Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

válasz 04ahgy #3642 üzenetére

lehet, csak nem úgy ahogyan egyesek elképzelik. pontosan ezért van meg mindennek a maga topicja. én pl utálom lapozgatni az ide nem illő postokat, mert pontosan azért látogatom (egyébként az egész ph-n csak) ezt a topicot, hogy csak ebben a témában olvasgassak mások eredményeiről, tapasztalatairól, hírekről, versenyekről stb. és nem igazán érdekel, hogy milyen eszméletlenül mennek (vagy épp nem mennek) egyesek gépei léghütéssel. mikor csak pár hete amit végig szenvedtem a celeronok tuningjával, hogy 3-400mhz-es különbségekkel megáldott tuningernek nevezhető példányok -70 fokon coldbugosak lettek és elment rá 1 dewarnyi nitro...
    1 szo mint száz, nyomatékosan kérem, hogy vegyük komolyan a témát, és legyetek szivesek elnézni az esetlegesen szúrósnak vagy piszkálódásnak tűnő válaszainkat, nem annak szánjuk, nem személyes ellenszenvről van szó stb, csak mindennek meg van a maga helye és ezt mi sportnak tekintjük, a bélyeg gyűlytés az a hobbi. köszönöm mindannyiunk nevében és Kellemes Ünnepeket Kívánok a topicot látogatóknak, találkozunk jövőre :R egy darabig én most offline leszek, beindult a meló gépzet.

Új hozzászólás Aktív témák