Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
tudtommal korlatlan.
naszoval, egy eve fizettem elo externetre, online megrendelest kovetoen egy heten belul mar neteztem, szoval turheto volt a reakcioido. most jar le 19-ediken (eh, mar holnap), az egy eves husegszerzodesem.
irtam nekik egy emailt a megfelelo cimre, hogy szeretnek hosszabbitani, mennyibe kerul, esetleg lehet e prepaid, ilyesmi. egy het varakozas, semmi reakcio. felhivom az ugyfelszolgalatot, egybol lenezoen japersze dejsz ne ot cseszegessem, irjak emailt az adott cimre. mondom irtam. erre o: -jo, irjak megint, mert a mariska (kitalalt nev, mondott valami nevet mar nem emlekszem) kicsit lassan dolgozik, sok az uj elofizeto. na mar most ez igy nem hangzik tul biztatoan, hogy a par ezer uj megrendelo mariska szenanathajatol es munkaturesetol fugg. jo birka modjara irtam meg egy emailt, ez volt kb 5-7napja. termeszetesen semmi reakcio. a cimbe beirtam hogy ''szeretnek onoknek penzt adni, masodik probalkozas''. ugy latszik ez sem jott be.
persze nem sietik el, hisz fizetem az egy evvel ezelotti mostanihoz kepest borsos dijakat...szoval most mondhatnam hogy eleg pipa vagyok rajuk. amikor problema volt a nettel (kb 2-3 alkalom az egy ev alatt), 3-4nap alatt javitottak meg, ez nem tudom mennyire jo vagy rossz..legalabb megcsinaltak. olcsonak olcsok, azzal ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest