Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Préri aliga
csendes tag
válasz
ultimategerg #1418 üzenetére
szinkronizálod és tesztelsz , mindenkinek egyforma lesz
-
Préri aliga
csendes tag
válasz
ultimategerg #1416 üzenetére
most már működik a sinc , próbáld ki és teszteld le a módot.
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz
ultimategerg #1406 üzenetére
SZERVEREN A VÉGLEGES MÓD, SZINKRONIZÁLJÁTOK, ÉS TESZTELJETEK, Sync and Enjoy!!!
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz
ultimategerg #1402 üzenetére
Srácok! nem voltam tisztába azzal, hogy több féle Patch volt, több módosítás, és így ezt sajna nem lehet csak úgy megszavaztatni!
SORRY, de NE SZAVAZZATOK!P MERT EZ ÍGY NEM KÖNNYŰ. Marad az Eredeti FSone, amit már teszteltetek, és szavaztatok rá.
-
kokoaliga
tag
válasz
ultimategerg #1401 üzenetére
EDDIG NEM SZÓLTAM SEMMIT DE GERGŐ MOST MÁR FEJEZD BE A CINIKUS MEGJEGYZÉSEIDET MIVEL CEFETTŰL UNOM!!
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz
ultimategerg #1396 üzenetére
Itt csak annyi a gond, hogy a Patchelt változat ennek nem tetszik, az eredeti meg a másiknak nem tetszik. Ha ezen is különbségek alakulnak ki, akkor javaslom, hogy ebből is legyen szavazás.
HOLNAP ESTIG, mindenki irja le egyértelműen, nem kell fűszerezni!!!!
IDE A FÓRUMBA! jól összeszámolható!!!Holnap azaz 2014.08.14. este 20:00 ig! Ami ez után jön, érvénytelen. ha 1 percet is csúszik a szavazás. asszem ez így korrekt.
Az már tuti hogy FSone lesz
Szavazásra bocsátottválaszok:LEGYEN PATCH
NE LEGYEN PATCHEnnyi szerepeljen csak. És akkor mindenkinek köteles lesz elfogadni a módot, mint ahogy a többség szava dönt. Én is elfogadtam a többség szavát, ezt sztem mindenki megteheti.
Ezzel szerintem léezártnak tekinthetjük a vitát, és azt is kijelenthetjük, hogy az Admin csoport, teljes mértékben megpróbálja/megpróbálta kielégíteni a ligatársak igényét.
Korrekt?? Akkor SZAVAZZON mindenki!!!!!
-
riki aliga
csendes tag
válasz
ultimategerg #1392 üzenetére
Vádaskodással nem jutunk előrébb. Ha mindenki akkor fogalmazza meg a kritikáját amikor kellett volna, most nem tartanánk ott ahol tartunk.
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz
ultimategerg #1381 üzenetére
Gergő, Nem értem miért is volt jó az a fizika? 5 kör után 150 fokos volt a gumi, és csúszott a kocsi. Nem tudott szinte senki lefutni 1 etapot kicsúszás, vagy törés nélkül. Kellett a Patch, hogy egyáltalán le tudjátok tesztelni a módot. De ez csak az Én véleményem volt, mindenkinek megvan a saját véleménye. Ez van.
De mondom, nekem mindegy, mert alapból nem tetszett az FSone mód. csak az bosszant, hogy sok munkám ment kárba, és az , hogy felépítettem egy taktikát, amivel végig tudok menni, és most hiába gyakorolgattam.Na de zárjuk rövidre. Ha nem tetszenek a történtek, tegyetek érte, vagy ellene, Vitassátok meg Kokóval a dolgot. Akár itt, akár hozzunk össze egy fórumot, TS-en, ahol meg lehet beszélni, kinek mi a gondja, és stb....... De ezek a lehetőségeket, nektek kell megragadni, nem nekem.
-
kokoaliga
tag
válasz
ultimategerg #1348 üzenetére
Egy szavatokba kerül és visszarakom az eredeti fájlokat!!
Kezd már nagyon elegem lenni ebből az egészből.
Bármihez hozzányúlunk az egyiknek jó a másiknak meg a régi volt jó.
Nagyon rövidre zárom a témát mert visszarakok mindent eredetire aztán úgy fog lemenni ez a szezon.
De ha jól emlékszem sokaknak nem tetszett az eredeti verzió.
Most akkor mi van??
Eredeti se jó meg az 1-es számú se meg a mostani se?? -
ultimategerg
csendes tag
válasz
ultimategerg #1347 üzenetére
Sejtettem*. Vagy lehet többet kellett volna tesztelni az eredetivel, és jó lett volna ugy ahogy volt.
-
Weyoun_aliga
csendes tag
válasz
ultimategerg #1335 üzenetére
Így van mindenképpen használni kell a plugint.
Na de az se mindegy, hogy hogyan mentik el a változtatásokat.
File/save ass/File name->overlay.ini és overlay_Race.ini -
riki aliga
csendes tag
válasz
ultimategerg #1308 üzenetére
Én a fék kopást még nem néztem meg, egyébként 4-es fék hűtéssel megyek, motornál pedig 5-össel
-
kokoaliga
tag
válasz
ultimategerg #1284 üzenetére
Szia.
Festések,gumifizika,rajtautomatika(nem volt benne),fogyasztás,gumikopás.
Teljesen más lett mint amivel mentetek a szerveren.
Holnap reggel feltöltöm a szerverre és tölthető lesz hivatalosan a végleges mód mivel kész vagyok vele. -
riki aliga
csendes tag
válasz
ultimategerg #1284 üzenetére
Beteszik a festéseket, átírják a csapat neveket, rajtautomatikát beállítják, esetleg módosítanak a gumin
-
ForgoLajos
csendes tag
válasz
ultimategerg #1258 üzenetére
Csak döntsétek el, hogy melyik festés kell nektek, magyaros, vagy Renaultos?
Egybe kell gyűjtenem az összes kocsi festését, átadásra a TV-nek, és fixen berakni a módba, hogy mindenki azt lássa -
proof88
addikt
válasz
ultimategerg #1221 üzenetére
én abból indultam ki, hogy a valóságban is kis leszoritóerős csomaggal érkeznek ide a csapatok. Volt is pár év, talán 2009-2010, amikor a Force India elég jól ment ezen a pályán, meg Monzán is, olyan jó volt az autójuk erre a 2 pályára, Fisichella asszem 2. lett Spa-ban Kimi mögött nem sokkal.
-
proof88
addikt
válasz
ultimategerg #1218 üzenetére
miért kevesled spa-ra a 7-3-at? Az egy viszonylag kis leszoritóerőt igénylő pálya.
-
proof88
addikt
válasz
ultimategerg #1214 üzenetére
mely esetekben volt ugyanolyan köridő kis és nagy szárnyállással? mert amúgy ez normális. Spa-ban is pl, amit nyersz nagyobb szárnyállással a középső szektorban, azt elveszited a két másik szektorban, aztán forditva. Ez szerintem normális dolog, nyilván csak bizonyos keretek között, Monacoban pl biztos nem.
A szélárnyék dologhoz meg annyit tudnék hozzászólni, hogy az hogy mennyire jön ki a szélárnyékban a sebességkülönbség, az függ attól is hogy a váltód hogy van hangolva. Meg lehet nézni a motor karakterisztikát bizonyos programokkal adott modban, pl ebben amivel most futottuk a szezont, 17000 rpm körül a legerősebb a motor, noha 18-ig el lehet vele pörögni. Én ezért mindig úgy állitottam a váltót, hogy önmagam egyedül 7. fokozatban kb 17 ezerig tudjak menni, addig elhúzott, aztán ha szélárnyékba kerültem akkor persze hogy nagy volt a különbség az előttem lévőhöz képest, mert még volt 1000 rpm-em tartalékba. Ha úgy hangoltad a váltót hogy a 7. fokozatod rövidebb lett, akkor lehet hogy nem tudnál annyit profitálni a szélárnyékból mint egy hosszabb 7. fokozattal. Persze az is lehet, hogy az elemek légellenállási tényezője sem teljesen korrekt ebben a modban, passz. Csak azt akartam ezzel mondani hogy mivel a motor nem max fordulatszámnál a legerősebb, ezért látványosabb különbségek is lehettek pilóták között szélárnyékban.
Mindezzel csak azt akartam mondani hogy ettől még nem biztos hogy irreális a fizika, csak hogy más tényezőket is figyelembe kell venni.
-
kokoaliga
tag
válasz
ultimategerg #1214 üzenetére
Nézd Gergő.
Ez nem egy profi liga és talán ezért is maradt fent ilyen sokáig.
Más ligák már régen bezártak akik azt a nézetet képviselték mint te.
Ha valaki profin akar versenyezni és mindent a valóság szimulációját akarja követni az rossz ligát választott.
Idézek a lapunk első HSZ-ből:"Ha egy profi ligában szeretnél versenyezni akkor rossz helyen jársz.
Az A-Liga 2006 óta létezik és kiszolgálja a szórakozni vágyó Forma 1 kedvelő szimeseket."A Total 2012 gumifizikáját az adminok kb 2-3 hétig készítették,hogy megfeleljen a tisztelt versenyző társaimnak.
Gondolhatod,hogy van benne munka rendesen.
Azt is gondolhatod,hogy milyen volt az eredeti.A jelenlegi 2 mód közül válaszd ki a neked megfelelőt és szavazzál arra.
Még annyit,hogy vannak a ligába nálad sokkal gyengébb versenyzők és nekem/nekünk az ő érdekeit is kell néznem.
Ha ez nem így lenne akkor kb 6-8 ember versenyezne itt és nem 15-20. -
kokoaliga
tag
válasz
ultimategerg #1141 üzenetére
próbáljátok a 2. email címre is beírni ua az email címet.
Botlának a mai napig be van írva az én email címem és én megkaptam az ő logját tegnap este.
Persze nekem sem megy . -
aronkatona92
csendes tag
válasz
ultimategerg #1103 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled,de szerintem mindig a hátul jövőnek van a nagyobb felelőssége. Az biztos, hogy a pálya adottsága miatt, ha Ricsi engedi Robint akkor az egyenesbe leelőzte volna és a kanyarban elsőként fordulhatott volna, az ítélettel egyetértek.
Elkerülhetnénk az esetek nagy részét, ha mindenkibe lenne annyi türelem, h vár 2-3 kört (kivéve ha teljesen egyértelmű az előzés) és megfigyeli az előtte lévő, hogy veszi az adott kanyarokat és tudja, hol tud biztonságosan beszúrni. Sajnos vannak páran akik amikor odaérnek a másik mögé azonnal előzni akarnak és képtelenek félkört várni adott esetekben, pedig 1 órán keresztül körözünk szóval bőven lenne idő biztonságosan előzni és nem tönkretenni egymás játékát a türelmetlenség miatt. Ameddig nem tudjuk nyugodtabb vezetésre rávenni magunkat, addig sajnos folyamatosan lesznek balesetek ahelyett, hogy körökön keresztül csatáznánk jókat. Ez lehet a futam végén kerülne 1pozicióba, de az a párkör élvezetes csata is lehetne, ahelyett, hogy a BT-nek adjuk a munkát. Ezt mindenkinek fejben kell eldönteni, hogy nem 1kanyar alatt előzőm le a másikat, hanem képesek vagyunk várni 1-2kört is. Az se ártana, ha az érintett felek megbeszélnék, hogy mi történt, ki volt a hibás a másik miért így gondolja, ezzel a jövőbeni balesetek számát csökkenthetnénk. Amikor én is először hibáztam a ligába, akkor botlával megbeszéltük az esetet és tanultam belőle. A facebookot támogatom sokkal gyorsabban tudnánk üzenni egymásnak és könnyebben lehetne megosztani infokat.
A BT-nek nincs egyszerű dolga, mert sose lehet olyan döntést hozni, amivel mindenki egyetért, de akármilyen ítélet is születik, azt ne feledjük, hogy a szabadidejükben foglalkoznak ezzel.Veszekedni semmi értelme nincs, mert mindannyian azért vagyunk itt, hogy jókat versenyezzünk, nem azért, hogy még pluszba mindenki idegesítse magát.
Pit a videó jó lett, lehetne hosszabb 1-2percel szerintem és jöhetne minden futam után vmi összefoglaló ha van időd
-
kokoaliga
tag
válasz
ultimategerg #1080 üzenetére
Sértődésből nem is szoktak büntetések születni.
Kérlek írd le érthetően,hogy kire gondolsz?
Ki ellen hoztunk "sértődéses" büntetést? -
Pit07
csendes tag
válasz
ultimategerg #684 üzenetére
Geri nem gond,igaz sérült a kocsi,de az egyik kanyarba talán picit élesen fordultam rá én is, jó volt a csata és értékelem a sorry-t,benne van nincs harag!
Juhasz Atti:25.kör-be az áthajtásos!
-
riki aliga
csendes tag
válasz
ultimategerg #684 üzenetére
Az autó nem áll meg 10 méteren belül Gergő
nekem is megsérült a felfüggesztés
Új hozzászólás Aktív témák
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest