Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weyoun_aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #1773 üzenetére
De igen is volt csetstop megsértés IM-en. Amikor az egyik admin beírta, hogy chatstop még javában ment egy két üzenet.
Az előző szezonban Szingapúrban, amikor is meg lett volna az első győzelmem Kozák Bence kivégzett, így el is szálltak az esélyeim a bajnoki címre. De persze a legfájóbb az, hogy nem nyertem azon a futamon.
Na most Kozák Bence akkor 1 boxáthajtásos büntetést kapott. Kérdezem én, hol van az igazságom?
Hol egyenlő ez az eset egy beírt resivel, vagy egy elmért féktávval, ahol is komolyabb kára a két kocsinak nem lett. (itt meg is jegyezném, hogy nem voltak táblák a pályán. így nehéz volt belőni mikor is kéne fékezni). -
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1747 üzenetére
Persze Lali. Addig nem tudni, amíg az ember nem ül be. Lehet, hogy a boxból nem tudnánk kijönni. Sőt, lehet a mostani a legélethűbb szimuláció erre a fostalicska forma 1-re amit a tv-ben is mutogatnak a legkitartóbbaknak, vagy azoknak akik elhitték, hogy az az autóverseny. Lehet csak megszokás kérdése, hogy milyen fordulaton kell váltani, mennyire lehet a motorfékre hagyatkozni, vagy mennyire lehet intenzíven fékezni, de, hogy volt itt az osztrákon egy két kanyarbevétel, ami teljesen elrugaszkodott a valóságtól, abban teljesen biztos vagyok. Ha az ember nem érzi, hogy mit csinál, és nem érti, hogy bizonyos kigyorsítások, vagy lassulások miért abnormálisok akkor sem ezzel, sem az rft-vel, sem a tökömtudja milyen móddal nem érdemes mennie. És, ha a műfűre lehajtva bő gáznál nem száll el az ember, akkor ez abnormális, még egy gokarttal is. Vagy a legfinomabb gyorsításnál meg elpörög. Ebből a szemszögből talán nem is akarom megszokni ezt az új forma 1-et. Nem élvezetes. De a korral haladni kell. Az a- liga sem rekedhet meg 2013-ban, és csak a legügyesebbek képesek a váltásra. Ezt alá kell írni. De ha valaki túl merész, mert tudja, hogy ez, vagy az a kanyar itt simán megy 250-el, az attól még nem szimulátor nálam. Persze mindig súrólni kell a határokat, csak ez itt most nagyon elrugaszkodott. De a feltételek azonosak, és lehetnek, és vannak is élvezetes csaták, és ez a lényeg. A foci viszont örök. Nem kell összekötött lábakkal békaügetésben futni, és a játékosok is ugyanolyan jók, vagy éppen esetlenek, mint tavaly. A labda is olyan kemény, mint tavaly, és ha úgy rúg bele az ember, mint tavaly, akkor ugyanúgy száll, mint akkor. Tehát nem tudni, milyen a valóság, de lehet éppen olyan szürreális, mint ez az idei. Akkor viszont tök jó ez a mod.
-
matyialiga
tag
válasz ForgoLajos #1712 üzenetére
Igen kipróbáltam magam más ligában is, nyíltan, nem nyíltan, meglehet kérdőjelezni a tisztaságát, bár akkor még csak 2-3 versenyen voltam, túl és épp elég konfliktusos időszak volt az köztem és a BT közt, így szerintem lehet akkor meg is könnyebbültek volna ha lelépek
Utólag megbántam, de szerintem beleférhet az ilyesmi, hogy valaki párhuzamosan más ligák versenyein is részt vesz(van köztünk olyan).
És igen, tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű a mai világban a szórakozásunkra időt szánni, munka, család más egyéb hobbik mellett, csak szimplán annyit mondtam, hogy a liga váltás nem feltétlenül megoldás."Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
-
Cotialiga
csendes tag
válasz ForgoLajos #1707 üzenetére
Lajos!
1, Én nem kötöttem beléd és nem is annak szántam! Ez egy vélemény az én részemről.
2, Azért bátorkodtam leírni a véleménye, mert tegnap kora délután volt egy telefonhívásom. éppen ebéd után sziesztáztam ( nem azért mert nincs semmi dolgom. Egész héten hajnalban kelek, vezetek egész nap, tegnap kora reggeltől fát vágtam. Ezt azért írtam le zárójelben, hogy értsd én sem lógatom a kalapos emberkét.) és miután befejeztük e beszélgetést akkor derengett mi a szitu. Azt hittem álmodtam. Vissza is hívtam az illetőt, hogy igaz e. Préri volt, nem titok. Tudod csak hallani kellett volna a hangját ahogy beszélt. Most nem sajnáltatni akarom. Itt az elvről van szó!
3, Nekem is vannak kötelességeim az életben, úgy osztom be az időmet ahogy tudom, mint te is. Igazad van a magánélet rovására nem mehet ez az egész. A teszt csak jó tanács neked. A többi rajtad múlik! Ha valamit nem tudsz, segített bármelyikőnk ha megkérdeztél valakit.
4, Tudom, hogy újonc létedre sokat tettél le az asztalra a ligáért, mint valamelyik ős ligatag. Elismerem törekvéseid, munkád!
5, Visszatérésed: Ha rám céloztál, hogy valaki megvétózza a visszajöveteled, hát el kell, hogy keserítselek én nem tehetem meg és nincs is szándékomban. Az egy tapasztalat a részemről. 15-20 évet lenyomtam csapatsportban (Labdarúgás) és tapasztaltam már elégszer, hogy miként viszonyulnak a tagok, klubtársak az ilyen viselkedésre.
6, Nem gyűlöllek a döntésed miatt. Azt csinálsz amit akarsz.
Aztán én lezártam ezt a témát mert nem szeretem túl firtatni a dolgokat. Tény az tény. Még egyszer sporttársi tiszteletből kívánok neked sok sikert és fejlődést! Minden gúnyos és hátsó szándék nélkül.
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1712 üzenetére
Sok sikert Lali! Aztán ha balfasz a társaság, akkor gyere vissza! Addig is verd tönkre őket. Alázd szét az önbecsölésüket! Itt mindig helye van a Forgó Lalinak. Megértem ha ki akarod magad próbálni egy sikeresebb szórakozás érdekében. De aztán ha ha fejlődni akarsz, akkor gyere vissza. Csao!
-
kokoaliga
tag
válasz ForgoLajos #1707 üzenetére
Na azért engem ne keverjél bele.
Én azt mondtam neked,hogy nyugodtan jelentkezzél másik ligába mert nem vagy ide kötve.
Véleményem szerint a távozással volt a gond.
Nem az a baj,hogy máshova mész versenyezni hanem az a gond,hogy pénteken este a BT ülésen nem közölted Prérivel és Pit-el.
Nem szép dolog email-be közölni egy személyesen is ismert "baráttal"(Préri).
Szerintem ha felhívtad volna telefonon akkor nem írogatnék ebben a percben hanem már ebédelnék.
Ha te úgy érzed,hogy szépen mentél el akkor legyen úgy.
Nem engem sértettél meg(én tudtam,hogy máshova szeretnél menni) hanem a barátodat és egyben a csapattársadat.Koko
-
Cotialiga
csendes tag
válasz ForgoLajos #1701 üzenetére
Kedves Lajos!
Engedd meg, hogy írjak pár sort. Szíved joga eldönteni mit akarsz tenni, nem korlátozhat senki. Szerintem elég furmányosan léptél le. Nem haragszom rád, csak egy kicsit böki a szemem ez a lelépési mód. Ha mással nem is de Prérivel megbeszélhetted volna ezt az egészet. Szerintem tarthattad volna annyira emberszámba, hogy közlöd vele. DE nem így ahogy azt tetted. Az egyenesség és az őszinteség a csapattársadnak elsődlegesen kijárt volna, nem beszélve Bt-tagokhoz. Jobb eredmény reményében átnyergelsz máshová amit talán nem is ismerhetsz. Azért mert a te szavaddal élve, a liga leglassabb pilótája vagy nem lettél lenézve. Gyakorlás kérdése az egész. Ott sem fogsz érvényesülni ha nem gyakorolsz. Én sem adtam fel 4 év alatt soha.Ha mentálisan gyenge vagy és nincs kitartásod, akaratod és alázatod, mehetsz az atya úr istenhez is versenyezni akkor sem fogsz értékelhető eredményt elérni. Ismétlem nem tudom milyen színvonalas az a liga, de ha azért mész le vagy oda mert eredményt szeretnél elérni akkor valami gyenge színvonalú lehet. Ez neked előrelépés?? Ráadásul ebben a nehéz helyzetben elhagyod a süllyedő hajót szép angolosan. Ezek után nem tudom várnak e még vissza tárt karokkal, ha visszatáncolnál. Sosem szégyeltem amit mondtam, egy szókimondó ember vagyok, ami a szívemen az a számom. Ha megharagszik a világ vagy sem ezek után nem tartalak egyenes embernek!!! Hangsúlyozom nem a ligaváltás miatt, hanem amilyen módon leléptél. Lehetne itt jelzőkkel illetni mint a K... a sezlonyról. Prérivel szemben meg gusztustalan.
Bocs Lali, de kijött belőlem. Sok sikert kívánok neked!!!!
-
matyialiga
tag
Ez elég szomorú, még te biztattál engem az elején, hogy ne adjam fel, és szerintem megérte, Neked is köszönhetem, hogy sikerült a felzárkózásom.
Kipróbáltam 1-1 futam erejéig más ligákat, de csalódás az összes, ahhoz képest amit itt tapasztaltam, de a legjobbakat kívánom.
És Koko mellé állva, tesztelni, tesztelni, tesztelni, magától az ember nem kerül mezőny élére."Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
-
kokoaliga
tag
Sikeres pályafutást kívánok neked a választott ligába de azt tudod,hogy teszt nélkül sehol nem leszel sikeres.
Koko
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1684 üzenetére
Na a ledobálásos probléma lehet kiküszöbölve? Most már Robin sem talál több kifogást, és felébreszti a szunyokáló Fernandot.
-
matyialiga
tag
válasz ForgoLajos #1684 üzenetére
Nagyon hasznos infók köszi, lehet megoldást jelent némelyik problémámra
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz ForgoLajos #1683 üzenetére
Plusz hasznos beállítási lehetőségek:
multiplayer.ini -hez hasznos:
Display Laggy Labels="1"
Kiírja a lagos játékosokat.Ha valakit ledobál, mert fellép valaki:
Delay Vehicle Graphics="1"
A belépő játékosok kocsiját nem tölti be, csak a garázsba kilépéskor. Ezzel megakadályozható a menet közbeni megakadása a játéknak.Leave/Join Messages="0"
Játékosok ki-/belépését mutatja meg a chatablakan és/vagy a pályán. 0 = nincs kiírás, 1 = csak a pályán, 2 = csak a garázsban, 3 = mindkét esetben van jelzés.jatekos.plr fileban hasznos dolgok:
Cockpit Vibration Mult1/2 és Cockpit Vibration Freq1/2
Ezek határozzák meg belső nézetben, hogy mennyire rázkódjon a kép. 0-ra állítva a motorháztetős nézet eredményét kapjuk meg.A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)
-
matyialiga
tag
válasz ForgoLajos #1659 üzenetére
Akkor lehet, hogy futam előtti éjszaka átfújom
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
-
Cotialiga
csendes tag
válasz ForgoLajos #1602 üzenetére
Minden elismerésem, a BT tagok erőfeszítéseire. Elhiszem nektek, h nem egyszerű, és mindig jót akartok. Mégegyszer le a kalappal elöttetek. A szabály az szabály ilyen vagy olyan formában és be kell tartani vagy legalább is megpróbálni. MINDENKINEK EGYTŐL EGYIG, ÉS AKKOR VAGYUNK EGYENLŐEK.
-
matyialiga
tag
válasz ForgoLajos #1596 üzenetére
Igen Lali, csak pl. a brazil és a maláj teszteken hibátlanul működött a Kers&DRS plugin, de a versenyen Nekem csak a DRS működött, pedig mikor próbaképp megnyomtam a KERS gombot pittyegett, de nem működött, pedig én nem frissítettem a JAVA-t.
Egyenesekben úgy hagytak ott a többiek, mintha álltam volna sajnos."Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
-
matyialiga
tag
válasz ForgoLajos #1587 üzenetére
Az a baj, hogy ez egy laptop, integrált videókarival, szóval a csere felejtős.
A másik gépen fogom folytatni, abban egy 7750-es videókari fog muzsikálni, de majd még fel kell azt telepítenem, csak sajnos nem tudtam eddig netet vezetni rá, valami baj van a szolgáltatóval.
Szóval legjobb esetben hétvégére talán meglesz
Eddig is csodálkoztam, hogy simán elvitte eddig a játékot"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
-
matyialiga
tag
válasz ForgoLajos #1583 üzenetére
Azok rendben, vannak, hisz a teszten is műkődött.
Viszont a maláj pálya kiveri a biztosítékot....szinte szószerint....megyek 3 kört azt lekapcsol a gép...máskor, más pályán sose...érdekes."Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
-
matyialiga
tag
válasz ForgoLajos #1538 üzenetére
Jogos, ne haragudj
-
matyialiga
tag
válasz ForgoLajos #1535 üzenetére
Ez megtörtént tegnap esteKissé rossz a névmemória?
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1496 üzenetére
Lali! Skypon vagyok.
Megcsörögnél ha ráérsz? -
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1491 üzenetére
Lali Skype
-
ForgoIstvan
csendes tag
válasz ForgoLajos #1491 üzenetére
Köszi szépen működik minden ahogy kell
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz ForgoLajos #1490 üzenetére
Remélem mindenkinek segítettem ezzel. Ha ezen felül gondok lennének, pl nem indul el nem működik, vagy csak nem látszik, akkor ezeket kell tudni még:
JAVA 6 kell a pluginnak, így ha neked frissítve van a JAVA (mert miért ne lenne) akkor rakd fel a régebbit. Ezt megtalálod a letöltött játékban itt: C:\Games\rFactor\rFVirtual2013F1Manager\PluginsrFVirtual
itt minden megvan ami kell. Ugyan ez vonatkozik a NET keretrendszeredre is. rakd fel, ami a játékban van.
Nem teszi tönkre a géped, csak amikor érzékeli, és szól, hogy van JAVA frissités elérhető, akkor a DRS érdekében hanyagold a frissítést. ez a 2 dolog fontos. JA! és minden progit mindig RENDSZERGAZDAKÉNT inditsd!!!! Ha ezen túl sem megy, akkor cserélj gépet, vagy rendszert, vagy kezd előröl az egészet, mert ebben nem lehet hiba.Üdv, remélem minél többen jöttök majd és élvezitek a Total13-at. Én biztos azt fogom tenni, még ha utolsó is leszek.!!
A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)
-
Pit07
csendes tag
válasz ForgoLajos #1481 üzenetére
Oké Lali ahogy tudom küldöm,holnap remélhetőleg készen lesz.
Weyoun: annyit akarok kérdezni,hogy akarsz e számot a kocsira és ha igen melyiket?Mclaren Mercedes
-
ultimategerg
csendes tag
válasz ForgoLajos #1425 üzenetére
Köszönöm Lali, maximálisan kielégítő volt a válasz! Ha haza mentem, ki is fogom próbálni. Remélem nem lesz semmi gond. Amit leírtál, az alapján elvileg nem is lehet.
Oly sok kérdést tettem fel az elmúlt napokban, és egyikre sem kaptam választ, de most végre igen! Köszönöm! Én tényleg nem kötekedni akarok, csak egy olyan modot, ami normálisan működik, és működött is legelőször( a mai napig megvan a gépemen: FSONE2009_V2.0(shaders) ). De leginkább már versenyezni szeretnék! -
ForgoLajos
csendes tag
válasz ForgoLajos #1424 üzenetére
Előző HSZ-ben rosszul irtam.
Tehát a lényeg, hogy Sync után, nem melegszik a gumi.
a lényeg, hogy a sync használata során, "Pontosan azt a modot szeretném amire szavaztam 1 hónappal ezelőtt." teljesül a kívánság
-
ultimategerg
csendes tag
válasz ForgoLajos #1397 üzenetére
Ez egy kiváló, és nagyon korrekt ötlet Lali! Mint ahogy maga a mód szavazás is az volt. Tegyünk rá egy kísérletet!
...és reménykedjünk hogy ez nem lesz felülírva egy hirtelen jött huszárvágással!
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz ForgoLajos #1397 üzenetére
LEGYEN PATCH
-
ultimategerg
csendes tag
válasz ForgoLajos #1382 üzenetére
Lehet nem fogalmaztam elég egyértelműen, de most ez olyan már lassan mintha csak én éltem volna meg a történéseket. Pedig aki követte a dolgokat az képben lehetne...
Koko megosztotta a modokat. Mindenki kipróbálta, és megvolt a szavazás. Először hogy melyik a legjobb 2, utána meg hogy melyik nyerjen. Nyert az FSONE. Már mindenki kipróbálhatta, letesztelhette. Itt még szó nem volt problémákról(max azoknak akiknek eleve nem tetszett a mód, de az más kérdés). De a magam nevében beszélek, mert én normálisan kipróbáltam az összes modot. És az FSONE jött be úgy ahogy volt. Semmilyen bajom nem volt vele, se a gumival sem semmivel. AZÉRT SZAVAZTAM AZ FSONE-ra!!! A gumi rossz fizikája utána volt miután Koko elkezdte "masszírozni" a fizikát, és ez már teljesen más lett mint amivel mentünk (mint amivel a szavazás ideje alatt mentünk). Írta is itt a forumban(#1237-es komment). Még meg is kérdeztem tőle hogy ilyenkor miket változtattok meg a modon, ő pedig válaszolt is(#1284, és 1286-os kommentek). Itt még szó nem volt a gumi szétsüléséről. Miért kellett egyáltalán belenyúlni a fizikába úgy hogy a mod döntő fölénnyel nyert és még nem is voltak terítéken a hibái(pláne annak fényében hogy a gumit sikerült elrontani)??
Tehát ne állítsuk be úgy ezt az egészet hogy kellett a patch ahhoz hogy letesztelhető legyen. A patch ahhoz kellett már hogy helyre hozza az elrontott gumifizikát. Nem akarok amugy ezen vitatkozni, csak tényekről beszélek. Lehet itt humbukolni, vagy ferdíteni, vagy nem észrevenni, de akkor is ez történt, ezek a tények. És nem akarok senkit megbántani, de ha valami számomra nem kerek vagy nem korrekt, akkor nem az ennyi!! -
ultimategerg
csendes tag
válasz ForgoLajos #1380 üzenetére
"Az, hogy hamar kikerültek Patchek, szerintem nem gond, mert ami már az elején orvosolható volt, azt Patchelte le, meg jobbára a festéseket Patchelte. Tudod. Gumi melegedés, és visszahűlés. Addig nem tudsz érdemlegesen tesztelni egy módot, amíg kicsúszol a forró gumik miatt, azt hittem ez egyértelmű."
Ezzel csak az a baj Lali hogy az előtt megtörtént ez a módosítás hogy bárki véleményt nyilvánított volna a modrol közvetlenül a szavazás lezárta után. Kvázi el lett cseszve a gumi(nem értem hogy miért!!!). Csak azt bánom hogy akkor nem írtam le hogy csináljátok vissza!!!! Én nem erre szavaztam!!!!!!!!!! Ha ilyen lett volna nem is szavazok az Fsonera. Ezért nem értem mi értelme volt szavazni, ha utána nem azt kapod amire szavaztál(mert bele van nyúlva a fizikába), pláne ha utána le is van cserélve...
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1371 üzenetére
Lali! Nem írtam HSZ-ben, hogy még ne változtassatok semmit, mert nem lehet véleményt alkotni ennyi kör után? Kaptam rá választ? Annyit, hogy kapjam be, vagy mittudomén? Szombaton elmentem grillezni. Vasárnap családi program, és mire visszajövök. 24 óra telt el, és ott tartunk, hogy kidobjuk a kukába az fsone-t, mert páran össze-vissza irogatnak. Még egyszer megkérdem: kérte valaki, hogy két nap után bele legyen nyúlva? Hozzáteszem, hogy jó lett a patch, és nem is ezzel van a gond, mert tök jó lett a fék, meg stb. Tesztelgessem szabad időmben? Minek, hogy következő szezonban is azzal menjünk 1 hónap szavazgatás, meg tesztelés után amit valaki megálmodott amikor kipattant az álom a szeméből. Nem kéne ennyire ostoba fajankónak nézni. Most tényleg ennyi volt az fsone? Mi a pi..ának volt ez az egész hercehurca akkor? Tényleg én vagyok egyedül megint, akinek nem tetszik ez a módszer? "Döntöttem."
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #1359 üzenetére
Megpróbáltuk a lehetetlent , hogy mindenkinek kifogástalanul menjen az FSONE ,de nem sikerült. Most ez nem jó most az , sajnos nehéz ez. Viszont ha valami be van állítva akkor az mindenkinél ugyan az. Még lehet dolgozni egy kicsit , hogy idejében elkezdjük a tervezett szezont. Ezen dolgozunk , remélem sikerülni fog minden. Az FSONE egy nagyszerű mód , viszont ahogy kivesszük akkor egyben nehéz is. Ezen próbálunk meg segíteni.
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1328 üzenetére
Precíz megfogalmazás, tökéletes magyarázat. Érthető volt. Köszönöm Lali.
-
aronkatona92
csendes tag
válasz ForgoLajos #1295 üzenetére
nem tudom, nem szoktam festegetni
-
botlakote
csendes tag
válasz ForgoLajos #1280 üzenetére
Szia!
Ezt láttam: http://www.f1rejects.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=779&start=30
-
u.z.
csendes tag
válasz ForgoLajos #1272 üzenetére
Köszi Lali, nagy vagy!
Ha egy pici javítás belefér még, átírhatnád a Cavalla-t Cavallo-ra (eredetileg Cavallo Nero).
Köszönjük! -
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1270 üzenetére
Én köszi. Félreértettük egymást. Nem kell vesződni, hogy tavalyi legyen az idei modban. Úgy ahogy a végén írtad. Fsone-os Renault sisak.
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1266 üzenetére
Hali. Na bocs. Dolgozni voltam. Nem tudtam felpörögni. Gergőnek a magyar tetszik. Nekem is tetszene, csak fordítva. Mármint felül piros alul zöld, mert így olaszos. Megoldható? Ahogy írta a csapatnévvel. Amit már írtam: Flower Guti F1 Team. Illetveegy valami még. Fernandó sisakjával felül lehet írni valamelyik Force indiásét. Lali tavaly asszem te dobtad a fejemre. Átraknám én, akkor viszont csak én látom. Teljesen mindegy melyikre, csak jelezzed. Köszi.
Szal: -magyaros, de ahol piros ott zöld, ahol zöld ott piros.
-Flower Guti F1 Team a csapatnév
- Alonso sisak valamelyikre (mindegy melyikre.) -
Pit07
csendes tag
válasz ForgoLajos #1267 üzenetére
Köszi szépen,ment privátba az info és küldöm a többit email-en.
Mclaren Mercedes
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz ForgoLajos #1264 üzenetére
Na kicsit pörgessük fel az eseményeket, mert lassan kész vannak a kocsi.
amit kérek SOS:
Virág Dávid és Guti Gergő, melyik színezettség kell? a Magyar, vagy a Renault. És mi a csapatnév?
Szilágy István és Katona Áron, Csapatnév?
Péntek Peti, Mikor kapom meg a festést? Mi a csapatnév?
Juhász Attila és Forgó Pisti, Csapatnév?köszi előre is a Gyors válaszokat. És hogy egységes legyen, mindenki ide írja meg PLS Privátban.
akinek File-t kell küldenie nekem, az inkább a gmailos címemre küldje. lajos.forgo@gmail.com
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Pit07
csendes tag
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz ForgoLajos #1261 üzenetére
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz ForgoLajos #1260 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
u.z.
csendes tag
válasz ForgoLajos #1248 üzenetére
Köszi Lali!
Rettenetes ez az alapszín. Ha meglátják a pályán mindenki menekülni fog minden irányba.
Részemről a fekete vagy nagyon sötét lila alapszínre szavaznék. A kiegészítő szín (pl. vonalak, sávok) lehetne mondjuk szürke vagy cián. Nem kell csicsás, foltos autó! Szolid legyen, de gyors!
Ez az én javaslatom. Várjuk Cottiét is!
Köszönjük előre is a fáradozásodat!
-z- -
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1245 üzenetére
Lali! Ez csak egyértelmű. Nem azért kérdeztem. Én még ennyit sem vállalnék, ha a helyedben lennék. Gergő ötlete nekem tetszett: A csapatnevünk lower Guti F1 Team. Az autó színét nem beszéltük meg, de ha ilyen színű lenne az mindent vinne. Köszi. Vagy Ricsinek szóljak?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/42/Renault_F1_IAA_2005.jpg -
kokoaliga
tag
-
u.z.
csendes tag
válasz ForgoLajos #1246 üzenetére
Helló!
A Torrónak talán lehetne - a vörös bika után szabadon - fekete ló, tehát 'Cavallo Nero',
vagy esetleg 'CzotTeam'.
No persze, várjuk Czotti javaslatát is!-zero-
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz ForgoLajos #1245 üzenetére
Közben Ricsi besegített, Ezúton is köszönöm nkei, így aki eddig rendelt egyéb extrákat a Festést illetően, nagy részét meg tudtuk csinálni. Természetesen a színkombinációkat felcserélgettük, meg átszineztük, hogy SSTV biztos legyen a kocsi, de a kért logókat a kért módon tudtuk teljesíteni.
Eddig a kész kocsik:
GeForce Team (BMWSauber)
OrKo Racing Team (ING Renault)
Nem kaptam még csapatnevet (ForceIndia)
M3RacingTeam (Brawn GP)
és most esek neki akkor a Williamsnek.Ami kérésem. Kérlek SOS küldjetek valami csapatnevet
Amint készvannak a kocsik, rakok fel ide mindegyikről egy képet, hogy hogyan is néz ki. aztán lehet hogy lesz még időm egy egy javításra, módosításra.A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #1238 üzenetére
Szerintem abba a kocsiba kel beleülni amelyik a választott kocsi elődje volt , pl. én nekem meg a Lalinak a Brawn Gp
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz ForgoLajos #1231 üzenetére
G25 beállítások FSone alatt, hogy RealFeel legyen!
Remélem hasznos lesz minden G25 használónakA-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz ForgoLajos #1230 üzenetére
Na ha már FSone 09, akkor itt egy kis kieg hozzá. Legyen tényleg szép!
[link]Nem lenne rossz ugye?
-
aronkatona92
csendes tag
válasz ForgoLajos #1224 üzenetére
Az h milyen egy mod grafikája a legutolsó szempont számomra. A vezethetőség számít majd a settelés. Minden helpet kikapcsolva számomra az RS nagyon verte az összes modot, persze ehhez a kocsiban belül kell ülni, nem felül meg kívülről meg akárhonnan. Én se vagyok egy nagy pilóta, de az, hogy a total-ba ezt a 30kört minden offal úgy nyomtam le, hogy nem pörögtem ki egyszer sem és alig blokkolt a fék, ez vicc kategória. Az FS-be megtud indulni a kocsi ha kanyarba nem jól engeded be, ha kimész a fűre tapadás veszteség keletkezik. Szerintem még az FS is a könnyű modok között van. Ami módba 150-200kör előtt körbe tudok menni 5 kört stabilan, annak nem hiszek.
-
ultimategerg
csendes tag
Vagy tedd fel az rft2012-t, húzd fel a grafot fullra és hasonlítsd össze a totalal! Ha még az utan is szépnek látod akkor nem tudok mit tenni.
-
ultimategerg
csendes tag
Engem leginkabb a fizika érdekel! Ha túrórudikkal mennénk jo fizikaval akkor az is jobba tetszene! na de viccet félre téve nem értem miért látod annyira szépnek a totalt Lali. Sztem telesen jó az fsone élesek a feliratok, szépek a kerekek. Szerintem sokkal jobban néz ki mint a total ja es nekem teljesen éles!(grafika magason van) Az hogy egy lehelettel fakóbb az nem zavar fel sem tűnik! De a 2013as autok persze alapból szebbek mint a 2009esek az tény, de én szebbnek latom mint a totalt. Nekem az béna! Bocs! :S
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #1206 üzenetére
ugyan az a véleményem mint Lalinak a total13 hibátlan azon nekem valahogy jobban megy
-
ForgoIstvan
csendes tag
válasz ForgoLajos #1174 üzenetére
Isten éltessen Forgó Kristóf
-
DavidFlower
csendes tag
Gratula Lali! Nagyon szép neve van. Az utazok, mai értelemben a sofőrök védőszentje. Futam előtt stresszoldásképp a fiad egészségére iszom a megszokott snapszom.
-
Préri aliga
csendes tag
Grat Lali én is innék veletek de sajna nem lehet ....nem tudok nyelni
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #1160 üzenetére
Még nemtudom milyen lett a hangom ,mert nem beszélhetek :-):-)majd a ts en kiderül. :-):-) mondjuk az én hangom kb olyan mint az Amanda hangja akkor benevezek az X-faktorba
[ Szerkesztve ]
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #1137 üzenetére
nekem is ezt teszi ki, ezért nem ment log
-
riki aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #1137 üzenetére
Ezt kapom én is. Azért megkönnyebbültem, hogy nem nálam van a hiba
Nem a bugyi a legjobb dolog a világon, de nagyon közel áll hozzá.
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1128 üzenetére
Volt már vagy 5 próbálkozás kers drs-re. Valakinek soha nem ment. Amúgy mióta van a Forma 1-ben ez a drs, azóta nem a pilóta azon kvalitásai számítanak, hogy miként gyorsít ki egy egyenesre, hanem arról, hogy 1 secen belül maradjon. Alapjában véve egy hülyeség. Ha Botlánál maradunk, ez is felnagyítja a tavalyi teljesítményét. Én pl minden futamon utolsó lettem volna. Jobb is, hogy nemnek lett számolva a szavazatom.
-
aronkatona92
csendes tag
válasz ForgoLajos #1123 üzenetére
A nem működik az általában azt jelenti, hogy egész szezonban nem fog jó eséllyel működni, nem azt mint a valóságban sajnos
Rengeteg pályán tönkreteszi a versenyzést a drs szerintem. Gondoljunk pl spa vagy monzára.
A játékban erre még rájön az irreális szélárnyék ami a valóságban közel se ilyen erős. Na most játékban esély nincs védekezni egy hosszú egyenesbe a szélárnyék miatt nem ám, ha még jön a nyitott szárny is. Csak kikerülni fogjuk egymást. Arról nem beszélve, hogy nem lehet lerázni a másikat attól, hogy gyorsabb vagy, mert szélárnyékba autózva fél mp-t gyorsul bárkinek a körideje. Ha nem ilyen röhejes a szélárnyék a következő módba akkor nincs ellenvetésem, de ha ugyanilyen lesz szerintem nem kéne.Ha meglehet oldani a csak kerset az jöhet vagy a drs-t bekapcsolni pl hungaroring monacoi pályákon a többin nincs rá szükség
-
aronkatona92
csendes tag
válasz ForgoLajos #1110 üzenetére
A nagy facebook ellenesek regisztrálnak a régi nicknevükkel és azzal figyelik az fb oldalunkat, majd lehet rájönnek, hogy ha értelmes módon használják az fb-t, akkor nem is olyan rossz az.
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1105 üzenetére
Én is megnéztem élőket, és az első bekezdésedben leírtakat támasztják alá. Ahogy írtad, elszállt volna. Asszem volt is rá példa itt. Elismerem, hogy én is hülyeséget csináltam volna. Hú de nehéz ez basszus.
-
proof88
addikt
válasz ForgoLajos #1076 üzenetére
Régen én is így voltam vele, de 2008-ban amikor 50 körül hozzá lehetett jutni egy kvázi csúcskártyához (4870), akkor áttértem Radeonra és jó választás volt, minden tekintetben, leszámítva az rFactort.
-
proof88
addikt
válasz ForgoLajos #1074 üzenetére
nálam mindig fenn állt ez a probléma, másik géppel is amiben szintén radeon volt. különböző oprendszerek, driver verziók, stb. Sőt, többször előfordult velem hogy amikor nagyon belassult a játék, ilyen 30 fps környékére, akkor elment a kormányból az FFB menet közben. Geforce-on ilyen panaszok nem voltak másoknak.
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1069 üzenetére
Én nem értek a gépekhez, csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem is ati 5670-em van, és nincs vele probléma. Mármint nem akad. Mondjuk a spec. effektek, meg hasonlók le van vannak véve, meg a látható autok száma is csak 8.
-
proof88
addikt
válasz ForgoLajos #1065 üzenetére
én is szoktam gépeket összerakni, csak magamra már nem költök ilyen szempontból mert másra kell a pénz
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1050 üzenetére
Nem Koko a legfigyelmetlenebb, de óvás nélkül, nincs vizsgálat. A sérülések mértékét néztük a vizsgált esetekben. Óvni kell, és nem találgatásokba belemenni. Attól nem lesz valaki karakánabb ha nem óv, főleg ha utána felhánytorgatja. Én a legapróbb szart is megóvom. Főleg, hogy volt olyan amikor asszem Endre le lett büntetve egy óvásban, ő meg nem óvott amikor sértett volt ugyanazon a versenyen, így csak ő kapott büntit. Még mondta is Préri, hogy volt olyan aki érdekesen ment, de hát ha nincs az óvásokban mit lehet tenni? Koko hagyjuk abba ezt szerintem is a vádaskodást, hogy mert neked jól megy Spa, meg ilyenek, mert nekem meg Amerika ment jól, azt áthajtást kaptam. Meg amúgy sem fog változni a véleményem két nap alatt, úgy mint Lalinak.Béke!
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1044 üzenetére
"Ez egy verseny, és mivel a sérülések nem kerülnek pénzbe (mint az igazi F1-ben), így evidens, hogy kicsit bátrabbak vagyunk, és betesszük." Ott a pont Lali! Itt jó páran így mennek, és ez a komolytalan. Úgy beszélsz mintha Te nem lettél volna ott. Akkor is mondtam, hogyha a célegyenes utáni kanyarokban egymás mellett fordulnak akkor hagyjanak helyet. De ez nem az volt. Ám meg lehet próbálni egész nyugodtan. Próbálgassátok egymás ellen! Schumi egyénisége meg eléggé megosztotta az akkori Forma 1-es közeget. Voltak akik imádták, meg voltak akik nagyon nem. A hét címet mindenki elismeri, de a stílusát én a mai napig sem. A büntetésben Préri nem vett részt. Ha Te nem találtad jogosnak, akkor miért adtál büntetést? Ha jól emlékszem 7 rajthelyet mondtál a két esetre, én meg 9-et? Most meg ilyennel jössz? Jól értelmezem, hogy a tempós kanyarkombinációk a legoptimálisabb előzési helyek számotokra?
[ Szerkesztve ]
-
aronkatona92
csendes tag
válasz ForgoLajos #1044 üzenetére
Ott szerintem se a Koko volt a hibás, de ezt beszéltem is vele futam után rögtön. A másik autó nyitva hagyta a kaput és még jó hogy bepróbálta. Amíg nem arról van szó, hogy az előzni próbáló autó úgy vetődik be, hogy esélye sincs megállni, addig reális a próbálkozás szerintem.
3 hete spanyolba is 2 autó távolságból vetődtek be többször. Vettel 2-szer előzött a 2.szektor végén mekkora távból. Meghagyták neki a helyet ezért betette és jól is csinálta. -
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #1027 üzenetére
-
aronkatona92
csendes tag
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #947 üzenetére
kimaradt a nyilatkozatok megírása és a box , chatstop
[ Szerkesztve ]
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #942 üzenetére
ki lesz vizsgálva , nekem jött az óvás , sportszerű felajánlásként.....
skacok a box -ban mik történtek, ezeket az eseteket kivizsgáljuk , hosszú bt lesz. Nekem a csütörtök a jó.[ Szerkesztve ]
-
kokoaliga
tag
válasz ForgoLajos #907 üzenetére
Szerintem szüntessük meg a BT-t és mindenki úgy megy azt csinál amit akar.
Úgyis szar munkát végez a BT.Egyébként valóban jól megy ez a szavazósdi.
Eddig csak Áronnak nem jó a vasárnap[ Szerkesztve ]
Koko
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #901 üzenetére
hiszek a Ligában, hiszek abban hogy tiszta a verseny, hiszek a Tagokban, hiszek abban hogy nem lökök ki senkit , hiszek abban hogy egyszer dobogós leszek, hiszek abban hogy a hotlaps on első leszek , hiszek abban hogy az Újpest bajnok lesz, és nagyon sokban meg nem hiszek. Lali tedd ki a linket szavazzunk
-
proof88
addikt
válasz ForgoLajos #887 üzenetére
egyszer nekem is belekötött a FIA egy rfactoros videómba (FSone 2008 és Kanada), de azt hozzá kell tenni, hogy nem minden elemzést emberek csinálnak a túloldalon, hanem automatizált rendszer is elemzi a videókat, pl a zenefelismerés, de képi felismerés is működik így ... írtam nekik jútúbon keresztül egy fellebbezést, hogy ez nem élő felvétel, hanem egy játékból felvett videó, stb stb, aztán feloldották a tiltást. Nálam asszem a hivatalos F1 logó miatt lett tiltva a videó.
-
riki aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #887 üzenetére
hát én rengeteget photoshoppozok ha megmondod hol vannak a dds-ek és hogy milyenre cseréljem a hirdetéseket akkor megpróbálom
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #830 üzenetére
Tudod Lali. Én befejeztem ezt a témát. Ha ugyanis legközelebb nem kapok helyet akkor majd elintézem én a magam módján ha a Bt-nek ez nehezére esik. Mivel én voltam az aki miatt kirobbant ez az egész, akkor pár dologban választ adnék:
-két szezonnal ezelőtt én is részt vettem a Bt-ben, majd egyszer amikor ugyanúgy készültem visszanézéssel, mint máskor a Bt ülésről cikkben értesültem, és 0 magyarázatot kaptam rá, hogy miért nem vagyok tag, és miért készültem feleslegesen. Pedig én is szívesen csináltam, és igenis tüske maradt ez bennem, mint ahogy benned is az maradt volna
-a tapasztalat dolgot nem a versenyzésre értettem, hanem a Bt-zésre. "Vezető beosztásba tapasztalt munkaerőt felveszünk." De ezek a munkaadók valószínű tök hülyék, mert nem pályakezdőt alkalmaznak.
-nem vontam kétségbe senki erőfeszítését, de mivel állom, hogy nem egy rossz döntés született Monaco után, egy szavam sem vonom vissza. Nem haragból meg ilyenek, mert Prérivel pl. naponta beszélek telefonon azóta.
-tiszteletben tartom mások döntését, mert először az a ligában közös döntés született Bt tagság ügyben
De mint ahogy fent írtam több szezonnal, és egy büntetésemmel a hátam mögött innentől elintézem a magam módján, ezt a hagyjak helyet ne hagyjak helyet dolgot. Ha ez kell legyen!!! -
Pit07
csendes tag
válasz ForgoLajos #796 üzenetére
"Én mindig azt vallom, hogyha a Mi szabályzatunkban az van, hogy akkor kell biztosítani a helyet, ha az előző, első tengelye az előzendő első tengelyénél legyen, akkor ezt veszem alapként, mert ez a szabály!
Tehát akármennyire Genyó dolog leszorítani a másikat, ha a hátsó tengelynél van, akkor is szabályos, mert a szabály ezt engedi. És sajnos ha ezt engedi a szabályzat, akkor az előző lesz a hibás ha kilöki az előtte haladót. Ez szerintem Tiszta dolog, mint szabály. Ennyit ezekről a vitákról. A szabály, az szabály.(Forgo Lali)"Ne haragudjatok de ez enyhén szólva is nevetséges és vicc kategória ,Csak a közútra kell gondolni.(igen az más kategória,de gondoljatok egy 4sávos utra amikor a belsőn előznek,előztök). Könyörgöm az ív se mindegy ha belülről előzök nehogy már félig vagyok mellette és bezárja a kaput(ügye a belső iv a kedvezményezett) és én meg mennyek a kavicságyba,ez nagyon felejtős ilyen sehol nincs és nem is lehet,de ha kívülről megyek akkor sincs,nem zárhat rám ha már olyan előzési pozícióba kerültem hogy az 1autó szélességi távolságon belül mellette vagyok csak az első aeroval a hátsó abroncsának,volt olyan régen hogy 2x es irány változtatás engedélyezett volt akkor azon kell elgondolkodni,de csak addig amíg van hely és nem féktávon belül vagyunk,féktávon már ívet se szabad változtatni,vagy legalább is így lenne szabályos.
Nem akarok nem is akartam senkit megbántani,(főleg téged Lali) vagy beleszólni, a szabály alkotók munkájába,csak ez így nem ép fer és egyáltalán nem jó.Ez az én véleményem.Mclaren Mercedes
-
DavidFlower
csendes tag
válasz ForgoLajos #802 üzenetére
Lali. Ezt a szabályt ti hoztátok. Magad írtad, hogy nem volt pontosítva. Erre ti úgy pontosítottátok, hogy az első szárnyánál kell lenni. Letojtátok egy régi tapasztalt, és egyben háromszoros bajnok véleményét. Letojtátok, hogy mi a van a rendes forma 1-ben. Ezzel van problémám. Továbbá azzal, hogy a Bt tagok nem választva vannak, hanem kinevezve. Nem összekeverendő az adminnal!!! De ezt hosszabban leírtam Monza után.
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #802 üzenetére
Sok mindent nem értek én sem. Előzés. Nincs két egyforma előzés és nem is lesz. Bedobom a kocsit féktávon belül, vagy sikerül vagy nem. Azért mentem neki mert rám-húzta, miközben én féktávon belül előzök és az első kerekem az Ő hátsó kereke mellett van már. Na ki a hibás??
-
DavidFlower
csendes tag
Lali! Remélem ezt viccnek szántad. Nem a büntetés mértékéről van szó, hanem a Forma 1 legfontosabb momentumáról, az előzésről. Ha ti ezt jobban tudjátok akkor közöljétek már légyszi a Charli Whiting-al, hogy húzzon a pics.ba, mert hülyeségeket beszél. De komolyra fordítva a dolgot, ezek után nyíltan kétségbe vonom a kompetenciátokat! Más:A tíz rajthelyes kontra áthajtásos büntetésre nem kaptam választ még mindig.
-
proof88
addikt
Van saját szabályzatunk, de hiányos.
Imolában büntetést kaptam a rajt utáni incidensért. Leírtam, hogy nem értek egyet a büntetéssel, mert szerintem már enyém volt a pozíció. Semmi reakciót nem kaptam erre. A szabályzatban nincs leírva, hogy itt a ligában a védekező első tengelyét elérve van csak meg a pozíció.
A szabályzat a §220-ban beszél az előzésről és védekezésről, és ott nincs megemlítve ez az első vs hátsó tengelyes dolog.
A védekező versenyzőnek van teljes joga először ráfordulni a kanyarra az általa választott sebességgel és íven, a támadónak ehhez kell alkalmazkodnia.
Ez szerintem problémás megfogalmazás.A ráhúzás és leszorításos szabálytalanságot a Bt kiemelt figyelemmel fogja kezelni, i amiért súlyosabb büntetés jár. Büntetés mértéke 5-10 rajthely a következő futamon.
Nincs definiálva, mi a ráhúzás, és mi a leszorítás, márpedig ha ez eltér a valós F1-ben definiálttól, akkor le kéne írni. Különben honnan tudjam? -
Weyoun_aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #737 üzenetére
Annyit lehetne változtatni, hogy szuper lágy helyet lenne közepes gumi.
De mivel csak engem zavar ez az egész és senki mást nem, maradjon így. -
aronkatona92
csendes tag
válasz ForgoLajos #737 üzenetére
még ötletnek is rossz , már bocs. amikor kilett választva a mod tudni lehetett h ilyen a mod és kész. neh már támad egy kis nehézség és variálás legyen... boven körbe lehet menni, csak nem kell minden körbe leggyorsabb körre menni
-
riki aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #717 üzenetére
Attól még én is vígan elvezetek
-
riki aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #706 üzenetére
Akkor majd vasárnap belevetem magam ebbe és meglátom mit lehet tenni
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #696 üzenetére
Robin , Pit , elvégre ti ültök tűzoltó kocsiban. Itt egy nektek festett kormány
-
Weyoun_aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #659 üzenetére
Nem miattad léptem ki a szerverről.
Csak azt akartam megnézni, hogy nincs e eltérés mismaccss.
Mivel tegnap este töltöttem le a pályát és másoltam a játék mappába.
Majd ma nézem meg a pályát közelebbről is.Most ez hiába szórakozás a játék meg minden, de ezzel, hogy nem figyeltél ráadásul körhátrányban voltál, akinek még jobban kellene vigyáznia a másik versenyzőtársára, ez nem járja.
Mi van akkor, ha szarrá törik a kocsim?
Szerencsére olcsón megúsztam és folytathattam a versenyt.
Még szép hogy neheztelek, nincs olyan pilóta itt aki ilyen helyzetben nem neheztelne,
Gondold magad a helyembe.
Pont tőled nem vártam, nem számítottam erre. Tudom jól, hogy milyen előzékeny szoktál lenni.
Szerintem ezt zárjuk is le, szerencsére nem lett belőle komolyabb károm, viszont akkor ott lelkileg eléggé megviselt.
A bocsánat kérést elfogadom . -
kokoaliga
tag
-
Robin -aliga
csendes tag
-
Robin -aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #522 üzenetére
Nyugodtan bemutathatod a Ferrarit Lajos Én is kíváncsi vagyok már rá Szerintem Petinek is meg fog felelni, ha esetleg lesz valami amit még szeretne akkor majd egyeztettek.
Scuderia Ferrari
-
botlakote
csendes tag
Szia! Nagyon jók lettek az autók! Nagyon szépen köszönjük! Egy kérésünk lenne még, hogy mind a két autóra rá kellene még tenni egy számot.
Az én automra a 46-s számot mint a motoGP-ből .link: https://www.google.hu/search?q=46+motogp&rlz=1C1EODB_enHU563HU563&espv=210&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=x07-UuPECcbyygPYrICQDA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1713&bih=793#facrc=_&imgdii=_&imgrc=Pa_LAXfQjqcO2M%253A%3BDh9HxwG8d5I-9M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.motorcycleshop.ie%252Fekmps%252Fshops%252Fmotorcycleshop%252Fresources%252FDesign%252Frossi.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.motorcycleshop.ie%252Fmoto-gp-merchandise-and-casual-15-c.asp%3B640%3B389
A prérinek meg a 09 - es számot szintén a motogp ből
Link:https://www.google.hu/search?q=motogp&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=yU7-Upa7GdCCyQOv7IDQCg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1360&bih=667#q=09&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=mIqoxdbDYK-HIM%253A%3B5t1Fb5QMJOISXM%3Bhttp%253A%252F%252Fworldsoccertalk.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2008%252F04%252Ffifa-09.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fworldsoccertalk.com%252F2008%252F04%252F02%252Ffifa-09-ea-sports%252F%3B200%3B150
Ezeket a számokat a az első kerék mögé és a beömlőnyílás elé a sahara felirattal egy magasságba kellene ha lehet.
Mindent tiszteletünk és köszönetünk!
-
botlakote
csendes tag
ok
-
DavidFlower
csendes tag
Ha a sityakom is kész, akkor külön grat. Endrét nem érem el. Nem válaszolt. Részemről megoszthatod. Bár sztem neki is tetszik, mert egyeztettük a képeket.
-
proof88
addikt
válasz ForgoLajos #506 üzenetére
nekem nem kell saubert festened. max a másikat a Ricsinek. én az enyémet megfestem majd.
-
Préri aliga
csendes tag
válasz ForgoLajos #506 üzenetére
Lali ...mi is kértünk festést ForceIndia 2014 est és a cég logót a szárnyra köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest