Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Érdekes dolgok történnek a Monolith háza táján. A nagy sikerű NOLF, a kultuszjáték Blood, és a zseniális, PC-re is hamarosan érkező Condemned játékok atyjai folytatást készítenek a F.E.A.R.-nek, ami, szerény véleményem szerint a fejlesztőcég nem éppen legerősebb húzóneve. Az érdekesség a dologban az, hogy a Vivendi Universal játékrészlege birtokolja a F.E.A.R. címet, minden más jog a fejlesztőknél helyezkedik el. A F.E.A.R. folytatása tehát nem a szimpla 2-est fogja viselni, hanem más címen, de a sztori hű folytatásaként érkezik majd az – elsősorban – számítógépes játékok piacára.
-
Bencus88
nagyúr
Bakker nagyon durva ez a kislány.elég para lett a game

-
REDeath
őstag
Már megvettem, nagyon jó sztem megérte bár anyámmal fizettetem ki a felét!
Amúgy nagyon helyes hogy nem írtok a Fórumba, inkább játszotok. Ez így jó.
Na megyek vár a FEAR! -
maflame
aktív tag
Nekem a ''200Ft-os változat'' van meg, erre felmegy a patch vagy csak a ~10K-s verzióval működik?

...na tudom, hogy ez nem túl szalonképes kérdés de ha a válasz az, hogy ''csak a 10K-sra'' akkor az végülis a jó ügyet szolgálja. Ha viszont a válasz a gonosz szellemitermék-tolvajoknak kedvezne, esetleg privátban kaphatnék választ?
Köszönöm előre is! ...és lécci ne dobáljatok meg!!!
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
Hello. Nem tudjátok hogy lehetne elindítani a nem eredetit? Nincs semmi crack fájl, semmi az ég világon. Egyik haverom mondta hogy ki kell törölni valami fájlt meg daemon toolsal valamit babrálni. Azt hallom mindenkitől hogy nagyon jó a multija. Ki szeretném próbálni hogy érdemes-e megvennem. 2 hét mulva meg is lenne a cash de olyant nem akarok venni ami nem tetszik.
-
Okoska2
aktív tag
Ugylatom itt nemsokan multiznak. Pedig van par jo ujitas benne.
-
Okoska2
aktív tag
Most jelent meg az 1.03 Patch. Menjetek szedjetek!!!

-
cirmy
csendes tag
''unable to initalize the rerender to valid video mode''- ez az üzi jelenik meg és nem induk a game
találkozott valaki ilyen problémával? Lehet kevés 9600 256Mb-os Ati Radeon? -
Cucuka12
tag
Jó game ! Csak sajna nagy a gépigénye ! Mondjuk szerencsére nekem van olyan jó gépem h elviszi

-
Bencus88
nagyúr
[link]
patch????? -
gti16v
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
lejjeb vettem és ugy is,sőt idáig csak saccoltamnam 6 -7 mp.....valojában 10-12 mp @urva sok......ennyi volt elösször is aztán megjavult.....
elképzelhető hogy akkor 470 mhz n mentek a ramok(most 400) azért volt akkor jó?????
csak akkor 3,0 ghz volt a cpu és 3,6 ghz futott és ügye ebböl kifolyolag a ramok 470 en futottak?(most gyári 3,4...csak nem túl tuning barát...)
most jutott eszembe hogy ez a hardware változás mégis volt....
na ettöl szerinted? -
gti16v
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
bocs:
!!
egyszerübben probálom:rendben van ,hogy lejjebb veszem,és esetleg javul........de hogy lehet hogy régen maxon futott és gyorsan mentett?
ui:amikor gyors volt akkor is ugyan ez az elavult vasam volt,csak gyalulnom kellet a gépet,a driverek is azonosak.....
[Szerkesztve] -
gti16v
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
még nem vettem lejebb,mert most még nem volt lehetőségem a ''játszó''gépemen nyomulni,de ha lejjebb is veszem a grafikát ...elötte ,hogy lehetett hogy max grafikai beállitáson on 1 mp sem várt és ment tovább!!?
ui:amugy ez a mentési idő a grafikai beállitáson alapul???
köszi -
Ch3wb4cc4
tag
egy dolog nagyon fontos a soft shadowsnál, hogy ha az anti a... bevan kapcsolva akkor soft shadows nem megy. tehát ha valaki ss-al akar jáccani,akkor aa-OFF.
és igencsak láccik a különbség!!!
vsyncet nem próbáltam.
így is volt néha gondom
-
Bencus88
nagyúr
Hy nincsen Screenshot?

[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
pont ez volt a kérdés: tudom, h elméletileg mit kellene tapasztalnom a ss bekapcsolásával, mégsem tapasztalom (hogyúgymondjam: se nem lassul be, se nem látom szebbnek)
persze, kibírom, nem erről van szó (játék közben valószínűleg amúgy is leszedek majd ezt-azt, mert ekkora monitoron nincs az az ember, aki meglátja pl a 8xaf és 16xaf közötti különbséget) -
nemcso
őstag
-
Lord Zero
addikt
nos, végre én is oda jutottam, h kipróbálhassam
egy fikarcnyit sem volt még időm játszani vele, csak a tesztet futtattam le párszor
végigolvasván a topikot, láttam, h a soft shadows volt a legkényesebb kérdés
namost vagy én nem látok jól, vagy vmi nem oké, de gyakorlatilag semmilyen különbséget nem véltem felfedezni softshadow on/off között (a tesztbeli fpsben pedig -1 volt a ''drasztikus'' csökkenés) - ez helyénvaló?
a vsync annál inkább látványos, sokkal simább a kép (cserébe egy kis framerate esésért)
kicsi a monitorom, ezért 1024ben futtattam, így minden maxon (vsync nélkül) 50 lett az átlag (min/max: 28/114)
vsync mellett 38 (min/max: 24/85)
soft shadows nélkül a fenti értékek 1 fps-nyit esnek csak
nem mintha megőrülnék a soft shadows hiányába, csak nem értem -
nemcso
őstag
Az adataimnál szereplő konfiggal nálam is elő-előfordul, hogy mentésnél egy pillanatra megáll.
-
gti16v
őstag
csa
elég jol fut a gépemen a fear....de volt egy ilyen gond ,hogy amikor mentek ,vagy automatán ment ,akkor megáll az egész játék kb 4-7 mp és utána gond nélkül fut,na most ez a gond valahogy megszünt egy ideig vagyis miden mentéskor azonnal ,ment tovább a játék egy pillanatra sem állt meg..........de ujra kellett telepitenem az xp t,persze utána a feart is....és ujra itt van az idegesitő gond hogy sokáig ment,
tehát az volna a kérdés hogy estleg tudja valaki akkor mit csinálhattam jol amikor gyorsan mentett??????
köszönöm -
Bencus88
nagyúr
Végre felraktam a gépemre és nagyon jól sikeredett ez a játék.Kár, hogy már az elején majdnem besz@rtam

-
ZakRob
senior tag
válasz
Calibos
üzenetére
De, már tudom, hogy miért nem volt hangom néha. Van a system32 könyvtárban ez a l3codeca.acm nevű file, és ezt felülírtam egy újabbal, hogy 44000Hz-es mintavételezéssel is tudjak felvenni hangot a TV-ből. Szóval amikor egy másik gépről hazahoztam az eredetit, újra jó lett a hang.
-
Okoska2
aktív tag
Szeva. En [SZ]Szikorarobi vagyok csak itt alneven. Hehe. Ha lesztek negyen nyomjunk mar egyet. Vagy tobbet. Nem kell csatazni csak ugy szorakozasbol. Nekunk is alakul a Klan lap.[link] Sok sikert a dolgokhoz! Kar hogy keves magyar multizik. Meg a [link] -ra rakott fel [SZ]Huncut uj videot. Azt hiszem az ingame videos ala. Erdemes megnezni. Na es lesznek jo jatekosok a csapatotokban? Sikerult valami ugyes emberket toborozni?
Amugy ma jelenik meg az 1.03 kivancsi vagyok az uj palyakra.
Es hogy mindenki tudja: Nikk is benne volt a FEAR magyarosito csapataban. Megegyszer grat!
Az onkentes rendorok meg kapjak be!!!! -
Nikk
senior tag
Hehe
Örömmel veszem észre a F.E.A.R itt is nagyon keményen tombol
Na épp ezért itt van egy nagyon hasznos kishonlap vele kapcsolatban.
[HUN] Clan WebPage: [link]
Ez a Klánunk honlapja, és jelen pillanatban is toborozunk, ERGO: ha valaki elégjó játékosnaktartja magát, akkor itt a lehetőség, hogy csatlakozzon egy PRO klánhoz. (Ez nem kamu: Én jelenleg 7. vagyok ===> [link]
Itt keressetek rá a PieceOfShit névre...
Nem is taglalom tovább a dolgokat, a honlapon úgy is több infó van...
A link fentebb van... -
Okoska2
aktív tag
Holnap 1.03 patch!! Vegre.
Posted on Monday, February 06 @ 09:45:39 PST
VUGames today announced that the much anticipated v1.03 patch for Monolith's F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon), will be released on Tuesday, Feb. 7, 2006 and will include PunkBuster anti-cheat software, a vote kick option that allows players to be removed from multiplayer games for unsporting behavior, and 3 new multiplayer maps. -
mona02
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy F.E.A.R EREDETI BONTATLAN ELADÓ.
ÁR:MEGEGGYEZÜNK -
gti16v
őstag
csá
valakinek volna hozzá,kedve hogy elküldje a fear magyarositásához egy linket?
köszönöm -
Keresztapa24
tag
Megtaláltam,már nem kell segíteni...
De a screenshot ra én is kíváncsi vok -
Keresztapa24
tag
A mentéseket hová teszi a gép,mert én meg azt nem találom
-
Whaskes
senior tag
(Lada) Szamara POWWA!

[Szerkesztve] -
lordring
aktív tag
Van beépített screenshot gomb a FEAR-ben, ,mert én nem találom.

-
.:Kristian:.
addikt
válasz
tyutyu1983
üzenetére
nincs mit.

-
ZaZa30
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem olvasok vissza, csak egy kérdés:
Hol lehet beállítani, hogy 5.1-ben szóljon a game, mert én ilyet biza nem láttam?
Tnx! -
tyutyu1983
tag
válasz
üzenetére
Kösz a segítséget. Úgy nézki, hogy most megoldódott, újra felraktam, és feltettem hozzá a javítást és most nem csinálja.

-
frájdéj
tag
kis segitség kellene,Azt hiszemn a 3 résznél van,hogy két aknát raknak le a folyosora.nem tudok továbbmenni.pedig már egyzser megkerültem az egész folyosot...
-
Keresztapa24
tag
1000 Köszönet Okoska,tudtál segíteni,már megy a F.E.A.R

THX
-
Okoska2
aktív tag
válasz
Keresztapa24
üzenetére
Nekem erdeti van. Hogy ne kelljen allandoan rangatni a DVD-t innen szedtem hozza cuccot.
Teljesen legalis. Azt meg hogy miert nem segitetek masoknak szamomra rejtely. Szegyeljetek magatokat. Remelem tudtam segiteni. Udv: [SZ]Szikorarobi
*moderálva
Warez tartalmú oldalra mutató link eltávolítva.
Bash -
Calibos
addikt
válasz
üzenetére
Jaaaj… nem rád gondoltam.

Te csupán azért szégyelld magad mert a játékhoz nem méltó kártyával nyomod!
-
Calibos
addikt
válasz
üzenetére
te is szégyeld magad...

1. ezerszer el lett mondva no warez/crack
2. 9800 proval elég jól ment, persze shadows lekapcsolva -
Calibos
addikt
válasz
Keresztapa24
üzenetére
néztem a konfigod, elégé gyengus a VGA-ád, szóval így semmi értelme játszanod vele!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Keresztapa24
tag
kárrrrrrrr

-
addikt
válasz
Keresztapa24
üzenetére
Srry, Warezban nem fognak segíteni..

-
Keresztapa24
tag
Hali lenne egy kis problémám...
Szeretnék F.E.A.R ezni,de nem megy
Anti Blaxx-al és SR7-stop-pal birizgálom mivel ez egy biztonsági másolat,de nemjó...
ezt írja ki állandóan: a required security module can not be activated
Valaki tud segíteni hogy kell elindítani ezt a gammát? -
addikt
válasz
tyutyu1983
üzenetére
Akkor tedd át a mentésed másik meghajtóra..töröld le - telepítsd fel - rakd vissza a mentést...hátha.
-
tyutyu1983
tag
válasz
üzenetére
Miután fölrktam,ment rendesen csak most kezdte el csinálni kb egy-két hete.
-
addikt
válasz
tyutyu1983
üzenetére
Szerintem hibásan lett megírva és azért...vagy valami hiba keletkezett telepítés közben.
-
tyutyu1983
tag
Hello! Megvan nekem A F.E.A.R. és az a gondom vele,hogy az aláirásomban szereplő konfigon a játék kb. fél percenként megál és 10-15másodperig nem lehet semmit csinálni.Nem tudja valaki ez mitől lehet?
-
Rolci
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Most kaptam meg a F.E.A.R.-t eredetiben bontatlanul. Feltelepítettem a játékot és amikor elindítom akkor elsötétedik a képernyő és nem indul el . Mi lehet a gond A rendszerkövetelmény tutira megvan és az xp-t is újratelepítettem de meg sem mozdul ugyanaz a gond. Kérlek segítsetek mert még egy percet sem tudtam vele játszani.
Előre is köszönöm.
-
Dilikutya
félisten
Te miről beszélsz amúgy? Se füle, se farka, mint az alul-felül véres bocinak
. Kisebb gépigényű játékot és szart csinálni nem ugyanaz! Én pl a játékélmény javára szívesen lemondok pár grafikai finomságról. Engem az se zavarna, ha még mindig Q3 motor döcögne az FPs-ek alatt. Most is az Allied Assault-ot játszom, sokadjára, és még mindig jól néz ki, pedig már 4 éves, ellenben az akkori 533MHz-es Celeronomon is futott már szépen, a 16Mb-os TNT2-vel. Igaz, akkor még csak 640*480-ban, és nem 1152*864-ben
. Menne 1280*1024-ben is természetesen, de ott már csak 60Hz-en frissít a monitorom, úgy meg nem az igazi
. -
P.Dude
őstag
Végtében jójáték
Csak nelenn ekkora igányű.Mostanában egyre nagyobb igényűek leszenk.A tervezők nemcsinálhatnak xarokat a kedvünkért hogy nelegyen nagy igényű nem?
Vaezígy srácok vanezígy! -
P.Dude
őstag
Doom 3 féleség
eltolt motor,de jó játék
kissé kiszámíthatatlan golyószórás
2006 van -
P.Dude
őstag
Ezen teszteltük külön:Amd 3500+2gb ram+radeon x850xt
Hát telejesen full felbontáson és teljesenfull effekteken eléggé durván beszagatott.
de 1024-esen fullon semmi baj nemvolt.Ebből is látszik hogy valamit nagyon elcsesztek.
Ilyen erős grafikus motor azért nemsemmi! -
nemcso
őstag
Nekem is be-beszaggatott az adataimnál szereplő konfigon.
Mindent maxra téve 1024*768-ban a saját-teszt alatt a minimum fps 23 volt, a 0-25 fps tartományban pedíg 25%. -
gege71.hu
addikt
Tegnap kicsit elkezdett játék közben durván swappelni a játék. Vinyókat basztatta rendesen.
Játék közben kva idegesítő volt párszor, hogy megáll a kép.
Kilépéskor sárga felkiáltójeles háromszög a windóz tálcán. Virtuális memóból kifogyott a nyavalyás
3 vinyóm van ebből 2 SATA. 2x512 Geil DDR2 ultra ram. MSI X1800XT 512-es vga.
A 2 satán be van állítva virtuális memó(lapozófile). Mindkettőn 512-1536 tól-ig fix értékkel.
Átállítottam most mindkét SATA-n 1024-2048 tól ig értékre a pagefile-t. Remélem ez elég lesz már a köcsögnek.
A 1.02 patch esetleg nem orvosol vmi ilyesmi problémát? Mert ez szerintem kicsit gáz/bug, hogy kifut a virtuális memóból. -
Ch3wb4cc4
tag
hát lehet hogy a gto kevés neki.
játszható volt, csak én azt hittem tökéletesen fog futni.
4xaa 16xaf soft shadows on, minden max, 1024*768 -
Csabipici
aktív tag
válasz
Ch3wb4cc4
üzenetére
Nekem is be-be szaggat néha, aztán meg teljesen folyamatosan megy...
Általában nem zavar, de ha pont egy jó kis lövöldözés közepén csinálja, akkor idegesítő...
Ugy vettem észre, mintha összefüggésben lenne a hangokkal ?
Ha kikapcsolom a beállításoknál a hardware-es hangokat, akkor mintha kevésbé csinálná.
Vélemények? -
Ch3wb4cc4
tag
nekem megugrik úgyis hogy 2giga mem van. valaki szerint szarul írták meg. engem már nem zavar, mert végigvittem. az elején idegesített, hogy néha megugrott.
x800gto fireblade 550/620, p4 3ghz természetesen minden max + 4x aa 16x af
pedig a tesztelőjében remek fps-eket produkált.
valakinek 7800gtx-en is ugrik. -
P.Dude
őstag
végre hozzájutottam egy 2X512-es memóhoz szal mostmár rendesen tudok játszani vele.1024 medium effektelna de mind1 még nagyon az elején járok.Ot ahol a csávóka zombikkal álmodik!

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Peugeot, Citroën topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 5000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

találkozott valaki ilyen problémával? Lehet kevés 9600 256Mb-os Ati Radeon?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)