- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vgergo
aktív tag
-
vgergo
aktív tag
Sziasztok
Excel 2010 kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. A problémám a következő van olyan excel file-om, amiben egy képletet több mint 1milliószor szerepel (mindig más paraméterekkel). Feladatkezelőben azt látom, hogy CPU-használat 25% fölé nem megy, azaz csak 1 futási szálat használ a 4-ből. File->Beállítások->Speciális->Több szálon történő számolás engedélyezve (összes processzorrát felhasználhatja). Feladatkezelőben is be van állítva 4 szál használta (affinitás).
[link]Hogyan tudom beállítani, hogy mind a 4 futási szálat használja az excel.
Segítségedet előre is köszönöm.
üdv.:vgergo
-
vgergo
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Várj, azt hiszem félreértettük egymást.
csv-t fájlt C++ ban írt progival állítom elő. A C++ program jól működik, ha pl notepad-ban nyitom meg a csv-ket, de nekem nem notepad kell, hanem excel-ben is jól jelenjenek meg.
A problémám csak annyi, hogy nem tudom, hogy milyen formátumú legyen a csv fájl tartalma, ha excel-lel megnyitva az az adat jelenjen meg amit akarok. Excelben NE kelljen semmit sem módosítani/csinálni, mert az excel nem én fogom használni, hanem olyan emberek, akik csak a csv file-re 2x rákattintanak és kész.123E456 elé/mögé mit írjak, hogy az excel cellában 123E456 jelenjen meg.
Eddig ezekkel próbálkoztam:
"123E456"
'123E456 ez majdnem jó volt, csak minden mezőben F2 Entert kell nyomni -
vgergo
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Beolvasásnál van olyan opció, hogy melyik oszlopot minek értelmezzen, csak ezek az emberek annyira egyszerű felhasználok, hogy csak 2 kattintással akarják megnyitni a csv file-t. Ők ragaszkodnak ahhoz, hogy olyan léegyen a csv file, hogy 2 kattintással megnyissák minden adat tökéletesen jelenjen meg náluk.
Üres stringgel is próbálkoztam, de nem tetszett nekik, mert mikor kimásoltak egy cella tartalmát, akkor automatikusan az üres stringet is másolták és ahová bemásolták az adatot az a program az üres string-gel már nem működött. -
vgergo
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Sajnos nem működik.
A másik probléma ezzel, hogy én most egy olyan programot írok, amely csv file-k lesznek az outputjai és ezeket a file-kat egyszerű felhasználók csak 2x rákattintanak és tökéletes formátumban szeretnék ott látni az adatokat. Az az nem mondhatom nekik az, hogy megnyitás után csináld ezt meg ezt. Tehát nincs más választásom, mint olyan formátumot találni a csv file-oknak, amiket az excel automatikusan jól olvas be.
-
vgergo
aktív tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy az excel rosszul nyitja meg csv file-kat.
pl egy csv file-ra:
"a";"b"
"123E02";"abc"Beolvasás után E-t exponenciálisnak veszi.
Ha a csv file-t átalakítom erre:
"a";"b"
'123E02;"abc"
,akkor '123E02 jelenik meg és F2 ENTER lesz csak jó a mező értéke,Milyen formátumú legyen a csv file, hogy ha az intézőben 2x rákattintok, akkor jól jelenjen meg a csv file az excel-ben.
Előre is köszi a segítséget!
üdv.:vgergo
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Opel topik
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50