Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
Sziasztok,
a következőt kéne megoldanom:
amely sorokban x szerepel, azoknak a soroknak a B oszlopában szereplő értékeket kéne összeadnom. Tehát pl:A B C
x 1 5
y 3 1
x 3 2
x 4 1
y 2 2
x 3 1Ezesetben az összeg 1+3+4+3=11
Ezt csak makróval lehet (nem értek hozzá), vagy függvénnyel is?
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Egy automatikus "kottázót" szeretnék Excelben megvalósítani. Van egy tetszőleges hangsorom az első munkalap első oszlopában, pl.:
D
C
A
E
C
G
EÉs van két oszlopban egy adatpárosom egy másik munkalapon, amiben az adott hangnak megfelelő frekvencia-számérték van (Hz-ben).
pl.:
C 261.63
D 293.66
E 329.63
F 349.23
G 392.00
A 440.00
H 493.88Azt szeretném, hogy az Excel az első munkalap második oszlopában az egyes hangjegyek mellé automatikusan behelyettesítse a neki megfelelő frekvenciaértéket (a második munkalap adatbázisa alapján).
Remélem érthető a megfogalmazás, és még inkább, hogy tudtok javasolni valami egyszerű megoldást, mert egyelőre én nem jöttem rá..
Köszi! -
emitter
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
hmm, most megjegyezte, sorry, akkor nem tudom tegnap mi lehetett a probléma...

-
emitter
őstag
sziasztok,
hogyan tudom megmondani az excelnek (2010) hogy jegyezze meg a beállított egyéni színeimet? Tegnap bevittem 5 egyéni színt, mára ugyanabban a doksiban már "elfelejtette"... Csináltam egyéni szín-témát is (Lap elrendezése -> Témák -> Színek -> Színösszeállítás megadása), de a színei nem jelennek meg a palettában. Amúgy egy grafikon görbéinek színét akarom beállítani vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50