- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
lehet, csak nem úgy ahogyan egyesek elképzelik. pontosan ezért van meg mindennek a maga topicja. én pl utálom lapozgatni az ide nem illő postokat, mert pontosan azért látogatom (egyébként az egész ph-n csak) ezt a topicot, hogy csak ebben a témában olvasgassak mások eredményeiről, tapasztalatairól, hírekről, versenyekről stb. és nem igazán érdekel, hogy milyen eszméletlenül mennek (vagy épp nem mennek) egyesek gépei léghütéssel. mikor csak pár hete amit végig szenvedtem a celeronok tuningjával, hogy 3-400mhz-es különbségekkel megáldott tuningernek nevezhető példányok -70 fokon coldbugosak lettek és elment rá 1 dewarnyi nitro...
1 szo mint száz, nyomatékosan kérem, hogy vegyük komolyan a témát, és legyetek szivesek elnézni az esetlegesen szúrósnak vagy piszkálódásnak tűnő válaszainkat, nem annak szánjuk, nem személyes ellenszenvről van szó stb, csak mindennek meg van a maga helye és ezt mi sportnak tekintjük, a bélyeg gyűlytés az a hobbi. köszönöm mindannyiunk nevében és Kellemes Ünnepeket Kívánok a topicot látogatóknak, találkozunk jövőre
egy darabig én most offline leszek, beindult a meló gépzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egy darabig én most offline leszek, beindult a meló gépzet.