Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz 2-More #150030 üzenetére

egyszer csinaltam egy PC-t egy konyvelonek

eloszor nem tudtam, hogy az, csak amikor kesz volt a gep es felreaktam neki a sw-t nala, akkor derult ki
    de ez ilyen 20 eve volt kb, mert vmi K7-s gep volt 512MB RAM-l innen a hardverapro-rol osszehalaszva az alkatreszeket ra
    jovok el, magamban azon vigyorogtam vegig, hogy b+ konyvelo, es kajak nem tud leirni maganak egy gepet, amin dolgozik....?

kékvillamot is ahol vettem, ket muki van a kereskedesben, noti mindketto elott...
    egyik egy kulso USB bill-l hasznalodott, mert a notiban levo bill egy resze az kuka, a masik kb desktop gep volt, mert az akksi max par perces

eppen vettek le a hirdetest a kékvillamrol, meg raktak volna fel 2 ujat, de ghecci lassan ment az egesz, mert aszondja "tölti a netet"...4G/5G van mindenhol is kb

HDD LED kb majdnem kiegett

gondoltam megnezem a cfg-t, na az is egy ilyen kotla i3, 4GB RAM, HDD-vel
    felmesz ide a HA-ra es 30-40k-ert kulonbeket kaptal akkoris, jo billentyuzettel

masik is vmi hasonlo 8-10+ eves technika volt

de bent allnak a 6-8+ millios BMW-k meg Audik is a telepen, es ilyennel ruppotlankodnak

brutto 120k-ert 7gen Ryzen, 8GB RAM + 240GB SSD-s gepet vettek unokahugomnak 1 eve a suliban tanulashoz a szulei
    cegnek ez lenne ~93k korul netto

ennyit nem lehet kigazdalkodnia meg leirnia par evente egy cegnek ahol ez munakeszkoz?

[ Szerkesztve ]

több drón kell ;P

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés