Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. 2016-os verziót használok.
Szeretnék két oszlopot egymáshoz társítani egy 3ik oszlop alapján. Szóval van egy közös oszlop és az alapján kénr egymáshoz rendelni a két másik oszlopot.
TAlán képekkle jobban el tudom magyarázni:
Egyik fül:
Másik fül:
Ugye a közös pont a MSN oszlop és azt szeretném, hogy az ugyanazon MSN számhoz tartozó két érték egymás mellé kerüljön. Ami fontos, hogy habár itt most sorrendben vannak, ez nem mindig van így, szóval eltérhetnek a sorrendiségek.
Eddig ezt minitabbal oldottam meg, de az most valamiért meghalt és meg vagyok lőve.
Előre is köszi a segítséget!
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Csináltam egy függvényt amivel próbálom az egyes hibák előfordulását kinyerni az adatbázisból.
Egy részlet az adabázisból:
=COUNTIFS('Raw Data'!$G:$G;"Repair due to machine";'Raw Data'!$F:$F;CW33;'Raw Data'!$A:$A;2090;'Raw Data'!K:K;'5CW Occ by moduls'!$A$20)
És ez a végeredmény:
A probléma az hogy ő összeszámol minden cellát ami az addot modulhoz tartozik.
A cél az lenne, hogy pl az RFID reading problémát ami több óráig jelen volt azt csak egyszeri előfodulásnak számolja mert nem többszöri hiba hanem egyszer fordult elő csak sokáig tartott.
A másik hiba a screw feeding az oké mert egymástól több óra eltéréssel fordult elő szóval azt kettőnek számolja amivel nincs is gond.
Van erre valami ötletetek hogyan lehetne ezt megvalósítani?Ezer hála!
-
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Vagy az is eleg ha ranyomok a makrora es keri hogy mire cserelje le az eleresi utat.
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Adott egy táblázat ami túl van cicomázva, ezt én szeretném átvinni egy másik fájlba. Ez része meg is van:
='elérési út' Cella neve
Szépen lehúzom és rendre bemásol mindent.
De mivel minden héten új fájlt hoznak létre, ugyanaz minden csak az adatok változnak.
Megoldható az hogy megadok egy változót ami jelen esetben a fájl elérési útja lenne, szóval ha azt én átírom akkor szépen átmásolja nekem az új fájl tartalmát.Nem tudom mennyire írtam le érthetően, ha nem igyekszem jobban megfogalmazni, ezért bocsánat előre is...
Köszönöm a segítséget!
-
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Jajj lehet megtaláltam Szumhattöbb ha minden igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Synology routerek
- Samsung kuponkunyeráló
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50