- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
köszönöm srácok

Brekk: nem tudom őszintén mi lehet a "gond", kétlem h a proci degradált volna, de azt is, hogy a giga ennyivel jobb lenne. egyszerüen van különbség összerakás között, és ez így jött ki. de nem tudom jó bios van e az Extreme-n, lehet érdemes lenne kiprobalnod a 0007-est is.
a paszta meg... olyan amilyen, énis multkor visszamelegítés után jobb kontaktot értem el és lejjebb ment legalább 15 fokkal. splave próbálkozott más módszerrel, de hidegben nem tudom müködne e, ha kisérletező kedvedben vagy, tudod, hogy vevő vagyok rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs