- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Jester01 #252 üzenetére
elindul akkor is, ha sima modulnak auto_open() a neve, nem szükséges különösebb varázslat.
asszem pl. #253 nem is indulna el ha xlt-ként van mentve és duplakattolsz mert az talán workbook_new vagy ilyesmi. legalábbis így rémlik. meg be lehet rakni az elejére, hogy ha az eredeti fájlnév megváltozik akkor ne induljon el. hasznos ha tesztelni kell vagy ilyenek, mert adott esetben helyi tanusítvánnyal vagy öngyilkos módban (alacsony biztonság) nem jelenik meg az ''engedélyezés''...
[Szerkesztve] -
matekmatika
tag
válasz
Jester01 #252 üzenetére
Private Sub Workbook_Open()
ut = (útvonal)
mento = ''ment.xls''
cel = ut & ''\'' & mento
If Dir(cel) = '''' Then
menteni = True
Else
ido = FileDateTime(cel)
menteni = (ido < Date + Time - 7)
End If
If menteni Then
Application.DisplayAlerts = False
ActiveWorkbook.SaveCopyAs cel
Application.DisplayAlerts = True
End If
End Sub
Bár nem az én művem
Jah és úgy indul el automatikusan hogy a ''ThisWorkbook''-ba kell berakni. Gondolom ami kód oda van berakva, az automatikusan elindul...gondolom.
[Szerkesztve] -
matekmatika
tag
válasz
Jester01 #250 üzenetére
Köszi, de ez csak részletekben, jó. Igaz én még ilyet sem tudnék. Az a baj vele, hogy egyrészt nem automatikus, úgy értem ezt nekem kell elinditani valahogy nem? Bár lehet megint hülyeséget mondtam. A másik meg hogy ha frissit, azaz felülírja a régi mentést akkor a mentett füzet marad nyitva nem az eredeti, bár lehet ezt is én rontottam el.
Szóval alapnak ez nem is olyan rossz
, csak én nem tudom úgy alakíítani, ahogy szeretném. Mentésnél is rákérdez, hogy már van ilyen fájl, felülírja-e? Gondolom ezt is meg lehet ugy adni, hogy ne kérdezősködjön. Csak hát nem tudom hogyan. Na de majd utánajárok
Köszi szépen a segítségedet, ha a részletek kidolgozásában is tudnál segíteni.