Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokoaliga
tag
válasz ForgoLajos #17 üzenetére
Csaó.
Szólsz,felmegyünk beleülök a kocsidba és mondom mit csinálj vagy mit ne[ Szerkesztve ]
Koko
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #30 üzenetére
igen Lali ..indulhatsz
-
kokoaliga
tag
-
NagyGergely
újonc
válasz ForgoLajos #100 üzenetére
Köszönöm a segítségeket! Ennyire könnyen azért nem adom. Az új beállításokkal sikerült 1:36:06-t mennem, de ebben még látok lehetőséget, de a végsebesség még nincs meg. A legjobb kigyorsítással is 303-305 körül fékeznem kell a célegyenes végén és nem is forog le rendesen. Pedig az "estimated top speed" nagyobb ettől.
A DRS-t a segítségek ellenére sem látom tökéletesnek és egyenlőre nem is találom a megoldást. Valami olyasmi lehet a baj mint Lajosnál, hogy nem érzékeli rendesen a tengelyt. Kár, hogy highvoltageben nem lehet manulásan tengelyt választani. Szóval továbbra is a visszajelző szerint kikapcsol a DRS, de ha külső nézetet nézem, akkor marad ugyanúgy a szárny a fékpedál lenyomására.
(a kilépős problémát megoldotta egy újratelepítés) -
ForgoLajos
csendes tag
válasz ForgoLajos #112 üzenetére
A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)
-
kokoaliga
tag
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #115 üzenetére
Lali nagyon jó lett....már csak a Papi szettjét is megmutathatnád , hogyan állította be
-
Pit07
csendes tag
válasz ForgoLajos #183 üzenetére
Az a baj,hogy a sett vezetéstechnika függő mindenki saját magához állitja a settet és azért nehéz,ha más a vezetési stilusotok,legjobb mindig a saját sett "Az miért van, hogy a versenyen egy egyenesben full gázon, látom távolodni a verseny társakat?" nézd meg hogy a pedálod kinyomja e a full gázt.,hát ha nem egyenesbe van a kormány akkor a legkönnyebb megforogni,a legjobb ívet érdemes megtalálni egy kanyarba kijövet hiszen ezzel lesz a kigyorsitásod a legjobb, nem mindegy hogy valaki támad vagy ép te támadsz valakit ,mert akkor vannak támadó és védekező ívek többet forgatod a kormányt annál nehezebb dolgod lesz a kigyorsitáskor, kipörgésgátlót álisd magasra ha nem megy ,fontos hogy ne tul szélesen vegyél egy kanyart és ne nagyon belül, a gyorsulás,végsebbeség a váltó áttétel és a szárnyak ideális beálitásával tudod jól elérni.még van egy két dolog de elsősorba ezt kell jól beálitani, gumik kopására rengeteg dolog közbe játszik,sett,vezetési stilus,kormány beállitás, Most ennyi jutott eszembe,Jó tesztelést!
Mclaren Mercedes
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #328 üzenetére
igen arra , csak nem volt benne a levélben amit kapott Robin
-
kokoaliga
tag
-
Weyoun_aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #418 üzenetére
PR-Net 60 (PR60):
Le- és feltöltési sebesség: 60 Mbps/5 Mbps
Garantált sávszélesség: 20 Mbps/2 Mbps
Havidíjban foglalt adatforgalom: korlátlanCsináltam most tesztet:
Download Speed 58.48 Mbps / Upload speed 5.28 MbpsEzeket az értékeket hozza úgy este 18 óráig, utána elkezd ingadozni.
De leginkább leesik a Download Speed 1 mbps-re.
Szerintem a nagy net ingadozás miatt laggolok.
Hát remélem csináltak már valamit vele, mert beszéltem a környéken másokkal is és náluk is ez a gond. -
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #437 üzenetére
Hát a pálya az már régen le lett fektetve az biztos, csak a versenyautók hogy fognak menni rajta?? ez majd kiderül a kockás zászló után, minden esetre szép időt mentél , így tovább, és engem fenyeget az 1.07 idő , még valamit ki kel találnom......
-
kokoaliga
tag
válasz ForgoLajos #437 üzenetére
Itt nem lehet 7-es időt menni szerintem.
Igaz Robin még nem ment.Koko
-
kokoaliga
tag
válasz ForgoLajos #441 üzenetére
Hogyan sikerült pont ekkor 2014-02-02 00:00:00 írni?
[ Szerkesztve ]
Koko
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #453 üzenetére
telefonon egyeztetünk mikor tudjuk megcsinálni
-
aronkatona92
csendes tag
válasz ForgoLajos #456 üzenetére
Többször mondtam én is régen. Nehogy már most menjetek mikor nem tudok jönni Am szombatonként aszk ligába fogok játszogatni, ameddig a vasárnapok nem lesznek megint jók.
-
Weyoun_aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #478 üzenetére
Én támogatom, baromi jó .
-
botlakote
csendes tag
válasz ForgoLajos #480 üzenetére
Én is támogatom, Az autó festéssel kapcsolatban, nem tudom mekkora munka nem értek hozzá, de ha szertném a Forceindiát 2014 festéssel vezetni megoldható? Rengeteg kép van fent a 2014 autóról.
-
JColee
őstag
válasz ForgoLajos #478 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget, de nekem nem kell megcsinálni.
-
JColee
őstag
válasz ForgoLajos #490 üzenetére
Amit 478-ban linkeltél.
Milyen festésről van egyébként szó? Meg kell változtatni a kocsifestést? -
kokoaliga
tag
válasz ForgoLajos #494 üzenetére
Azért ez ebben a formában nem igaz!
Aki nem festeti illetve festi le a kocsit az megkapja az 1 éve Inter által készített festést.JColee:
Igen meg kell változtatni mivel a tv közvetítés miatt nem lehet eredeti festés.[ Szerkesztve ]
Koko
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #506 üzenetére
Lali ...mi is kértünk festést ForceIndia 2014 est és a cég logót a szárnyra köszi
-
proof88
addikt
válasz ForgoLajos #506 üzenetére
nekem nem kell saubert festened. max a másikat a Ricsinek. én az enyémet megfestem majd.
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #522 üzenetére
Ha a sityakom is kész, akkor külön grat. Endrét nem érem el. Nem válaszolt. Részemről megoszthatod. Bár sztem neki is tetszik, mert egyeztettük a képeket.
-
botlakote
csendes tag
ok
-
botlakote
csendes tag
Szia! Nagyon jók lettek az autók! Nagyon szépen köszönjük! Egy kérésünk lenne még, hogy mind a két autóra rá kellene még tenni egy számot.
Az én automra a 46-s számot mint a motoGP-ből .link: https://www.google.hu/search?q=46+motogp&rlz=1C1EODB_enHU563HU563&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=x07-UuPECcbyygPYrICQDA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1713&bih=793#facrc=_&imgdii=_&imgrc=Pa_LAXfQjqcO2M%253A%3BDh9HxwG8d5I-9M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.motorcycleshop.ie%252Fekmps%252Fshops%252Fmotorcycleshop%252Fresources%252FDesign%252Frossi.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.motorcycleshop.ie%252Fmoto-gp-merchandise-and-casual-15-c.asp%3B640%3B389
A prérinek meg a 09 - es számot szintén a motogp ből
Link:https://www.google.hu/search?q=motogp&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=yU7-Upa7GdCCyQOv7IDQCg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1360&bih=667#q=09&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=mIqoxdbDYK-HIM%253A%3B5t1Fb5QMJOISXM%3Bhttp%253A%252F%252Fworldsoccertalk.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2008%252F04%252Ffifa-09.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fworldsoccertalk.com%252F2008%252F04%252F02%252Ffifa-09-ea-sports%252F%3B200%3B150
Ezeket a számokat a az első kerék mögé és a beömlőnyílás elé a sahara felirattal egy magasságba kellene ha lehet.
Mindent tiszteletünk és köszönetünk!
-
Robin -aliga
csendes tag
Nyugodtan bemutathatod a Ferrarit Lajos Én is kíváncsi vagyok már rá Szerintem Petinek is meg fog felelni, ha esetleg lesz valami amit még szeretne akkor majd egyeztettek.
Scuderia Ferrari
-
Robin -aliga
csendes tag
-
kokoaliga
tag
-
Weyoun_aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #659 üzenetére
Nem miattad léptem ki a szerverről.
Csak azt akartam megnézni, hogy nincs e eltérés mismaccss.
Mivel tegnap este töltöttem le a pályát és másoltam a játék mappába.
Majd ma nézem meg a pályát közelebbről is.Most ez hiába szórakozás a játék meg minden, de ezzel, hogy nem figyeltél ráadásul körhátrányban voltál, akinek még jobban kellene vigyáznia a másik versenyzőtársára, ez nem járja.
Mi van akkor, ha szarrá törik a kocsim?
Szerencsére olcsón megúsztam és folytathattam a versenyt.
Még szép hogy neheztelek, nincs olyan pilóta itt aki ilyen helyzetben nem neheztelne,
Gondold magad a helyembe.
Pont tőled nem vártam, nem számítottam erre. Tudom jól, hogy milyen előzékeny szoktál lenni.
Szerintem ezt zárjuk is le, szerencsére nem lett belőle komolyabb károm, viszont akkor ott lelkileg eléggé megviselt.
A bocsánat kérést elfogadom . -
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #696 üzenetére
Robin , Pit , elvégre ti ültök tűzoltó kocsiban. Itt egy nektek festett kormány
-
riki aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #706 üzenetére
Akkor majd vasárnap belevetem magam ebbe és meglátom mit lehet tenni
Nem a bugyi a legjobb dolog a világon, de nagyon közel áll hozzá.
-
riki aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #717 üzenetére
Attól még én is vígan elvezetek
-
aronkatona92
csendes tag
válasz ForgoLajos #737 üzenetére
még ötletnek is rossz , már bocs. amikor kilett választva a mod tudni lehetett h ilyen a mod és kész. neh már támad egy kis nehézség és variálás legyen... boven körbe lehet menni, csak nem kell minden körbe leggyorsabb körre menni
-
Weyoun_aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #737 üzenetére
Annyit lehetne változtatni, hogy szuper lágy helyet lenne közepes gumi.
De mivel csak engem zavar ez az egész és senki mást nem, maradjon így. -
proof88
addikt
válasz ForgoLajos #796 üzenetére
Van saját szabályzatunk, de hiányos.
Imolában büntetést kaptam a rajt utáni incidensért. Leírtam, hogy nem értek egyet a büntetéssel, mert szerintem már enyém volt a pozíció. Semmi reakciót nem kaptam erre. A szabályzatban nincs leírva, hogy itt a ligában a védekező első tengelyét elérve van csak meg a pozíció.
A szabályzat a §220-ban beszél az előzésről és védekezésről, és ott nincs megemlítve ez az első vs hátsó tengelyes dolog.
A védekező versenyzőnek van teljes joga először ráfordulni a kanyarra az általa választott sebességgel és íven, a támadónak ehhez kell alkalmazkodnia.
Ez szerintem problémás megfogalmazás.A ráhúzás és leszorításos szabálytalanságot a Bt kiemelt figyelemmel fogja kezelni, i amiért súlyosabb büntetés jár. Büntetés mértéke 5-10 rajthely a következő futamon.
Nincs definiálva, mi a ráhúzás, és mi a leszorítás, márpedig ha ez eltér a valós F1-ben definiálttól, akkor le kéne írni. Különben honnan tudjam? -
DavidFlower
csendes tag
Lali! Remélem ezt viccnek szántad. Nem a büntetés mértékéről van szó, hanem a Forma 1 legfontosabb momentumáról, az előzésről. Ha ti ezt jobban tudjátok akkor közöljétek már légyszi a Charli Whiting-al, hogy húzzon a pics.ba, mert hülyeségeket beszél. De komolyra fordítva a dolgot, ezek után nyíltan kétségbe vonom a kompetenciátokat! Más:A tíz rajthelyes kontra áthajtásos büntetésre nem kaptam választ még mindig.
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #802 üzenetére
Sok mindent nem értek én sem. Előzés. Nincs két egyforma előzés és nem is lesz. Bedobom a kocsit féktávon belül, vagy sikerül vagy nem. Azért mentem neki mert rám-húzta, miközben én féktávon belül előzök és az első kerekem az Ő hátsó kereke mellett van már. Na ki a hibás??
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #802 üzenetére
Lali. Ezt a szabályt ti hoztátok. Magad írtad, hogy nem volt pontosítva. Erre ti úgy pontosítottátok, hogy az első szárnyánál kell lenni. Letojtátok egy régi tapasztalt, és egyben háromszoros bajnok véleményét. Letojtátok, hogy mi a van a rendes forma 1-ben. Ezzel van problémám. Továbbá azzal, hogy a Bt tagok nem választva vannak, hanem kinevezve. Nem összekeverendő az adminnal!!! De ezt hosszabban leírtam Monza után.
-
Pit07
csendes tag
"Én mindig azt vallom, hogyha a Mi szabályzatunkban az van, hogy akkor kell biztosítani a helyet, ha az előző, első tengelye az előzendő első tengelyénél legyen, akkor ezt veszem alapként, mert ez a szabály!
Tehát akármennyire Genyó dolog leszorítani a másikat, ha a hátsó tengelynél van, akkor is szabályos, mert a szabály ezt engedi. És sajnos ha ezt engedi a szabályzat, akkor az előző lesz a hibás ha kilöki az előtte haladót. Ez szerintem Tiszta dolog, mint szabály. Ennyit ezekről a vitákról. A szabály, az szabály.(Forgo Lali)"Ne haragudjatok de ez enyhén szólva is nevetséges és vicc kategória ,Csak a közútra kell gondolni.(igen az más kategória,de gondoljatok egy 4sávos utra amikor a belsőn előznek,előztök). Könyörgöm az ív se mindegy ha belülről előzök nehogy már félig vagyok mellette és bezárja a kaput(ügye a belső iv a kedvezményezett) és én meg mennyek a kavicságyba,ez nagyon felejtős ilyen sehol nincs és nem is lehet,de ha kívülről megyek akkor sincs,nem zárhat rám ha már olyan előzési pozícióba kerültem hogy az 1autó szélességi távolságon belül mellette vagyok csak az első aeroval a hátsó abroncsának,volt olyan régen hogy 2x es irány változtatás engedélyezett volt akkor azon kell elgondolkodni,de csak addig amíg van hely és nem féktávon belül vagyunk,féktávon már ívet se szabad változtatni,vagy legalább is így lenne szabályos.
Nem akarok nem is akartam senkit megbántani,(főleg téged Lali) vagy beleszólni, a szabály alkotók munkájába,csak ez így nem ép fer és egyáltalán nem jó.Ez az én véleményem.Mclaren Mercedes
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #830 üzenetére
Tudod Lali. Én befejeztem ezt a témát. Ha ugyanis legközelebb nem kapok helyet akkor majd elintézem én a magam módján ha a Bt-nek ez nehezére esik. Mivel én voltam az aki miatt kirobbant ez az egész, akkor pár dologban választ adnék:
-két szezonnal ezelőtt én is részt vettem a Bt-ben, majd egyszer amikor ugyanúgy készültem visszanézéssel, mint máskor a Bt ülésről cikkben értesültem, és 0 magyarázatot kaptam rá, hogy miért nem vagyok tag, és miért készültem feleslegesen. Pedig én is szívesen csináltam, és igenis tüske maradt ez bennem, mint ahogy benned is az maradt volna
-a tapasztalat dolgot nem a versenyzésre értettem, hanem a Bt-zésre. "Vezető beosztásba tapasztalt munkaerőt felveszünk." De ezek a munkaadók valószínű tök hülyék, mert nem pályakezdőt alkalmaznak.
-nem vontam kétségbe senki erőfeszítését, de mivel állom, hogy nem egy rossz döntés született Monaco után, egy szavam sem vonom vissza. Nem haragból meg ilyenek, mert Prérivel pl. naponta beszélek telefonon azóta.
-tiszteletben tartom mások döntését, mert először az a ligában közös döntés született Bt tagság ügyben
De mint ahogy fent írtam több szezonnal, és egy büntetésemmel a hátam mögött innentől elintézem a magam módján, ezt a hagyjak helyet ne hagyjak helyet dolgot. Ha ez kell legyen!!! -
riki aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #887 üzenetére
hát én rengeteget photoshoppozok ha megmondod hol vannak a dds-ek és hogy milyenre cseréljem a hirdetéseket akkor megpróbálom
-
proof88
addikt
válasz ForgoLajos #887 üzenetére
egyszer nekem is belekötött a FIA egy rfactoros videómba (FSone 2008 és Kanada), de azt hozzá kell tenni, hogy nem minden elemzést emberek csinálnak a túloldalon, hanem automatizált rendszer is elemzi a videókat, pl a zenefelismerés, de képi felismerés is működik így ... írtam nekik jútúbon keresztül egy fellebbezést, hogy ez nem élő felvétel, hanem egy játékból felvett videó, stb stb, aztán feloldották a tiltást. Nálam asszem a hivatalos F1 logó miatt lett tiltva a videó.
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #901 üzenetére
hiszek a Ligában, hiszek abban hogy tiszta a verseny, hiszek a Tagokban, hiszek abban hogy nem lökök ki senkit , hiszek abban hogy egyszer dobogós leszek, hiszek abban hogy a hotlaps on első leszek , hiszek abban hogy az Újpest bajnok lesz, és nagyon sokban meg nem hiszek. Lali tedd ki a linket szavazzunk
-
kokoaliga
tag
válasz ForgoLajos #907 üzenetére
Szerintem szüntessük meg a BT-t és mindenki úgy megy azt csinál amit akar.
Úgyis szar munkát végez a BT.Egyébként valóban jól megy ez a szavazósdi.
Eddig csak Áronnak nem jó a vasárnap[ Szerkesztve ]
Koko
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #942 üzenetére
ki lesz vizsgálva , nekem jött az óvás , sportszerű felajánlásként.....
skacok a box -ban mik történtek, ezeket az eseteket kivizsgáljuk , hosszú bt lesz. Nekem a csütörtök a jó.[ Szerkesztve ]
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #947 üzenetére
kimaradt a nyilatkozatok megírása és a box , chatstop
[ Szerkesztve ]
-
aronkatona92
csendes tag
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1027 üzenetére
-
aronkatona92
csendes tag
válasz ForgoLajos #1044 üzenetére
Ott szerintem se a Koko volt a hibás, de ezt beszéltem is vele futam után rögtön. A másik autó nyitva hagyta a kaput és még jó hogy bepróbálta. Amíg nem arról van szó, hogy az előzni próbáló autó úgy vetődik be, hogy esélye sincs megállni, addig reális a próbálkozás szerintem.
3 hete spanyolba is 2 autó távolságból vetődtek be többször. Vettel 2-szer előzött a 2.szektor végén mekkora távból. Meghagyták neki a helyet ezért betette és jól is csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- LEGO klub
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Suzuki topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest