Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Jól látod, az explorer.exe az intéző is. Meg még jópár dologért felelős. Helyesebben fogalmazva szerintem nem az az intéző, hanem inkább olyasmi, mint a command.com volt anno, csak most nem begépeled a parancsokat. Ergo az intéző is valami DLL lehet, amikor arra van szükséged, az explorer azt hívja be. Nekem az explorer.exe-t a futtatásból inditva a Dokumentumok mappa jön be.
Amugy a magyarázatom csak szvsz, ilyen mélyen nem látok a Windows lelkébe, de szerintem olyan nagy marhaságot nem mondtam. -
nbk
aktív tag
up!
pliiiz help, fontos lenne hogy működjön az intéző... nem nekem kell, de fontos... -
nbk
aktív tag
Sziasztok!
win xp sp2 alatt ha el akarom inditani a windows intézőt védelmi okobol a winfos rögton leállitja, folyamat bezárása... Aztán utánna rögtön az összes fontos rendszerprocest leállitja a win...
NAV antivirus fent van mindig frissitve, de nekem nagyon virusgyanus a dolog.
Utánna akartam járni, akkor döbbentem rá,hogy az intéző az eplorer.exe -vel indul... dehát ez a windows shell-je! hogy lehet ez egyanaz mint a windows intéző?
találkoztatok már a fenti problémával?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sorozatok
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Jövedelem
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest