Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cotialiga

csendes tag

válasz Weyoun_aliga #1775 üzenetére

Szia!
    (itt meg is jegyezném, hogy nem voltak táblák a pályán. így nehéz volt belőni mikor is kéne fékezni).
    ??? Ez mit jelent? Táblák olyan fontosak a fékezéshez? Még jó. hogy be tudtál kanyarodni :)
    Akkor már értem miért élőztél meg olyan vehemensen a célegyenes elötti sikánnál oly vakmerő módon
    bevetődve. Nem volt szép! Nem volt tábla. :) Ha nem vagyok ott lehet be sem kanyarodtál volna, hanem a falon keresztül bementél volna kereket cserélni.

• ForgoLajos

csendes tag

Bandi hozzászólása teljes mértékben helyes meglátás!
    Én csak annyit fűznék hozzá, hogy a CHATSTOP kiírása utáni 20-30 másodpercben érkező üzenetek, nem számíthatnak bele a Chatstop megszegésébe. Tekintve, hogy mire Én leírom és nyomok egy entert, valaki még épp befejezi a társalgáshoz irányított beszélgetését, és ő is nyom egy entert, és csak ezek után olvassa a CHATSTOP-ot.... Szóval bátran állíthatom, olyan CHATSTOP megszegés nem volt, ami bizonyíthatóan büntetést kell vonjon maga ütán. a Te CHATSTOP megszegésed pedig azért bűn, mert javában túl voltunk a felvezetőn is, szóval tudtad, hogy Chatstop van. Másrészt, Miért is írtad be? Mert láttál pár autót a füvön, de neked semmi bajod nem lett.... Végül 1 ember esett ki. Préri. Aki visszanézte gyorsan és nem volt indokolt még csak a resi felvetése sem. Na mindegy, lépjünk ezen túl, ne marjátok egymást, ez csak egy nyanvadt játék.... legyen békesség szeretet a ligában... :D
    Még annyit.... BT ülések alkalmával megbeszéltük ezerszer. Sajnos nincs két egyforma eset, nincs két egyforma döntés. emberek vagyunk, érzelmeink befolyásolják döntésünk. Kicsit jobb a kedvem, elnézőbb vagyok, és kapsz egy ejnye bejnyét.... viszont ha F@szom tele van az állandó vitákkal, lehet a box-rajtot támogatom... Szóval ezt most kérem mindenkitől,,,,, NE HASONLÍTGASSATOK ESETEKET EGYMÁSHOZ, az sem biztos, hogy azt a korábbi esetet, ugyan azon bírók vizsgálták..

Na Üdv :D

A-liga is the BEST of year 2013 ( thx for all Driver and admin)

• matyialiga1

csendes tag

Weyoun ne csináld a feszkót, mert egy:baromságokat írsz, 2. ezen mindenki más is átesett már.
    Kijelenteni azt, hogy egy tuti győzelmet buktál el, mikor még a verseny fele hátra volt, kicsit enyhén bátor.
    Multi nem áthajtásost hanem boxrajtot kapott, legalább utána néznél a dolgoknak mielőtt vádaskodni kezdesz jó lenne.

De már öregróka vagy itt, tudnod kéne, hogy NINCSEN RESTART, csak ha az Adminok indokoltnak látják.
    De amikor csatlakoztál a ligához, Te is elfogadtad a szabályzatot, persze miután a te bőrödön csattan az "ostor" már annyira még sem jó a szabályzat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés