- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Tudom, hogy png vagyok és, hogy ez nem helpdesk, de mivel ti vagytok olyanok, akik tudhatják a megoldást (mert esetleg találkoztok ilyennel, ki más használna xp-t 780ti-vel, sliben??
), a topikhoz merek fordulni.Adott egy Asus Rampage IV Black Edition, 4930k-val, benne 2db Asus Matrix 780Ti ln2 módban, amit szeretnék végre benchelni. Win7 x64, x86 és Vista x86 alatt simán működésre tudom bírni az sli-t. Azonban XP-vel nincs sli opció a Nvidia Control Panel-ban. Jónéhány drivert kipróbáltam már, volt olyan is, amikre azt mondják, hogy külön xp driver, külön a 780Ti-khez.
Gondolom, hogy valami apró-cseplő hiba lehet, de nem találtam meg, a google találatok sem hozták meg a sikert. Mi lehet a probléma?
Előre is köszi mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a topikhoz merek fordulni.