Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
LukE
veterán
hátmondjuk [L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=6913[/L]
-
Cefa
senior tag
Te most itt azokra a pletykákra gondolsz miszerint egy c0-ás 1.8 as megy 3.5 ghz-n ugye? Én csak hallottam róla de még itthoni uzletben nem láttam pedig állítólag október óta gyártják. Én is szeretnék valami bővebbet tudni a témáról.
-
Cloud
tag
Nagyon örölnék (és még szerintem sokan mások is), ha lenne újra egy Extrém P4 Tuning cikk. Azóta megjelentek új steppingek (pl: nagyon jó választás a c0-ás 1.8A), új chipset-ek....stb. Ez a felkérés elsősorban Parcinak szól. Szerintem az a cikk volt eddig a legjobb a prohardver-en (na jó talán a legújabb 11 oldalas Athlon cikk sem rossz:)))
Új topicot pedig azért kezdtem, mert sajna egyre kevesebb az AMD vs Intel vita nélküli topic. És én azt szeretném, ha ide csak az írna be aki bírja az Intel-t vagy legalábbis szimpatizál vele, és el tud minket látni hasznos infókkal P4 tuning tekintetében.
Félreérteni nem kell, mert ugyanúgy bírom az AMD-t is, sőt mostanában egyre jobban érdeklődöm a Tbred-ek iránt, de valahogy jobban hajlom az Intel felé.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest