- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0hamkuka
tag
Sziasztok, en kb 2-3 hete fizettem elo adsl-re az externetnel. A 8.keruletbe lakunk a rakoczy ter kozvetlen kozelebe. Ezt csak azert irom le, mert olvastam itt, h valami gebasz van a 8. kerbe:
1. Linksys BEFSR41 router es dlink modem volt. A net full random szakadt. Volt, h ment 1 egesz napig volt, h 5p se birta es egymas utan 10x is csinalta. Volt olyan,h betarcsaz aztan csak kifele mennek a csomagok be semmi. Erre nyomok 1 disconnectet, es kb 5mp ra nyomok 1 connectet. Semmi... PPPoE szerver nem eleheto. Felhivom externetet, szerintuk nem naluk a hiba, mert hozzajuk el se jon a keres. Szerintuk a tcom csinal valamit a halozataval es h ez a ''kifele megy, be nem jon csomag'' tipikus ilyen hiba. Jelzik a tcomnak,aki koteles 3 napon belul megcsinalni. Na letelik 3 nap meg mindig semmi. Sot olyan hibajelenseg is elojon, h a linksys konfig webes felulete cs:s kozbe teljesen elbaszodik, fura jelek kerulnek bele a kulonbozo parameterek helyere mint pl @#$(& ... es a net megszakad. Ezt is full random csinalja. Valamint miranda-t hasznalok es a linksys-t az megfekteti minden alkalommal kovetkezetese, tobben is irjak a miranda forumon, h ha elinditja a mirandat, akkor disconnect azonnal. Megoldas : miranda icq port nem alap, hanem valami masikra kell allitani. Ekkor elegem lett a linksysbol es kicsereltettem asus wl-520g-re. Persze elotte meg bevittek ''tesztre'' a routert es ott a routernet termeszetesen semmi baja nem volt, kerdeztem mit tesztelt vele. Valasz> arrol netezett 2 napig. Mondom miranda, cs, ... egyeb .. Valasz> hat en csak neteztem. Na mind1 vegulis sikerult cserelni az asusra. DE azzal is ua. fos. Ezek utan sikerult kicsereltetni a modemet a dlinkrol 1 ujabb dlinkre de azzal meg talan rosszabb mint volt. Kolcsonkertem 1 kiprobalt modemet. Most azt hasznalom az asusal es meg szunetmentes taprol mennek, h feszingadozas, ... se legyen gond, mert a szerviz ezt is mondta. De most is random idokozonkent szakad a net, de talan kicsit ritkabban. Szunetmentest azota visszaadtam, mert kiprobaltam vele es nelkule is es nem jelentett semmit.
A modemeket kiprobaltam direktbe rakotni 1 gepre es ugy is szar volt. Szoval a merleg: 1szunetmentes 2 router 3modem es igazabol meg mindig nem jo. What next???? Mert mostmar eldurran az agyam!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Netflix
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- One mobilszolgáltatások
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Banggood
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- További aktív témák...
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Időtálló Asztali gép -50% i5-14400 16/512 730 Magyar CD/DVD
- Lenovo Tab M8 tokkal
- Radeon HD 3850 AGP
- Netezős gép - i3-3220 3.3 GHz, 16 GB RAM, GTX 650 Ti, 120 GB SSD + 1 TB HDD
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell Optiplex 7040 SFF, i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- HP ProBook 440 G6,14,FHD,i5-8265U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest