monolith cég következő sikervárományos szoftvere. Először is aki nem tudná miről is van szó, az gyorsan kapja le ezt a közel 350 megányi E3-mas videót, amit itt Bővebben: link találtok és ámuljatok. Profi grafika, remek fizika, félelmetes hangulat. Mi kell még? A videók alapján jobban fogok félni, mint a Doom III-ban

Várom a ti véleményeteket is.
Mentem egy 45 percig még meccset nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)))