Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdvözletem Mindenkinek!
Szeretnék segítséget kérni, mert nehézkesen megy a VBA a makrón belül, és kezdek megőrülni!
A fenti ábra bal oldala a problémás, jobb oldali a kívánt állapot.
Természetesen nem csak 10-12 sorból áll az Exceles táblázatom, hanem több száz sorból.
Azt szeretném elérni, hogy minden sorban ellenőrizze le az 1. oszlop egy sorát a 2. oszlop ugyanazon szintjével. Azaz:
HA A2 = C2
következő sort ellenőrizze,
ELSE
vizsgálja meg, hogy A10 = C10+C11 (egy számot csak két részre lehet bontani, többre nem).
Ha a két összeg egyenlő lesz A10-zel, akkor C10-be írja A10-es értékét, a C11-es helyére pedig 1 sorral csúsztassa fel az oszlop összes elemét.Ha a két összeg nem egyenlő, álljon le a vizsgálat egy hibaüzenettel.
Remélem jól el tudtam magyarázni.
Köszönöm szépen előre annak, aki tud nekem segíteni benne! Addig is nem adom fel, próbálkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50