Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• maross

nagyúr

válasz Calibos #679 üzenetére

tudtommal korlatlan.

naszoval, egy eve fizettem elo externetre, online megrendelest kovetoen egy heten belul mar neteztem, szoval turheto volt a reakcioido. most jar le 19-ediken (eh, mar holnap), az egy eves husegszerzodesem.

irtam nekik egy emailt a megfelelo cimre, hogy szeretnek hosszabbitani, mennyibe kerul, esetleg lehet e prepaid, ilyesmi. egy het varakozas, semmi reakcio. felhivom az ugyfelszolgalatot, egybol lenezoen japersze dejsz ne ot cseszegessem, irjak emailt az adott cimre. mondom irtam. erre o: -jo, irjak megint, mert a mariska (kitalalt nev, mondott valami nevet mar nem emlekszem) kicsit lassan dolgozik, sok az uj elofizeto. na mar most ez igy nem hangzik tul biztatoan, hogy a par ezer uj megrendelo mariska szenanathajatol es munkaturesetol fugg. jo birka modjara irtam meg egy emailt, ez volt kb 5-7napja. termeszetesen semmi reakcio. a cimbe beirtam hogy ''szeretnek onoknek penzt adni, masodik probalkozas''. ugy latszik ez sem jott be.

persze nem sietik el, hisz fizetem az egy evvel ezelotti mostanihoz kepest borsos dijakat...szoval most mondhatnam hogy eleg pipa vagyok rajuk. amikor problema volt a nettel (kb 2-3 alkalom az egy ev alatt), 3-4nap alatt javitottak meg, ez nem tudom mennyire jo vagy rossz..legalabb megcsinaltak. olcsonak olcsok, azzal ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák