Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Persze, hogy válaszolok, de én munkában vagyok és néha kicsit kell dolgozni is.
Szóval a levegő tiszta, minden rendkívül tágas. Nagy minimum 2, de inkább háromsávos utak vannak mindenhol. Ez egyébként furcsa, hogy vannak dolgok amik nagyon kicsik és vannak amik meg nagyon nagyok. Úgy vettem észre, hogy ami közvetlenül az embereknek készült az kicsi, ami csak közvetve az nagy. Egy példa. Közvetlen pl. az ágy, asztal, lakás. Ezek kicsik. Közvetett pl. az utca (autók), épületek (lakások), ilyesmi. Talán érthető amit mondtam. Fa kb. annyi van, mint otthon. Ez egy 1000000 lakosú város és szerintem ahhoz képest elég sok, de nem tudom mert nálunk nincsen ekkora.
Mindenesetre nem szembetűnő a hiány vagy hogy túl sok van belőle. Az utcák szintén mint otthon. A jobb helyeken (pl. ahol lakom) tiszta, de vannak nagyon koszos városrészek. Ilyeneken csak átutazni szoktam. Itt vannak kóborkutyák is, de egyre kevesebben. 
A boltok nagyon sokáig vannak nyitva. Este 7-kor szinte még az összes. Ez a legjellemzőbb. Sokminden van bennük, igaz a felét sem tudom, hogy micsoda. Legalábbis kajaszinten. Egyébként nagyon hasonló ez is MO-hoz. Más a választék, mások az emberek, de nagyjából ugyanaz a norma.
A nagyonéjjeli tömeget nem tudom, de este 10-11 körül még nagyon sokan mászkálnak az utcákon.
Na látod mennyit kérdeztél? Na ezért nem tudtam olyan hamar válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval a levegő tiszta, minden rendkívül tágas. Nagy minimum 2, de inkább háromsávos utak vannak mindenhol. Ez egyébként furcsa, hogy vannak dolgok amik nagyon kicsik és vannak amik meg nagyon nagyok. Úgy vettem észre, hogy ami közvetlenül az embereknek készült az kicsi, ami csak közvetve az nagy. Egy példa. Közvetlen pl. az ágy, asztal, lakás. Ezek kicsik. Közvetett pl. az utca (autók), épületek (lakások), ilyesmi. Talán érthető amit mondtam. Fa kb. annyi van, mint otthon. Ez egy 1000000 lakosú város és szerintem ahhoz képest elég sok, de nem tudom mert nálunk nincsen ekkora.