- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaiden
csendes tag
Ma már egészen kiakasztó a dolog. A fellépésnél is gond van, sokéig szórakozik a WAN miniporttal, vagy egyáltalán nem lép fel.
Nagyon kéne segítség. -
Kaiden
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap szerltük be az externet 1024-es csomagát, és egy kis gondom lenne vele. A netbeállításokat még megoldottam, sikrült fellépnem, hanem az msn feltétele után vettem észre a problémát. Éspedig: nem'tom miért a kapcsolat felbomlik egy idő után (pl.:amikor kijelentkezek az msnből), de elméletileg még áll... ilyenkor kapcsolat bontása, ujrakapcsolódás, és megint jó. Lehet, hogy az egésznek semmi köze az msnhez, nem tudom, plíz help nekem.
Ui.: jelenleg a windows xp tűzfalát használom, egy, a gép szerint elavult nod32-vel. -
Waterman
aktív tag
Mert szerinted mi különbség van a kettő között?
Csak azt vizsgálják, hogy az előző három hónapban volt-e ADSL szolgáltatás a telefonvonaladon.
Olvastad a T-com-os próba ADSL szerződési feltételeit?Egyébként ez okt.31.-én ér véget, és 10 napig még rendelhetsz netet.Ha nem rendelsz, akkor 3hónap mulva leszel megint ADSL szempontból tiszta.
Aki élelmes volt, az szert tehetett egy ingyen ADSL modemre+szűrőre.Okt. 31.-e után ugyanis ezeket nem kell visszaszolgáltatni, átmennek az igénybevevő tulajdonába.(Mire én találtam egy olyan ismerőst akinek a vonalára lehet rendelni ADSL-t sajnos kicsusztunk a határidőből
) -
kgyuri
tag
válasz
samprass
üzenetére
Szia,
Ha Tré-online-nál volt az 1 hó próba ,akkor sajnos már nem lehetsz új előfizető (3 hó adsl nélküliség), csakis a szolg. váltós árakat kaphatod szerintem.
Ha esetleg a Tré-com-os próba adsl volt, akkor ott bünti nélkül lehet új adsl előfizető bámelyik ISP-nél.
Üdv.: Gyuri -
samprass
tag
Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem lenne:
T-online-nál beszereltettünk egy 1hónapig ingyen használható 512-es netet.
Ezt 28nap után visszamondtuk.
Most az externettől szeretnénk 512-es szereld magad csomagot. Ugye ez a 28nap ingyenes hozzáférés nem jelenti azt, hogy szolgáltatóváltásos csomagot kell rendelnünk az externetnél??? -
Vukocska
tag
válasz
strike-force
üzenetére
Vezérlőpult -> Hálózati és internet kapcsolatok -> Hálózati kapcsolatok -> helyikapcsolat X -> tulajdonságok
A pipákat vedd ki
Ikon megjelenítése.....
Értesítéskérése ..... -
kisninja
őstag
válasz
bandita001
üzenetére
Áááá ez a buzi t onlájn kusssol de ö volt a ludas ... egyik kuncsaftnak azt mondták szar a gépe rakja ujra a wint, hálókártyát.... nem ő náluk van a híba

-
kisninja
őstag
Én szekszárdon vagyok externetem van, és tegnap este 11 óta szabályossan beszart az internetem. Nagyon lassú szakad is anet másnál rendben van ?? Maga a link megvan.

-
Myers
senior tag
válasz
strike-force
üzenetére
Hali, nekem is ugyan így viselkedik a 2 kapcsolat ikon. Ne törödj vele.
A modemet meg állítsd függőlegesre, úgy kevésbé melegszik. -
szasztok
én chello light után váltottam, és edig minden okés. dlink360r modem, nyista állítási lehetőség és melegszik is (hwsw-n sokan nem szeretik) de nem ez a bajom. az alaplapomon 2 hálókártya van 1 db Gigabit LAN (ami mindig szarakodik) ezért az adsl a másik RTL 8139-re van rádugva, azonban a WINXP asztalon felkiáltójeles a kapcsolat. van egy kapcs. ikon az externetnek, ami okés és van 1 a hálókártyának, ami ugyanaz, de felkiáltó jel van mellette. MIÉRT? a nettel semmi gixer nincs, csak zavar a felkiáltójel a sarokban.![[kép] [kép]](http://www.sg.hu/galeria/11138905661159121931.jpg)
-
Debilon
addikt
érdekes dolog van ezekkel az ADSL modemekkel..
az externettől kapott askey csodát kicserélték egy D-link DSL-360R-re amivel most megy a net, de a 1Mbit-es sávszélességből hiányzik 2-300k állandóan..
egy D-Link DSL-360T modemmel viszont minden megy tökéletesen, megvan a sávszél is..
sajnos a 360T-t hamarosan vissza kell adnom majd
ennek mi lehet az oka? a modemek között ekkora lenne a különbség? -
Speederer
senior tag
Már múlt 7en befizettem az akciós prepaid-os net árát, de mivel modemet azt nem kértem, ezért honnan fogom tudni, hogy már él az adsl vonalam?

-
maross
nagyúr
tudtommal korlatlan.
naszoval, egy eve fizettem elo externetre, online megrendelest kovetoen egy heten belul mar neteztem, szoval turheto volt a reakcioido. most jar le 19-ediken (eh, mar holnap), az egy eves husegszerzodesem.
irtam nekik egy emailt a megfelelo cimre, hogy szeretnek hosszabbitani, mennyibe kerul, esetleg lehet e prepaid, ilyesmi. egy het varakozas, semmi reakcio. felhivom az ugyfelszolgalatot, egybol lenezoen japersze dejsz ne ot cseszegessem, irjak emailt az adott cimre. mondom irtam. erre o: -jo, irjak megint, mert a mariska (kitalalt nev, mondott valami nevet mar nem emlekszem) kicsit lassan dolgozik, sok az uj elofizeto. na mar most ez igy nem hangzik tul biztatoan, hogy a par ezer uj megrendelo mariska szenanathajatol es munkaturesetol fugg. jo birka modjara irtam meg egy emailt, ez volt kb 5-7napja. termeszetesen semmi reakcio. a cimbe beirtam hogy ''szeretnek onoknek penzt adni, masodik probalkozas''. ugy latszik ez sem jott be.
persze nem sietik el, hisz fizetem az egy evvel ezelotti mostanihoz kepest borsos dijakat...szoval most mondhatnam hogy eleg pipa vagyok rajuk. amikor problema volt a nettel (kb 2-3 alkalom az egy ev alatt), 3-4nap alatt javitottak meg, ez nem tudom mennyire jo vagy rossz..legalabb megcsinaltak. olcsonak olcsok, azzal ennyi. -
Zugi
aktív tag
Időközben megjött a modemem, és rá 10 perc múlva már működött is a net. A vírusos emailek is úgy tűnik elapadtak. Úgyhogy most teljesen meg vagyok elégedve. A telefonos ügyfélszolgálatuk is teljesen korrekt, könnyen elérhetőek.
Azt azonban tudja valaki, hogy mivel a modemért külön díjat kell fizetni, így az a saját tulajdonom marad még akkor is, ha esetleg valamikorlemondom az előfizetésem? És ez esetben ha saját tulajdonba kerül a modem, akkor mi történik meghibásodása esetén? Nem cserélik automatikusan? -
Zugi
aktív tag
Nos én igaz, hogy elég kritikus vagyok a netszolgáltatókkal, mert sajnos rossz tapasztalatokból kijutott eddigi szolgáltatómnál a Fibernetnél, és reméltem az Externet nem ilyen lesz, azonban mit mondjak, nem volt túl elegáns a részükről, hogy tegnap amikor beregisztráltam magam a honlapjukon az online ügyfélszolgálathoz és első alkalommal amint belépek a webmail postafiókomba, ott 49db zafi-B vírusos email várt...
Emellett sajnos immáron 2 és fél hete megrendeltem tőlük az ADSL-t, de még mindig nem hozták a modemet. Így aztán az év végéig tartó ingyenes ajnlatuk fénye is kezd kicsit halványulni. -
Calibos
addikt
Mondjom nekem valaki véleményt az Externetről, szomszédnak be akarom kötetni, vagy is én kötném be
Mennyi a letöltési adat maximum, vagy korlátlan?
Ilyesmikről nem nagyon írnak -
Blaise
veterán
Üdv !
Nekem azt írták, hogy a t-com az ADSL-t DSLAM hiány miatt nem tudja jelenleg kiépíteni. Ilyenkor mennyit kell várni ? -
Tom5
addikt
válasz
bandita001
üzenetére
Felhívtam őket és aztmondták írjak E-mailt,amiben leírom mit is szeretnék és majd megvizsgálják a dolgot...Miért nem lehet ezt telefonon leegyeztetni...

-
Barto
aktív tag
Üdv Mindenkinet!
Lehet, hogy nem ebbe a topicba illik, de ezt találtam a leghasonlóbbnak.
Egy érdekes problémám van, és ennek kiderítésében kérném a segítségeteket:
Egy ilyen hibaüzenet után leáll a net: ''Generic Host Process for Win32 Services hibát észlelt és ...'' Nem igazán értem miért, amikor semmi extra nem megy, nem megy DC, Bittornet, sem letöltés. ADSL kapcsolódás után olyan 20-30 percen belül következik be. Mégésézem, mert nem küldök hibajelentést.Utána sem bontani, sem újrainditani a kapcsolatot nem tudom, csak ha a gépet indítom újra.
Amikor ez bekövetkezik a start menüm és tálca egy 10 mp-re a kék stílusból a klasszikus stílusera vált át.Mint amikor a stílusok használatát kikapcsoljuk.
Minden ötletem elfogyott, és már nem tudok hova lépni. A szolgáltatás vasárnaptól lett elérhető.
Nagyon szépen köszönön előre is az ötleteket!
[Szerkesztve] -
Debilon
addikt
hali!
az lenne a kérdésem, hogy az mitől van, hogy egy 5-6 óra után megáll minden adatforgalom, és csak a modem áramtalanítása segít..? mert különben a wan miniportot sem nyitja meg..
externet adsl, d-link 360t modem
valamint a d-link 360r modemről mik a tapasztalatok?
ugyanis a kiküldött askey-em helyett ilyet fogok kapni holnap valószínűleg, mivel az askey nem tudja felépíteni az adsl kapcsolatot.. a jelet érzékeli, de nem tud szinkronizálni..
ehelyett kaptam (jóindulatból) a t-com-os szerelő ismerőstől a 360r-t amíg megkapom a másik modemet. -
Tom5
addikt
válasz
bandita001
üzenetére
Remélem is ,hogy nemlesz gond ezzel!Köszi

-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Szeptember 9.-én jár le az 1 éves ADSL szerződésem az EXTERNET-nél.Azlenne a kérdésem,hogy most ha változtatni szeretnék,maradnék az Externetnél,csak ennyi pénzért amit most fizetek már 1megás kapcsolatot is kérhetnék!Tudom az akciók rám nemérvényesek...de szerintetek megoldható az új csomag(ez esetben az 1megásra) váltás?!( különösebb macera nélkül...)Válaszokat előre is köszönöm!!!
-
--=G=--
csendes tag
Hi!
De másnap Szerdán hívtak a T-comtól hogy szeretném-e megrendelni az adsl-t, mert most ingyenes. Mondtam neki hogy én már megrendeltem az Externetnél és ők ezt nem tudták. Akkor még be sem adták a megrendelésem? Mert ezek szerint nem.
Ma felhívtam őket hogy hol tartanak, de még mindig zt mondták hogy 1-2 hét. Ekkor már felemeltem a hangomat, mert az ideg majd megevett. Mondtam neki hogy érdekes, az utcában 2 nap alatt bekötötték haveromnak. Ő hozzámvágta, hogy nem tud vele mit kezdeni. Lecsaptam a telefont!
-
nyikszi
őstag
Hoppá, változtak az árak és lehet mégis Externethez csatlakozok?
1 Mb-es 9000/hó bruttó, eddig ez emelkedésnek tűnik, de ''az Externet, a havidíjas csomagokat 2007. január 1-től számlázzuk.'' Vagyis 8 hónat kell elvileg fizetni, ami 72000 pénz/12hó, az már csak 6000 pénz. Na megyek hívom őket, hátha okosabb leszek. -
--=G=--
csendes tag
Hi!
Én múlt hét pénteken rendeltem meg az adsl-t Externetnél, és még nem hozták a modemet. Felhívtam őket, mert a honlapjukon azt írták hogy 2 munkanap alatt létesítik az adsl kapcsolatot. Azt mondta az ügyfélszolgálatos nő, hogy 1-2 hét az átfutási idő. Akkor ez most hogy is van? A T-online oldalán is 2 munkanap van írva. -
nyikszi
őstag
Már leírtam pár helyen:
Haver megrendelte (nálam) online pénteken, hétfőn hívta trécom, hogy él az adsl vonal szerdán (vagy kedd nem emlékszem pontosan, de legyen szerda) hozták a modemet. Ennyi. Kb. így is kellene működnie, de ahogy olvastam nem mindenkinél van (volt) így.
Ja és nincs problémája vele, minden OK, nem szakad, nem rosszak a pingek.
[Szerkesztve] -
Zugi
aktív tag
Üdv!
Pénteken rendeltem meg online az Externet ADSL-t. Ahogy itt olvasom nincs különösebb probléma vele és az árai is jók. Korábban Axelero-s voltam, majd 1 éves kitérővel kipróbáltam a Fibernetet (de onnan menekülök, azt senkinek nem ajánlom!), és most újra visszatérek ADSL-re, remélem nem fogok az Externetben csalódni, mert a korábbi ADSL-em tökéletes volt minden téren, csak nem a legolcsóbb.
Ha valaki szintén mostanában rendelte meg a netet az Externettől, meg tudná mondani, hogy megrendelés elküldésétől számítva hány nap volt mire tudta is használni? Mennyi időbe tellik, mire megérkezik a futár a modemmel? Ugyanis ettől függ, hogy mikor bontsam fel a szerződésem a Fibernettel.
Üdv:
Zugi -
nyikszi
őstag
válasz
shabbarulez
üzenetére
És Antonia a szolgáltatási területről nem kérdezte, hogy milyen kapcsoltatot keres, ezért írtam amit írtam.
-
shabbarulez
őstag
A TvNet is ugyanúgy Tíkom viszonteladó kiskereskedelmi partner mint ahogy a többi majd két tucat másik szolgáltató. Ezek a viszonteladók értelemszerűen ott nyújtanak szolgáltatást ahol a Tíkom, hisz annak az ADSL szolgáltatását viszontértékesítik. A Tíkom jelenleg ~800 településen kínál ADSL szolgáltatást.
A TvNet-nek ezek kívül van még saját infrastruktúrás ADSL hálózata amit 3G fantázianév alatt futtat, ennek a területi kiterjedése elég korlátozott, Bp területének úgy 1/3-án elérhető ahogy te is linkelted. Ezen kívül a TvNet-nek még van kábelnet szolgáltatása egyes vidéki kistelepüléseken és LANNet szolgáltatás XIII. kerület pár utcát felölelő körzetében. -
nyikszi
őstag
A TVNet XIII. kerületben szolgáltatna csak? Az ADSL3G is sokkal nagyobb területen van [link], de bárhol ahol adsl elérhetőség van ott szolgáltat.
A 8989 Ft? Otthoni 1Mbit (szolg.vált) 7 491 Ft [link], ha egérrel rámutatsz, akkor láthatod a bruttó árat. Elsőre engem is átvágott, de az apróbetűs részt is érdemes elolvasni a táblázat alatt: Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák.
[Szerkesztve] -
Antonio
senior tag
Tv-net oldalán kerestem szolgálltatási területet de csak a GYIK-ba találtam (egyenlőre)
adatot ... ezekeszrint csak Pest (XIII. kerület) ill környékén van?
vagy mit lehet erről tudni... mert jók az áraik
nem kekekckedésből mondom de még mindíg nem tudom honnan vetted ezt a számot
8989 Ft/ho Externet ... semmi ilyet nem találtam az oldalukon
-
nyikszi
őstag
Szolgáltató váltás, mint írtam. Ez van: Externetnél 1 Mb (most véletlenül se írom nagy B-vel mert igaz hogy így kell csak gyors akartam lenni
8989/hó, TVNet 7080/hó. Aztán váltok sávszélt 2Mb-esre és 8280/hó lesz, ezt pedig senki nem adja a közelében sem.
A jelenlegi szolgáltatómmal sincs semmi gond, nem is volt az elmúlt 4 év alatt, de felvásárolta az invitel és az még rosszabb mint a trécom
-
lesaux
veterán
válasz
shabbarulez
üzenetére
Ezt hol olvasod? Én a prepaidre gondoltam, ahol nincs havidíj, és a 4992-t kell beszorozni 12-vel, plusz a modem ára.
-
shabbarulez
őstag
Ez is egy akciós ár amit év végéig fogsz fizetni, de utána már 6240 Ft lesz a havidíjad. Szóval ez sem örök érvényű ahogy a Tíkom által nagykerben megtámogatott akciós havidíj sem. Ennek is az a szerepe hogy előfizetőt csalogasson. És ahogy írtam #632-ben a két szolgáltatás között igen komoly különbségek vannak szolgáltató oldalon.
-
shabbarulez
őstag
Addig nem fogja borítani az árképzést amíg a hurokátengedésesek nem érnek el egy jelentősebb kiterjedésű szolgáltatási területet(amire 2007 év végéig kicsi az esély, hisz idén év végéig jó ha bp-en lesz egy közel teljes lefedettség és a vidéki nagyvárosok csak jővőre jönnek) és egy jelentősebb előfizetői bázist, legalább százezrest(amire megint legalább 2008-ig várni kell). 2-3 év múlva lesz az majd amikor érdemben és árakban is komolyabban reagálni kényszerül majd Tíkom.
Ez külföldön is ugyanígy zajlott(zajlik) le más országokban is, ott is jellemzően 2-3 éves kifutása volt a hurokátengedésesek piacszerzésének mire a nagy inkubensek elkezdtek reagálni, addig nem igazán éri meg nekik árat csökkenteni mert többet buknak rajta mint amit üzletileg nyernének.
Azért Debrecen is nagy város, több telefonközpontja van. Lehet hogy tavaszra lesz már Debrecenben Panteles net, csak közel sem biztos hogy pont azokba telefonközpontokba települnek be elsőnek ahol te is lax. Ugye Bp-en is elindultak tavaly októberben egy közel harmados területi lefedettséggel és lassan eltelt egy év és ez jottányit sem bővült. -
Soma01
veterán
Nekem pont ilyen netem van mint Neked és olya Panteleset néztem mint Te, és debreceni vagyok (mint Te
mind1) és nagyon várom már a Pantelet. De úgy tudom a Datanet hamarabb ideér. Nekem most kb. 10700 a 3megás net és 3200 a telefon (felező díjcsomag), az összesen 13900. És így nics a telefonálás ingyen, max. 1600 forintig. De a Pantellel az is ingyen lenne és csak 10000 összesen. Ha most akarnék ingyenes telt mindíg, mindenhová az plus 2400 forintomba kerülne. -
erdoke
titán
válasz
shabbarulez
üzenetére
Szerintem év végéig tart a jelenlegi árképzés, jövőre borítja a hurokátengedéses területek bővülése. Képnytelen lesz a fatáv is lépni a nagykeráraival, hacsak nem akar minden lejáró hűségnyilatkozatú ügyfelet elveszíteni.
Abban reménykedek, hogy tavaszra Debrecenben és a többi nagyobb városban is beindul a hurokátengedés. Nekem januárban jár le a jelenlegi szolgáltatóváltásom, utána hűségmentes megoldással kibírok pár hónapot. Nagyon szimpi a PanTel ajánlata a bruttó 9990 Ft-os 4000/768-as nettel, amiben benne van a 0 Ft-os belföldi vezetéskes telefon is.
Most 13490 + 17xx Ft-ot fizetek a fatáv vonalért (készülék sincs rajta) és a 3000/384-es netért... -
Soma01
veterán
válasz
bandita001
üzenetére
Látjátok, erről beszélek, nem árt tudni előre, szerződés kötés ELŐTT, mi történik majd ha lejár a hűséged!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bandita001
tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Átérzettem ennek a dolgonak az ízét. Egyértelmű ez a üzlet politika. CSak nem vettem jó néven hogy teljesen hülyének tartnak mert nem elégszek meg 850Ft-al, amúgy megelékszem, mert nem tehetek mást
-
nyikszi
őstag
Akkor az pre-paides, azt viszont szolgáltató váltásnál nem lehet igénybe venni, ne ferdítsd el az infókat. A TVNet viszont most egész kedvező ajánlatot ad szolgáltató váltásnál is.
A TVNetnél az 1 MB-es 7080 Ft. [link]
Ugyanez az Externetnél 8989 Ft. A jelenlegi szolgáltatómnál 8770-et fizetek, gondolom nem kérdés hova fogok menni ezek után. -
shabbarulez
őstag
A Pantel ajánlata egészen más, az egy önállóan kialakított szolgáltatás nem viszontértékesített Tíkomos, mint pl. az Externeté. A Pantel saját infrastruktúrát épít ki az ADSL szolgáltatáshoz ezért jobban a maga ura, így saját maga tudja kialakítani a szolgáltatási csomagjait és az árazását. Viszont pont ezért területileg igen csekély az elérhetősége, jelenleg Bp. területének úgy az 1/3-án elérhető. Ugyanez igaz a Tvnet 3G fantázianéven futó szolgáltatására és az Actel csomagjaira is, ezek is saját infrastruktúrás beruházások. És a GTS-Datanetnek is rövidesen publikusan is elindul a hasonló hurokátengedésen nyugvó szolgáltatása.
-
shabbarulez
őstag
válasz
bandita001
üzenetére
Az új előfizetőket a Tíkom kompenzálja, mivel nagykereskedelmi árkedvezményt ad a számára valóban új ügyfélnek. Úgy próbálja növelni az ügyfélkörét, hogy az újaknak csalógató árat ad az első évre. Ez a nagyker kedvezményt a kiskereskedelmi partnerei(ISP-k) be is építik az áraikba, ezért olcsóbb a net a friss húsoknak.Ez egyébként nemzetközileg is bevett gyakorlat hogy a szolgálatók az új előfizetőknek az első évre kedvezményes árat adnak hogy így csalogassák az ügyfelet magukhoz.
Mivel a Tíkom nem ad nagyker kedvezményt csak az újaknak, nekik is csak korlátos időre, így ez a továbbiakban ha fenn akarnák tartani a szolgáltatóknak már saját zsebre kellene állni, amit nem tesznek meg. Épp ezért drágábbak a szolgáltató váltásos vagy régi ügyfeleknek kínált díjak mert azokban nincs benne a Tíkom nagykereskedelmi kedvezménye.
Azt kell látni hogy azok az árak amiket itt egyesek alapárként könyvelnek el és ezt követelik maguknak az valójában egy időszakos akciós ár szabott feltételek mellett. A valódi ár pedig az amit a többség fizet, aki régi előfizetők.
A szolg. váltásos akció mentes árat az Externet 9 rongyért adja, ehhez képest van némi kedvezmény a régi ügyfél számára, az a 7750Ft ehhez mérten jó ajánlat. -
bandita001
tag
Eddig 8600-at fizttem 1 MB-ért most -850FT így 7750Ft lesz. Ez ár 1Mb még mindig sok, hiszen pár szolgáltató aki bőven ez alá ment. Ezek alapján volt olyan nagyképű kijelentés a ''nevetséges'' szó használata. DE abban igazad van, hogy több mint a semmi. Én személy szerint 7000-re csökkentet havidíjnak örültem volna és ez egyátalán nem telhetetlenség. Ha most lépnék be az externethez 1MB-al akkor pontosan ennyit kéne fizetni, bátorkodttam azt hinni hogy kompenzálják a régi árakat az újra, de tévedttem.
-
Antonio
senior tag
wow ... há milyen szolgáltatónál vesztegetik ennyi pénzért? az 1Mbs-ot
hát itt váltani kell nincs mese ha van rá lehetőség
egyébbként lehet mikor elküldi valaki a díjcsökkentési kérelmét megnézik hogy az adott területen a milyen a konkurencia, ill a díjaik és annak fügvényében adnak ajánlatott,
ha nincs konkurencia akkor gondolom nem kapsz vagy csak nagyon keveset
-
Antonio
senior tag
hmmm én is megnéztem, nem rossz és a megyénkbe (Fejér) van is
bár azon megakadt a szemem hogy a
2Mbs-os csomagnál 1Mbs-ot garantálnak
4Mbs-os nál meg 2Mbs-ot
ez (2-4 Mbs) most akkor csak ilyen parasztvakítás vagy mi? mert akkor
semmivel se jobb (ill csak minimálisan, de ugye az a pár 100Ft-is számít) mint az egyébb szolgáltatók. sőt csak gyanússá teszi ez az infó
vagy lehet csak énértem félre, ill rosszúl értelmezem?
hogy is van ez?
közben tovább olvastam a Panteles okosságot
és nem rosz az a 0Ft-os telefonköltség
bár azt nem írták ki hogy mivan akkor ha másik szolgáltatóhoz telefonálok
mindenesetre kiváncsi lennék hogy van itt valki aki Panteles
mi a véleménye-tapasztalata
[Szerkesztve] -
Antonio
senior tag
válasz
bandita001
üzenetére
sziasztok,
csak megjegyzem: miért lennen nevetséges az a 850Ft? (attól függetlenül mennyit fizetsz most) kérdezzétek meg az édesanyátokat aki fejben tartaja hol melyik élelmiszzer mosópor hány 10-20 Ftal olcsóbb és úgy tervezi meg a bevásálást, mert azon is spórol (?) (mert feltételezem az idősebb net előfizetők, vagy akiknek van családjuk is azért sokkal jobban értékelik ezt a pár 100Ft-ot)
az tény hogy egyelőre még mindig drágább a fizetésekhez viszonytva mint külföldön még is folymatossan csökkennek az árak pár éve még 512-es vonal volt a csúcs bőven 10 eFt feletti havidíjakkal ... ma meg ugye 1Mbs már 7000 Ft-ért biztos találsz , és a konkurenci aharc még tovább tart ami csak jó nekünk ha meg nem tetszik lehet szolgáltatót váltani
ne legyetek telhetetlenek
kéremszépen szájatok le a földre és magyarázzátok el miért nevetséges?
én is kértem és én fele ennyit se kaptam
kedvezménynek
vagy ti most arra számítottatok hogy 5000 Ft-al olcsóbb lessz vagy mi!?
és akkor jövöre megint kéritek a díjcsőkkentést, és akkor már ingyen kapjátok vagy hogyan gondoltátok?
-
gulylala
csendes tag
Externetnél vagyok 512-es 6710 Ft/hó díjjal.Szeptember 8.-a körül fog lejárni az 1 éves hűség szerződésem.Kértem árajánlatot és megdöbbenésemre minden maradna ugyanaz.Vagyis majdnem dupláját kellene fizetni mint az új előfizetőknek.

Megnéztem más szolgáltatókat ezért két variáció között vacillálok.
1.TVNET szolgáltató váltással 5520Ft.(1 év hűség).
2.Folytatni az EXTERNET-et(6710Ft), aminek folyamatos szerződését remélhetőleg bármikor fel lehet mondani mivel pár hónapon belül lesz a városban kábelnet.
Szerintetek érdemes alkudozni árcsökkentésért az EXTERNET-nél az első ajánlat utan
-
Xbean
tag
Találtam egy másik adsl alternatívát.
Az biztos fényévekkel olcsobb mint externet:
[link]
Van vkinek véleménye a pantelről? Így árak alapján nagyon jónak tünik.
-
asdasd22
csendes tag
11ker. externet, 512/96
Szétkapcsolna? hát nem nagyon. nincs 24 órás bontás. 1 év alatt kb 4-5x kapcsolt szét nálam.. szépen megy 6-8-10 napig is folyamatosan a kapcsolatom. (Aztán én restartolok)
Limit nincs. Én is ezért választottam. Letöltök elég sokat, tökéletes. Mivel 0-24ben meg a gép, elég az 512 nekem, azzal is lejön minden, ha nem ma, hát holnap.. hova sietünk?

-
Xbean
tag
Sziasztok!
Szeretném leváltani chello netet (light) egy externetes 3mb-es vagy 2mb/s netre. Lenne pár alapkérdésem.
Sokan szidják a dsl kapcsolatot hogy sokszor szétkapcsol, megbízhatatlan stb... ez mennyire fedi a valóságot?
Illetve chello lightnál van olyan hogy havi 5GB letöltési limit, externetes adsl csomagoknál van limit?
2 választási lehetőségem lenne:
- Chello classik: 2,5mb/s havi 30GB limit
- Externet adsl: 2 vagy 3mb/s csomag limit hogy van-e.. azt még nemtudom
Sokat töltök le és fontos a net folyamatósága is ( ne szakadjon ).
[Szerkesztve] -
kurcsics
csendes tag
Sziasztok!
Externetnél vagyok én is 512-es 5500 Ft/hó díjjal.Mostanában fog lejárni az 1 éves hűség szerződésem.
Kérdésem: Mennyit kell akkor fizetnem ha 1 vagy 2 Mbit-es csomagra szeretnék átváltani??
Erről nem találtam semmit csak a mostani akcióról amihez 3 hónapja nem lehet netem csak akkor tudom igénybe venni.
Válaszotokat előre is kösz! -
Youri
veterán
válasz
r0hamkuka
üzenetére
mindig ugyanaz... az a tékom hibája, nem náluk van a hiba, meg akkor majd értesitik a tcomot, azok meg amikor ránéznek valahogy mindig nem észlelnek hibát

egyébként a hiba annyi szokott lenni, hogy a modemen elkezd villogni az adsl led, meg kialszik, meg eccerün nem találja a WAN miniportot, ha fel akarok csatlakozni, meg ilyenek...
szal jo a cucc
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- Arena Breakout: Infinite
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon kéne segítség.
)

szerintem nagyon sokan rákaptak az akciójukra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)