Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
Amit én a #9389-ből ill. a #9373-ból kiértettem, arra van szükséged, hogy két intervallumot (keretidő és tervezett idő) és két időpontot (kezdés és befejezés hete) különböző szinekkel kijelölni egy megfelelő táblázatban.
Az előző gondolatébresztő hsz-t a következőképpen pontosítottam és egészítettem ki:
I2-BH2-ig felvittem a hetek sorszámát, itt fogja keresni a WEEKNUM fv az adott dátumhoz tartozó hetet. Maga a fv úgy van paraméterezve, hogy hétfőt tekintse a hét első napjának és azért kell kivonni belőle 1-et, hogy a visszaadott érték illeszkedjen a 2011-es magyarországi hivatalos naptári hetekhez.
A négy képlet sorrendje fontos mert a kezdő és befejező hét formázása csak így írja felül a tervezett idő celláinak háttérszínét.
-
m.zmrzlina
senior tag
Nem tudom megoldódott-e már a problémád, ha nem itt egy lehetséges megoldás. Én feltételes formázással gondolom megoldani.
Ez egyelőre annyit tud, hogy egyetlen munkának "bejelöli" a keretidejét és a tervezett idejét a "naptárba".
Nézd meg, ha jó az irány akkor gondolkodunk tovább errefelé, ha nem akkor módosíthatunk.
C6-C7-ben lévő képleteket természetesen nem a táblázatba kell írni, hanem a szabálykezelőben az Új formázási szabály>A formázandó cellák kijelölése képlettel>Értékek formázása ha a képlet igaz mezőbe. A két képlet két különböző szabályt jelent.
-
Delila_1
veterán
Az a baj, hogy a két csatolt kép nem teljesen arról szól, amit kérdeztél.
Az elsőt felülírtad a másodikkal.
A másodikon színnel jelölöd a hiányzó feltételeket, és a leszámlázási időt, de nincs olyan oszlopod, ami ezeknek az időpontját megadná.Egyébként nagyon összetett feladat, ezt Fire is írta, pedig a 2007-es verzió az ő reszortja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50