Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForgoLajos
csendes tag
Na hello!
Végre Én is sikeresen regeltem ide . Üdv mindenkinek aki már itt van. Nekem csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy amúgy tök jó ez, csak az a-liga oldalán levő linket úgy lőjétek be szerintem, hogy ne önmagába, hanem egy blank_ oldalon nyissa meg a ph- fórumot. De ez csak az Én véleményem.
Plusz, KOKÓ!!!! a 2. szektorban ott hagyok 2 mp. az a legnagyobb bajom! egyébként az első és az utolsó szektorom is gyorsabb, mint az előttem levő társunknak, csak az a fránya 2. szektor miatt , eléggé le maradok. Átküldöm majd a Replayt, nézd meg PLS!!!! hol rontok?? Elég látványos a különbség a 2. szektorban.S1 S2 S3
Jani 28.754 46.871 31.399
ÉN lennék 28.523 48.204 31.212[ Szerkesztve ]
A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)
-
-
ForgoLajos
csendes tag
-
aronkatona92
csendes tag
válasz kokoaliga #66 üzenetére
A cikk nem mondja h Vettel eddig direkt nem írta alá, ezt nem tudni. Persze tudom h mi volt Monzában és ki is nézem belőle, de ez egy olyan cikk ami csak szart akar kavarni. Nem vagyok Vettel párti, szóval nem ezért mondom. Irtam egy hosszabb hozzászolást de kitöröltem ,mert nem akar vitatkozni senkivel. Aki nem ismeri el az Red bullt v Vettelt az ne is nevezze magát rajongonak. Am meg az osszes nagypilotának vannak balhéi...
-
ForgoLajos
csendes tag
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz kokoaliga #99 üzenetére
Arra pontosan nem emlékszem mennyi volt az időm, de a mezőny hátsó részétől is jó 5-6 másodpercre is le voltam maradva. a beállításoknál az rF high Voltaget lehet jól elrontani, én is most lőttem be, hogy jó legyen. ezekre figyelj:
Ha beállítod a DRS deactive -et akkor az a pedál legyen, és nagyon figyelj, hogy nem-e nyomódik meg a gáz is amikor beállítod. nekem ezért volt elállva, és azt hittem jó. Úgy állitsd be, hogy a fék lenyomásakor jelenjen meg. ezt könnyen ellenőrizheted. garázsbol kiálsz, DRS bekapcs, és nyomd meg a gázt, majd engedd fel. ha nem kapcsolja ki, akkor már jó uton haladsz. most ugyan ezt fékkel, amint lenyomod a féket, akkor kell kikapcsolja. nekem úgy is volt beállítva, mire rájöttem, hogy akkor kapcsolta ki, amikor felengedtem a féket.
Tehát nagyon fontos, hogy sikerüljön úgy belőni, hogy fék nyomásra menjen. Elég nehéz, ha már nem új a kormány és a pedálok nyomkodásával a másik pedál is reagál. fékezésnél, enyhén reagál a gáz :S nekem most ez van
de beállítás után nem zavaró
Másik Fontos a DRS deactive 2 legyen az a gomb ami a DRS active.
remélem sokat segítettem, a beállítási videók a jövőhéten készülnek, várhatóan péntekre kész is
Tényleg ne add fel! Én sem vagyok egy profi versenyző, de nem adtam fel, és sikerült végre olyan időt futnom, hogy nem Én vagyok a Hotlaps aljánA-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)
-
aronkatona92
csendes tag
válasz kokoaliga #123 üzenetére
Szerintem év elején mikor néztük az RS modot ott voltak különbségek én legalábbis éreztem ha állítgatom. Kopás is rendesen volt keverékek között nem ugy mint ebben a Total zsenialitásban. Csak az nehezebb mod az első 100körben és feladták sokan rogton mondva h milyen szar... Pedig ott aztán nem az volt h 1.kanyart is ugyveszem be mint a barom mert rögtön uzemmeleg a gumi. De az se nehéz mod 50-100kör után.
-
aronkatona92
csendes tag
válasz kokoaliga #125 üzenetére
Hát naon remélem nem régi moddal megyünk. De amugy Koko még mindig nem értem miért volt ott baj a gumifizika. Én azzal mentem kb 200-250kört és leteszteltem. Ugye aztmondjátok az a baja h 40%tol megszunik a tapadás. Én szenvedtem vele sokat és ha az ember figyel arra h megszunik a tapadás 1,5secet bukik csak nem többet. Na most a 40%ig anynit lehetett menni ott mint ebben a modban 10%ig. De ott még mindig mehettél . Valóságban sem defektig mennek jó esetben mint mi sokszor a totalban. És nem tom az miért baj ha van egy kis átvezetés a defekt és nagy tapadás között ...
Ott 40% ig két egymás mellett lévő keverék között a török pályán 2kör volt és nem voltak másodpercek keverékek között mint a totalban ami egy hatalmas ökörség. Nem árulok el nagy titkot de azota is bosszant h leszavaztátok azt a modot -
ForgoLajos
csendes tag
Pálya Időpont 2014 I
Estoril 03.-02.
Jerez 03.-16.
A1-Ring 03.-30.
Adalead 04.-13.
Fuji 04.-27.
Monza 05.-11.
Brazil 05.-25.
Magyar 06.-08.
Monaco 06.-22.
Imola 06.-29.
Kanada 08.-17.
Belga 08.-31.
Magny-Cours 09.-14.
Zandvoort 09.-28.
Ditroit 10.-12.
Kyalami 10.-26.
Brand Hatch 11.-09.
Hermano Rodriguez 11.-23.
Phoenix 12.-07.
Istambul 12.-21[ Szerkesztve ]
-
ForgoLajos
csendes tag
Segítség!!
Az miért van, hogy a versenyen egy egyenesben full gázon, látom távolodni a verseny társakat? a SET-el nem lehet baj, hisz azt kapom, egy stabil helyről Plusz mind a 2 keverékű gumim, 6 kör alatt, 19%-ig elkopott.
Ráadásul, akármennyire nyomom meg a gázpedált, kiforog a kocsi, ha nem egyesben van a kormány. ( lehet ez az oka, hogy nem vagyok jó??? ) már nem merek rálépni a gázra, amíg a kocsi nincs egyenesben. PLS HELP, beállítási gondjaim vannak??? De ettől még nem értem miért jobb mindenkinek ennyivel a kigyorsítása, és a végsebessége????? és tényleg nem a SET-el van gond, ezt szerintem bátran állíthatom. Nem tudom leírhatom-e kitől kapom, de megbízhatóSegítséget előre is köszi mindenkitől
-
DavidFlower
csendes tag
válasz kokoaliga #180 üzenetére
Köszi Cobra! Az igazság, hogy az alapja ennek a Robintól kapott set, amit 5 futammal ezelőtt adott. Azt alakítgatom azóta is. Meg mondjuk ráéreztem a gumispórolásra. Két kiállással is volt még vagy 40 % a bal első. Grat Robin! Grat Dávid a győzelemhez. És még egyszer köszi Robin azt "a" settet.
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz kokoaliga #204 üzenetére
Kár hogy nincs LIKE gomb. megnyomnám a 6 SEC-re.
Sajnos akár hogy nyomom, valahol még mindig el veszik 2-3 sec legalább.
Mostmár a kormányom se lehet szar ( KOKO) SET is jó ( KOKO), mégis csak a tehetségem gyenge de javulok[ Szerkesztve ]
-
-
DavidFlower
csendes tag
válasz kokoaliga #420 üzenetére
Az A tv tuti nem. Bocsi. Én későn jelentkeztem. Mondjuk tegnap meguntam, hogy nem tudok belépni. Apropó. Kinek van ötlete, hogy tudom megváltoztatni a jelszavam, mert ezekbe a kisbetű, nagybetű x y-okba belekeveredek. Mikor saját neves regelés lett, azóta van ez a katyvasz jelszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs