- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
akkor haladjunk sorjában.
hwbotprime trükkös benchmark, nem feltétlen az első futtatásra adja a legjobb pontszámot, és nagyban befolyásolja a java verzió is amit használsz, azonkívül raw cpu clock. memoriát és uncoret visszaveheted lazára.
szigeteléskor mindenhova tömj minnél több rétegű szilviát. a képen amit feltöltöttél látszik, hogy a borda lefagy és tovább megy a hideg a kondikra és a nyákra is. tömj papírt a kondik és a borda közé mindig. de ha ilyen kis terhelést és feszt adsz neki akár le is veheted a full bordát, el kell birnia a vrmnek nélküle a terhelést ln2 mellet. plusz ventit is tennék oda ami fujatja és nem engedi ennyire lefagyni.
de a venommal most már nem az első eset hogy gondod van, lehet, hogy nem való neked. mármint ha nem vagy sikeres vele, szigetelési problémák vannak, lehet, hogy ki kéne próbálnod egy másik potot aminek kisebb a talpa, kezesebb. sokan mondják, hogy AMD-re a legjobb, de Intelnél a nagy talp miatt bizony csinál probémákat, pl felfekszik vagy jobban fagyasztja a vrm-et. de alapvetően egy vazelin vagy plastidip-es kezelés már nekedis jóval megbízhatóbb körülményeket jelentene. én abszolút megértem, hogy nem akarod összekenni a lapot, de ezt neked kell előbb utóbb mérlegelni mennyire akarsz elmélyülni a témában. nekem a tesztlapjaim semmi másra nincsenek használva csak ln2, így nem szempont, hogy nyomot hagy-e de az üzembiztosság nitro alatt fontosabb.
szerk. modoknak duplikáltam bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos autók - motorok
- Lexus, Toyota topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4622 , 100% AKKSI
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest