Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
tudtommal korlatlan.
naszoval, egy eve fizettem elo externetre, online megrendelest kovetoen egy heten belul mar neteztem, szoval turheto volt a reakcioido. most jar le 19-ediken (eh, mar holnap), az egy eves husegszerzodesem.
irtam nekik egy emailt a megfelelo cimre, hogy szeretnek hosszabbitani, mennyibe kerul, esetleg lehet e prepaid, ilyesmi. egy het varakozas, semmi reakcio. felhivom az ugyfelszolgalatot, egybol lenezoen japersze dejsz ne ot cseszegessem, irjak emailt az adott cimre. mondom irtam. erre o: -jo, irjak megint, mert a mariska (kitalalt nev, mondott valami nevet mar nem emlekszem) kicsit lassan dolgozik, sok az uj elofizeto. na mar most ez igy nem hangzik tul biztatoan, hogy a par ezer uj megrendelo mariska szenanathajatol es munkaturesetol fugg. jo birka modjara irtam meg egy emailt, ez volt kb 5-7napja. termeszetesen semmi reakcio. a cimbe beirtam hogy ''szeretnek onoknek penzt adni, masodik probalkozas''. ugy latszik ez sem jott be.
persze nem sietik el, hisz fizetem az egy evvel ezelotti mostanihoz kepest borsos dijakat...szoval most mondhatnam hogy eleg pipa vagyok rajuk. amikor problema volt a nettel (kb 2-3 alkalom az egy ev alatt), 3-4nap alatt javitottak meg, ez nem tudom mennyire jo vagy rossz..legalabb megcsinaltak. olcsonak olcsok, azzal ennyi. -
maross
nagyúr
en uj elofizeto voltam, nekem 7kert meg kellett vennem. futar bacsi hozta, beszerltem es mar voolt is net ha jol emlekszem. kb egy het alatt sikerult kihozni az online megrendelest kovetoen.
szerk: ja nem is, hazudok, nem ment, felhivtam externet bacsit, aki t-com bacsira mutogatott, hogy o nem aktivalta meg a vegpontot. masnap mar mukodott
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
megrendeltem mar egy hete b***** kihoznhi a modemet. mar teloztak 3napja, hogy vegpon aktivalva t-com reszerol, dehat az ujjammal huzzam ki a biteket? emailre nem reagalnak persze mert az luxus...na majd mindjart felhivom oket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung kuponkunyeráló
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. ha eszembe jut meg ez a topic, akkor megnezem. telefonalni kellett egyet, aztan gondolom megsurgettek adolgot. vagy nem. mindenesetre masnap mar jo volt.