Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, tudom, hogy kicsit off, de azért megkérdezem, lévén, hogy kb mi cserélgetünk pasztát a leggyakrabban.
Használ valaki MX2-t még? Én most binnelni/pretestelni vettem egy 30grammos-at belőle az iPonban és teljesen nem olyan, mint volt régen. Folyósabb, szinte mindig van "előváladék" (vízszerű híg lé az elején) és zöldes színű az eddigi szürke helyett. Megváltoztathatták vajon az összetételt, vagy sikerült egy "romlottat" kifognom, vagy hamisítvány (ezt kétlem azért), vagy mi a szar? Mit gondoltok?
Itt egy összehasonlítási kép: jobb alsó sarokban az a kis szürke paszta az a régi mx2-m utolsó kenete, a nagy zöld trutyi középen meg az új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Pánik a memóriapiacon
- BIOS topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs