- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ahogy érzed. nem kötelező semmi sem, tiszteletben tartom a véleményedet de nem értek vele egyet. nem tudom ti azelőtt mivel segítettétek egymást más csapatokban, mennyire volt közös support és mennyire találkoztatok személyesen vagy teszteltetek együtt. én szüken véve ezeknek a feltételeknek a teljesülését és megosztását hívnám csapatnak. ami nekem előtte az OCTeamHungary-nál ezt jelentette. a Team Hungary nem erről szólt már az elejétől sem. hanem a HWBOT rankingról. minnél feljebb juttatni a magyar zászlót, így kiállva a nemzetközi fórumok/csapatok ellen. se több se kevesebb. ezen kívül vannak akikkel soha nem találkoztam még személyesen és vannak akikkel kb napi heti szinten beszélek vagy tesztelünk együtt. persze segítjük egymást sokkal inkább mint előtte, mert közös érdekünk, de attól mert belép valaki nem fog semmi járni neki mivel ahogy eddig úgy ezután sem vett részt semmilyen tevékenyégben, ebből fogva ha nincs elvárás a tagokkal szemben neked miért is lenne fordítva? ha ez bárki számára félreérthető volt sajnálom. de szerintem ez így logikus. a facebook-rol pedig több vitát nem fogunk áhozni ph-ra, mert előzmények nélkül csak félreértitek a szituációt és ilyen vitákba keveredhetünk. énis sajnálom és csalódott vagyok, hogy nem vált be az ötletem, vagy eddig élt. de ez van a tuning megy tovább, szerintem aki eddig is tesztelt és közeli viszonyban volt a másikkal, az ezután is változatlan marad. részemről nincs harag senkivel szemben maximum a koncepció volt rossz mert mások vagyunk

Új hozzászólás Aktív témák
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest