Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ForgoLajos

csendes tag

válasz Cotialiga #1601 üzenetére

Srácok! Bocsánat de a Resit Én erőltettem. Mint tudjátok a BT tagok TS-en kapcsolatban vannak. De amint láttam, csak a BT. ez kicsit gáz hogy nem kommunikáltok a csapatagjaitokkal. Na mindegy. Tehát Resi. kikértem a többi BT tag véleményét, és nem akarták, de Én erőltettem, és rábeszéltem Őket. Én erőltettem, mert mint tudjátok, sokat ledobált mindenkit a szerver, és gubanc volt. Azon szenvedett a 3 BT tag. Kokó, Préri és Én, hogy el tudjatok indulni. A szerver újra indítása miatt, volt 5 percünk, hogy sorba rendezzük a rajtrácsot. Ez a feszült rendezgetés közben elfelejtettem visszarakni a SET-emet. Mikor kikerültünk a rajtrácsra, akkor vettem észre. Majd mikor elindult a felvezető, egyik BT tag is rájött, (szándékosan nem irom le a nevét) hogy a kapkodás közben nem rakta vissza a SET-et. Ekkor döntöttem úgy, hogy mivel a BT azon szenvedett, hogy el tudjunk rajtolni, nem szeretném, ha pont mi maradnánk ki a futamból. Ha csak rólam lett volna szó, nem kérek RESI-t. Tudom, hogy tilos a RESI, és ha úgy gondoljátok, hogy ennyit nem érdemel a BT. annak ellenére, hogy még WarmUp kört sem tudtunk menni, mert rendezgettük a sorokat, akkor szavazást lehet indítani, és vállalom a következményeit a RESI-ért.
    Czoti, Továbbra is tilos a RESI, és nem is lesz, ha valaki beirja, büntetést von maga után. De úgy vélem, ez az eset most különleges volt, és indokolt.

[ Szerkesztve ]

A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés