Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kormo1
csendes tag
sziasztok,
van egy vonaldiagramom amiben 8 adatsor van és néha az adatsorok fedik egymást. Hogy tudom az beállítani, hogy ha pl. a 3-ast fedi teljesen a 4. és 7. adatsor, akkor is a 3-as mindig látszódjon. Összefoglalva, hol tudom azt beállítani, hogy egy adott adatsor mindig látszódjon akkor is, ha más teljes egészében fedi?
Köszönöm.
-
kormo1
csendes tag
válasz
Fferi50
üzenetére
e-mailből szedek le infókat egy adott cellába és pár infót szeretnék kinyerni ebből a cellából (van benne kis táblázat, sortörések stb). a legegyszerűbb módja az lenne a cella konkrét tartalmát kijelölöm (szerkesztése megnyitom és kijölöm) és azt illesztem be üres munkalapra. Ha magát a teljes cellát jelölöm ki, nem ugyanaz lesz a végeredmény...

-
kormo1
csendes tag
igazából arra gondolok, hogy van egy cellában sok-sok karakter és azt a makró az első karaktertől az utolsóig kijelölje/válóglapra rakja és ezt majd én be szeretném illeszteni valahová, de ha az egész cellát jelölöm ki és beillesztem akkor nem ugyanaz lesz a végeredmény, szóval a nekem egy adott cellában lévő összes karakter kijelölése kell...
-
kormo1
csendes tag
sziasztok,
létezik arra valamilyen makró, hogy cellában lévő összes karaktert kijelölje/másolja/vágólapra rakja. Makrórögzítéssel ezt nem sikerül megoldanom

Köszi a segítséget. -
kormo1
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi PIVOT-os problémám lenne.
Van egy táblázat az alábbi oszlopsorrendben: Dátum (nap) ; Hónap ; Ár ; Termék1 ; Termék2; Termék3
Ezeket Pivot táblázatba rakom és kalkulációs mezőben összeszorzom az árat az egyes termékekkel. Az eredmény jó naponként, de ha hónaponként akarom megjeleníteni rosszul összegzi (az árat összeadja és összeszorozza a termékek összegével, vagyis nem naponként összegzi a szorzást). Ezt meg lehet oldani Pivotban? Az alsó képen látható, hogy amit megkapni szeretnék, de a sárga hátterű celláknak kellene, hogy kijöjjön.

köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Temu
- Suzuki topik
- Renault, Dacia topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest