Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Zé_Mester
üzenetére
szvsz én soha nem voltam a hw kölcsönzés híve, alapból nem tartja az egész oc társadalom (nemzetközileg) elfogatottnak, hogy más hw-ével készült eredményt tegyen valaki fel, abból előbb utóbb csak konfliktus lesz. ebből alakul ki a csapatokon belüli alkatrész vándorlás és eredmények duplikációja ami pedig ban-t von magaután hwbotról. szerintem etikátlan is egy hobbi tevékenységhez tarhálni, ha nincs rá lehetőséged inkább ne csináld, nem kötelező. senki sem mondja, hogy könnyü rendes szponzorációt találni, vagy anyagilag bírni az újabbnál újabb, egyre dráguló hw-eket, de csak akkor töltök fel eredményt sajátomként, ha annak minden alkatrésze engem illet, vagy legalább a csapatot, azzal lehet igazán profi munkát végezni. szerintem.
BGS szerepléshez gratulálok

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest