- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
hobizoli #136627 üzenetére
Pénteken volt egy kisebb torlódás a Lágymányosin. 18 óa után jöttem hazafelé, megszoktam, hogy kb. 15+ perc, aztán lett belőle 40. Mondjuk sok választásom nem volt, mert kocsival is voltam, meg hoztam haza pár dolgot. Bicajos forgalom amúgy estefelé tud érdekes lenni, szórakozóhelyekről Kobuci, Kertem, Dürer, Barba Negra, Park irányából meg szokott szaladni. Ami kb. 5 bicajos/ órát jelent, miközben a villamos első pár járata 22 óra után hamar tele lesz.
Előtte bevállaltam egy Jakobinusok tere-Király utcát, aztán hiába állt a hídon a sor, megint az a kérdés mihez viszonyítunk, vagy mi a "dugó" meg a "nagy" forglaom, mert akármerről nézem, ez gyorsabb volt kb. mint tömegközzel:
Persze nem kellett volna ide mennem, ha nincs autóm, mert akkor nem lett volna ott dolgom. 5 kilométer meg bicajjal is érdekes, ezen az úton városban nem tudom milyen átlagot lehet hozni, de nem 30 km/h-t az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest