Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
én megőrülök, hogy konkrétan minden sessionnek azért van vége mert elszáll a kontaktom a paszta és a pot között. a legrosszabb, hogy minden sessionnél más hőfokon történik ez meg. ma éppen -135 fok környékén 6.1G hwbotprime közben...
h1mpi Gigabyte-tol kaptam tesztre még nem jelent meg hivatalosan a honlapon sincs fent.
nah, ugy néz ki a tegnapi konzultációm sofossal nem volt sikertelen és előrébb jutottam a giga bios és feszültségek ügyében, legalább tudom, hogy jócskán alulfeszeltem és azért nem ment a proci.
ez most Brekk cpu-ja, nem egy bajnok darab, de végre a 6G+ a gigában is megy.7360.76 pps with Intel Core i7 6700K at 6000MHz
folyt köv miután lekentem a lapot, mert még mindig csak papíroztam ezekre a rövid sessionökre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung i8910 HD - mindent bele
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Milyen joysticket vegyek?
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz processzorok
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest