Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Amazing789
üzenetére
"ép ma olvastam h az én 4000 cl17 ramom röhögve viszi a 2.1 volton extrém hűtés nélkül is 2220mhz et T1 en"
semmit sem jelent mások mit írnak, a te cpud imc-jén múlik leginkább és persze a te ramodon, hogy bírja-e. 2200mhz-hez meg nem kell még 2v sem ha laza időzítéseket használsz. c12-nél pedig ahogyan MPower kolléga mondja be kell állítani maxmemet tetszőleges de max 4GB-re msconfigban, különben jó eséllyel be sem bootol a 64bites OS.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Amazing789
üzenetére
Nem arrol beszelek. Korlatoztad, hogy a Win mekkora memoria mennyiseget hasznalhat?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Amazing789
üzenetére
Mennyi memoriat engedtel a Win -nek? Gondolom nem maxmem nelkul akartal bootolni.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Amazing789
üzenetére
Úr a fene
de köszönet, énis hasonlóan kezdtem 2005 körül szóval hajrá. ilyen körülmények között a 2v-tól semmi baja nem lesz a royal-oknak arra a néhány órára de én a pára lecsapódástól jobban tartanék a mai lapok sokkal komplexebbek mint 15 éve, legyen minden garos amivel nekiállsz
. -
subaruwrc
félisten
válasz
Amazing789
üzenetére
adj neki winből 2v-ot turbo v-vel.
nem kell az bootra. -
Hublot
őstag
válasz
Amazing789
üzenetére
2v max úgy lehetséges ha cpu-n ln2 pot van és már a ramok átfagytak rendesen. Léghűtéssel 2v kb instant kill.
(Achi már írta.)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Amazing789
üzenetére
nem tudom mit olvastál hwboton de ne haragudj senki sem használja 2v-on mindennap a ramjait ott sem. igen birja, énis adtam már annyit pár kitemnek amikor volt rá igény (még akár többet is 2.1-2.2), pl. folyékony nitrogénes cpu mellett amikor superpi 32m-et futtattam. mindennapra a legelvetemültebb kitek is max ilyen 1.55v -ra vannak hitelesitve mindennapi használatra (xmp profilban). én afölé nem mennék. szerintem engedd el, vagy nagyon hamar degradálni fog, vagy küldheted vissza garban taiwan-ra, ami a covid miatt majd 1-2 hónap alatt talán meg is fordul.
00-ás biosok általában még teszt fázisban lévő biosok, egy platform megjelenésekor szokták azokkal tolni a fanatikusok és a belsős tesztelők általánosságban, nem végleges funkciók is lehetnek benne, olyan fesz értékek amik a normal biosban esetleg nem kerültek bele, ilyesmi. nem feltétlenül jobbak mint egy kiforrott végleges még nitrora sem. erre sincs aranyszabály.
Apex XII-t én legutóbb valamelyik végleges bios-al nitroztam és semmi gond nem volt vele, a cpu volt xar. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Amazing789
üzenetére
szerintem nem kell neked 00-ás bios hacsak esetleg nitrozni akarnál de én előtte akkor is megnézném a latest final-t most már elég stabil lehet az is.
milyen ramnak szeretnél léggel 2v-ot adni? nem érzem indokoltnak.
RSVD már a korábbi Apex lapokban is egy coldbugfree kapcsoló volt, bizonyos cpuknak segitett teljesen cb mentes lenni, némelyiknek nem kellett. Elég keményen beemeli a dmi és pll feszeket, léggel cpu killer, nem ajánlom kipróbálni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de köszönet, énis hasonlóan kezdtem 2005 körül szóval hajrá. ilyen körülmények között a 2v-tól semmi baja nem lesz a royal-oknak arra a néhány órára de én a pára lecsapódástól jobban tartanék a mai lapok sokkal komplexebbek mint 15 éve, legyen minden garos amivel nekiállsz
.