Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
Sziasztok!
Az lenne az egyik kérdésem: Ha fagyasztóval hűtött folyadékot pl. fagyállót keringetek és lehül a processzor példa kedvéért -10 fokig netalán akkor valószínűnek tartjátok -e már a páralecsapódást?
Vajon jól tudom-e, hogy 15 fok eltérés már lecsapódást okoz?
Elvileg, ha okosan szigetelek a proc fedelétől szélesebb helyet nem kell szigetletlenül hagyni
vagy rosszul gondolkodok?A második talán nem ide tartozik:
(Ha nagyon nem akkor pls mondjátok meg hová írja, mert olvasok én erről csak nagyon semmi vagy nekemsok anyagot találok. Találtam pl. egy szakmai magyarázatot aramok fázishelyzetéről néhány gyártótól és hát huhh..
Valahogy más leírási próbálkozások amiket találok mindig kerülik a konkrétumokat és a gyakorlati példákat.Memória időzítések között van olyan érték ami, ha jól értettem
az eddigi olvasmányaimból "jel erősséget?" változtat, de bizonyára felismeritek, ha mondom,
hogy
"Pull level"-nek hívja ezt hasznosíthatom túlhajtás közben?És a ramok fázishelyzetét mikor szokott kelleni kompenzálni?
(Egyforma ramok teljesen egyformák egy kitben?)Jobban mondva mik azok amiket már csak nagyon a hardver képességhatárain szoktak igénybe venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- iPhone 11 64GB 100% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest