Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Nekem ilyen Genesis van, csak nem szürke, hanem zöld a gombja, elég régi cucc. Amíg volt a patronban CO2, addig nyomtam, mint süket a csengőt. Azt kifogyott, és lusta vagyok visszacserélni a patront.
Volt régebben egy kisebb készülék, az valami alapcucc volt, egy palackkal. Megörököltem, mert nem használták. Nyáron vittem melóba, csinált pár liter vizet, egy bennmaradós hétvége után hétfőn kollega nyomott egy adagot, majd az egész cucc felrobbant... Akkor lett a Genesis, mert kellett a fröccsbe a szóda. Használtan vettem, aki eladta, az is olyan lett, mint én, hogy lusta volt cserélni a patront. Ekörül szembesültem, hogy a patront cserélik másikra, de nem veszik vissza. A felrobbant cuccnak megmaradt a patronja, a használthoz meg adott a gazdája egyet, hogy tudjam mivel kipróbálni. A készülék mellé kaptam még pár flakont is, amikre felhívta a figyelmem, hogy le vannak járva...
Igen, van neki 1-2 év szavatossági ideje, vagy mi, de én nyugodtan használom tovább, elég tartós palack, de szódavizet régen nem láttak már.
Szóval, ha veszel ilyen gépet, akkor a szörpök vételekor kérdezz rá, hogy ez a szavatossági dolog mennyire komoly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Router gondok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- XPEnology
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest