Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samott

addikt

válasz hobizoli #139254 üzenetére

Tenyleg csak zaraskent, offban: tok feleslegesek ezek a litaniak, se neked se nekem nincs beleszolasunk ezekbe a dontesekbe. A kutya ugat a karavan halad. Van a varosnak gyalogosan jarva elheto resze, irtam is mar errol: a ferencvaros rehabilitált resze, ott szerintem egesz jol megoldottak ezt. Valahogy igy kellene kineznie egy belvarosi utcanak (nyugodtan nezz korul a kornyeken, bar szerintem biztos jarta arra). Es nem igy (random belvarosi utca).

A biciklisek annyiban erdekelnek, hogy helyesebbnek tartom ha kapnak dedikalt utfeluletet es nem az autok kozt csamborognak, szerintem az ugy jobb mindenkinek. Ha ennek az az ara, hogy savok, parkolohelyek tunnek el, hat legyen. En magam nem biciklizek a varosban.

Mindig a metrot reklamalod, mikozben budapestnek egesz komoly villamoshalozata van. Az is kotottpalya, varosi tomegkozlekedes, csak eppen nem a fold alatt megy (ahogy a parizsi metro egy komoly resze se). Lanchid nelkul meg kibirtunk 2 evet, tok felesleges lett volna visszaengedni a forgalmat oda. Amugy sincs olyan hatalmas kapacitasa. Ket szuk sav az egesz.

• Jahno

veterán

válasz hobizoli #139254 üzenetére

Tavaszig várni akartam vele, mondom akkor majd összesítem de ha már rágjuk a gittet, akkor nézzük meg és tippeljünk, hogy az elmúlt 3 évben (amióta ezen vergődünk) mikor készülhetett ez a kép, év melyik reggeli/délutáni órája lehet, mikor éjféltől számolva belement a 46. bicajos, és év melyik napja lehet amikor elértük a 35ezres feletti forgalmat? Márciusra vajon reális lehet?

Ez ugye egy jelentős közlekedési útvonal, ezekre mondom, hogy hetente legalább 1-2szer megnézek nem egyet, vagy csak ücsörgök ott 1 órát, hogy na mi a merre, villamosról is végigszámoltam a bicajosokat. De én vagyok a hülye, mert "jelentős" a forgalom, ami mennyi is? És itt nem mondhatjuk, hogy most nyitották meg, "majd" rászoknak.

Utána írom az apróbetűset is, mert szerintem senki nem emlékszik rá :-)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés