Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Kicsit félreértettetek , mert biztos szarul fogalmazok. a lényeg ugy van ahogy írjátok újabb markokat azért akarok futatni a jelenlegi konfiggal mert még nincsenek eredmények , meg legalább közel meg tudom nézni a kártya végét. Sajnos beszélgettem kicsit az egyik fórumtársal s mivel nem a legjobbak közül való a jelenlegi procim, igy a régebbi markokban sem tudok vele tündökölni olyan 4,8ghz környékét talán tud 1.45v al de már az sem biztos , viszont én procinak nem adok többet , vízzel.
Más kimértem ma a karit működik a voltmod, a nagyob baj az , hogy többet kap a kari mint amit mutat az after ettől kicsit lelombozódtam kb 0.030v a diferencia .
tehát 1,330v nál 1.360v-ot kap a kari.Nem is zavarok tovább .

Új hozzászólás Aktív témák
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Érik egy újabb balhé? Állítólag nem igazán fizeti alkalmazottait a Gunzilla
- sziku69: Szólánc.
- Napelem
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF F16 / I7-14650HX / RTX 5070 / 1TB SSD / 32GB DDR5 Notebook! BeszámítOK
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tehát 1,330v nál 1.360v-ot kap a kari.