Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• npera

addikt

válasz npera #100733 üzenetére

Voltam kinn. Végül a kis mezőre mentem csak a garázs mögé.

És sikerült viszonylag kontrollálható módon reprodukálnom a hibát. Ha a lemenő Nap fényébe belefordulva lassan közelítek az erdő széléhez és egyre nagyobb területet foglalnak el a lombos fák a képen, akkor besötétül az árnyékos rész, aztán elkezd zizegni a kép jobbra leginkább, de nem egyenletesen, hanem picit random görbék mentén kitérve jobbra. Aztán a színek durván betrinitronosodnak (harsogó zöldek és pirosak), majd elkezdenek a színek is szétesni, majd átvált greyscalebe. Majd pittyen a modul és visszaáll.

Ha "túl nagy" részét foglalja el a képnek a sötét árnyékos rész, akkor beindul a hiba. Egyébként teljesen jó a kép.

Kipróbáltam Steadyview (menüben csak mix) helyett a sima diversity opciót. Akkor az antennákhoz tartozó vevők között váltogat, olyankor nincs torzulás és hiba.

Most fogok kompilálni egy videót a hibáról, aztán elküldöm a supportnak, hogy dolgozzanak vele. De előtte még ugyanezt le fogom repülni holnap is a másik két quaddal. Pontosan ugyanúgy közelítve az erdőt és provokálva a kontrasztot.

Blueboinak talán jó hír, hogy pár alkalommal azt is próbáltam, hogy "magasra" emelkedem függőlegesen a Napba nézve és úgy vizsgálom, hogy mit csinál a kép. És amikor hallottam, hogy jön egy autó a főúton, akkor egy spirál mentén leborítottam és követtem picit. Majd megpróbálom ezeket kiválogatni, egyik-másik egészen cinematikus lett, majd széles vásznon kell vetíteni.... :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés