- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johni5
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
" ...nézd meg Johni5-öt és Alpi-t. mind a ketten előttem vannak most már hwboton, annyit tesztelnek, amennyit 3 másik ember együtt. " Balázs!Itt egy 0 lemaradt a hármas után véletlenül. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként az x éves cuccok tesztelésében csak egy szépséghiba van.Még felrakom az op rendszereket,az néha több időt vesz igénybe,mintha végigtolnám az összes bencset. Alpival szeresssük ezeket a cuccokat,ha másért nem, poénból.Ha nincs versenyporondon,akkor valószínűleg az életbe nem jutna eszünkbe ilyen összeállítás.Viszont sok tweaket a régi cuccok tesztjeiből találok ki.Mert itt erőből nem lehet durva eredményt elérni.Engem spec a hardvermaszteren kívül a többi rész nem nagyon izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Windows Insider Program
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Hibátlan - INTEL Core i7-7700K 4mag 8szál max. 4.5GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7-14700
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
" ...nézd meg Johni5-öt és Alpi-t. mind a ketten előttem vannak most már hwboton, annyit tesztelnek, amennyit 3 másik ember együtt. " Balázs!Itt egy 0 lemaradt a hármas után véletlenül. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)